Kokemuksia Ferratumista

Ferratum
(Last Updated On: 14 huhtikuun, 2021)

Ferratum on hyvä vaihtoehto kaikille, jotka ovat pikavipin tai lainan perässä. Yhtiön kautta voit hakea 50-300 euron pikalainaa tai vastaavasti enintään 3000 euron lainaa FerratumPlusLaina -palvelun ansiosta. Ferratum on luotettava, nopea ja edullinen luotonmyöntäjä, jolla on pelkästään Suomessa yli 200 000 asiakasta. Yhtiö on siis kaiken kaikkiaan hyvä vaihtoehto ja bonuksena se tarjoaa vielä ilmaista ensilainaa kaikille. Hyödynnä siis vähintään Ferratumin täysin ilmainen pikavippi!

Kokemuksia Ferratumista löytyy usealta suomalaiselta

Rahoitusyhtiö Ferratum on syntynyt Suomessa. Yhtiön menestystarina ei kuitenkaan jää vain Suomen rajojen sisälle, vaan yhtiö on laajentanut toimintaansa jo 21 eri maahan. Tämä todistaa sen, että yrityksessä tehdään jotakin oikein. Ferratum pitää liiketoimintansa perusarvoina avoimuutta, palvelevuutta ja luotettavuutta. Näihin arvoihin kiteytyy suomalaisuuden syvin perusolemus. Luottoyritys tarjoaa asiakkailleen kahta erilaista tuotetta: Koroton-pikavippiä ja Joustava-luottoa. Molemmat ovat erittäin suosittuja lainatuotteita. Toimintansa aikana Ferratum on palvellut jo miljoonaa asiakasta, joten firma on erittäin kokenut toimija rahoitusmarkkinoilla.

Koroton-pikavippi on asiakkaiden suuri suosikki

Ferratumista kokemuksia kertovat tuovat lähes poikkeuksetta esiin sen, kuinka hyvin täysin lisäkuluton Koroton-pikavippi toimii. Ensilainan ottaja saa Ferratumilta 300 euroa lainaa ilman mitään kuluja. Tämä tarjous kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Totta se silti on, Ferratumin ensilainasta ei synny mitään kuluja lainanottajalle. Laina-aika Koroton-pikavipille on 7–30 vuorokautta. Tämä onkin kuluttajalle hyvä tapa päästä tutustumaan Ferratumin palveluihin ilman riskejä. Yrityksen asiakkaat ovatkin yhtä mieltä, että ensilainan ehdoista ei voi valittaa. Tätä halvemmalla ei uuden asiakkaan tarjousta voi löytää. Koroton-pikavipin ottaminen ei myöskään sido asiakasta pidempään asiakassuhteeseen Ferratumin kanssa, mutta moni haluaa Koroton-pikavippiä kokeiltuaan jatkaa asiakkuutta ottamalla seuraavan kerran tilapäisessä rahantarpeessa Joustava-luottoa.

  pikalaina hintavertailu

Joustava-luotto on uskollinen nimelleen

Joustava-luotolla saa luottotilin, jonka luottoraja on 2 000 euroa. Tämä luottotili on myöntämisen jälkeen asiakkaan käytössä ympäri vuorokauden, mikä tekee siitä kuluttajalle erittäin kätevän.  Kuluttaja saa siis lainaa milloin tahansa, kun akuutti rahanpuute iskee. Monet asiakkaat pitävätkin Ferratumin luottopalveluja huomattavasti pankin tarjoamia lainoja kätevimpinä, sillä Ferratumilta lainapäätöksen saa nopeasti, eikä rahojen siirtymisessä tilillekään mene kuin hetki. Pankkilainan hakemisessa aikaa tuhrautuisi huomattavasti enemmän. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen ei tarvita enää erillistä lainahakemusta, vaan lainaa voi nostaa muutamalla napinpainalluksella. Ei siis ihme, että Ferratumia ylistetään palvelun nopeudesta ja tehokkuudesta. Lainatarpeet voivat tulla eteen nopeallakin aikataululla ja silloin on tärkeää, että lainan saa tilille mahdollisimman nopeasti.

Näppärät mobiilisovellus herättää ihastusta

On nykyaikaa, että kaikkeen on olemassa oma kännykkäsovelluksensa. Myös Ferratum on ajan hermoilla, joten lainanottaja voi perinteisen sähköisen asioinnin lisäksi käyttää myös asiakkaiden innolla vastaan ottamaa mobiilisovellusta. Sovelluksella voit hakea Joustava-luottoa, sekä tehdä nostoja luottotililtä milloin vain. Näet myös sovelluksen kautta kaikki luottoasi koskevat tiedot, kuten reaaliaikaisen saldon ja jäljellä olevan luoton määrän. Valitettavasti Koroton-pikavippiä ei voi hakea mobiilisovelluksella. Mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi joko AppStoresta tai Google Play -palvelusta. Palvelu on käytettävissä iPhone- ja Android-puhelimissa. Luonnollisesti asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse ladata mobiilisovellusta päästäkseen hallinnoimaan lainaansa, vaan myös tietokonetta käyttäen pääsee kirjautumaan omalle Ferratum-tilille.

Ferratumin asiakaspalvelu auttaa jokaisena vuorokauden aikana

On ikävää, jos asiakaspalvelijoita on vaikea tavoittaa. Ferratumilla tätä ongelmaa ei ole, sillä uutterat asiakaspalvelijat paiskivat töitä kellon ympäri. Yritykselle on kunnia-asia tarjota henkilökohtaisia lainapalveluja myös toimistoaikojen ulkopuolella, sillä perinteisten virka-aikojen noudattaminen on tänä päivänä jo vanhanaikaista. Ferratum tarjoaa mahdollisuuden valita kolmesta erilaisesta yhteydenottomuodosta, kun haluaa tavoittaa asiakaspalvelijat. Asiakas voi joko soittaa, laittaa sähköpostia tai lähestyä asiakaspalvelijoita chatin kautta. Firma korostaa toivovansa, että kaikissa mahdollisissa ongelmatapauksissa asiakkaat kääntyisivät rohkeasti välittömästi asiakaspalvelun puoleen

  Ostosraha

Ferratum painottaa toiminnassansa vastuullisuutta

Ferratum tahtoo tuoda kuluttajille lainapalveluita vastuullisesti ja luotettavasti. Yritys on sitoutunut noudattamaan hyvää luotonantotapaa ja lupaa nettisivuillaan, ettei koskaan tule mainostamaan kulutusluottoja niin, että se rohkaisisi vastuuttomaan lainanottoon. Lainanhakijan talouden vakaus ja takaisinmaksukyky selvitetään kattavasti ennen lainanmyöntämistä. Joillakin onkin sellaisia kokemuksia Ferratumista, ettei lainaa olekaan myönnetty. Tämä on kuitenkin kuluttajan omaksi parhaaksi, sillä vastuunsa kantava luottoyhtiö ei halua missään tapauksessa pahentaa kuluttajan maksuvaikeuksia. Vastuullista lainaustoimintaa on se, että myöntää lainaa vain sellaisille asiakkaille, joiden riski päätyä velkakierteeseen on pieni. Hae lainaa Ferratumilta tästä