Arvostelussa Rahoituslaitos

Rahoituslaitos.fi Arvostelu
(Last Updated On: 5 toukokuun, 2023)

Rahoituslaitos toimii asiakkaiden puolesta lainojen, pikavippien ja kulutusluottojen kilpailuttamisessa. Asiakkaat voivat näin välttää lainavertailuun liittyvät hankaluudet. Lainoja tarjoavat lukuisat lainanantajat, joten niiden eri lainavaihtoehtojen yksityiskohtainen ja järjestelmällinen vertailu veisi asiakkaalta paljon aikaa. Asiakas voi Rahoituslaitos.fi-sivuston avulla saada edullisimman lainatarjouksen täyttämällä vain yhden lainahakemuksen.

Hakemus on syytä täyttää huolella

Jokainen täysi-ikäinen suomalainen voi hakea lainaa Rahoituslaitos.fi-palvelussa valitsemalla sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Sopivaa takaisinmaksuaikaa kannattaa pohtia sen perusteella, kuinka paljon sinulla on rahaa käytettävissäsi kuukausittain. Lainalaskuri laskee lyhennykset, niiden määrän ja suuruuden sinulle automaattisesti. Kun olet määrittänyt itsellesi parhaan lainasumman ja maksuajan, voit täyttää henkilökohtaiset tietosi sekä liittää mukaan pyydetyt asiakirjat. Tyypillisin syy hakemuksen hylkäämiseen on laiminlyöty tai väärin täytetty hakemus, joten ole huolellinen, että täytät kentät oikein.

Sivusto pyytää sinulta tietoja siitä, kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissäsi kuukausittain, jotta se voi määrittää lainasumman, koron ja takaisinmaksuerien suuruuden. Valmistaudu kertomaan siis asumiskustannuksesi, mahdolliset muut velkasi ja tulosi. Riippuen tilanteestasi, sinun tulee esittää todisteet tai kopiot tuloistasi pankkitiliotteen, palkkakuitin tai jopa eläketodistuksen muodossa.

Saako lainaa ilman takaajia ja vakuuksia?

Heti rahoituslaitos.fi-verkkosivuston etusivulla on lainaesimerkkejä, jotka helpottavat hahmottavaan eri suuruisten lainojen kustannuksia. Sivustolla on myös hyödyllinen lainalaskuri, jonka avulla voit laskea itseäsi kiinnostavien lainojen ja maksuerien suuruuden. Esimerkit ja lainalaskuri tarjoavat kuitenkin vain likiarvoja. Tärkeintä on asiakkaalle sähköisesti toimitettu lopullinen tarjous. Varmista siis, että henkilökohtaisesti saamasi tarjous vastaa tarpeitasi ja että pystyt maksamaan sen takaisin ajallaan.

Voit lainata palvelun kautta rahaa ilman takaajia, mikä on siunaus monille lainanottajille. Hakijan ansiotuloilla on sen sijaan merkittävä vaikutus lainapäätökseen. Mikäli ansio- ja pääomatulosi ovat pienet, voit hakea lainaa myös toisen henkilön (yhteishakijan) kanssa. Se yleensä parantaa mahdollisuuksiasi saada laina merkittävästi. Esimerkiksi pariskunnat hakevat usein lainaa yhdessä, jolloin molempien hakijoiden yhteenlasketut tulot otetaan huomioon. Näin voitte saada lainaan myös alhaisemman koron, koska muodostatte rahoituslaitokselle tai pankille pienemmän riskin lainan takaisinmaksun suhteen.

  Kokemuksia Perusvippistä

Lainahakemuksen jättäminen on ilmaista

Pikalaina on laina, joka saadaan heti tai hyvin nopeasti lainanottajan pankkitilille. Rahoituslaitos.fi on mielestämme yksi parhaista palveluista kilpailuttaa tämän hetken parhaimmat pikavippitarjoukset. Yritys tarjoaa siis palvelun, joka vertailee useita lainavaihtoehtoja asiakkaan yksilöllisten olosuhteiden ja tarpeiden perusteella. Tämä lyhentää myös kuluttajan lainan saamiseen kuluvaa aikaa, koska hänen ei tarvitse täyttää lukuisia hakemuksia eri verkkosivustoilla.

Mikä parasta, Rahoituslaitoksen palvelut ovat täysin ilmaisia. Voit siis täyttää lainahakemuksen maksutta, ja joudut maksamaan takaisin ainoastaan lainasi sekä siihen liittyvät korot. On täysin sinusta kiinni, hyväksytkö henkilökohtaisesti saamasi lainatarjouksen vai et.

Haku onnistui vaivattomasti

Testissämme sivustolla oli helppo navigoida sekä tietokoneella että älypuhelimella. Eri hakemiseen liittyvät vaiheet oli esitetty selkeästi, samoin kuin kustannukset. Kaiken kaikkiaan sivusto on loistava palvelu henkilöille, jotka haluavat lainata rahaa nopeasti tai ylipäätään saada kulutusluottoa. Ennen lainatarjouksen hyväksymistä lainanottajien tulisi aina käydä läpi lainaehdot.

Monien kymmenien tuhansien eurojen lainahakemus on iso päätös. Epäilemmekin, että moni asiakas siirtyy sellaista hakiessaan aluksi suoraan pankkien puoleen. Monella voi kuitenkin olla vaikeuksia saada isoja lainoja pankeista, varsinkin mikäli tulot ovat pienet, tai maksuhistoriassa tai luottotiedoissa on epämiellyttäviä merkintöjä. Tällöin he voivat hyödyntää myös Rahoituslaitos.fi kaltaisia sivustoja. Jo etusivulta löytyvä lainalaskuri on monille lainasta kiinnostuneelle hyvä työkalu hahmottamaan lainoihin liittyviä kustannuksia helposti.