Mistä 20 euron vippi nopeasti?

Pikavippi 20 euroa
(Last Updated On: 14 huhtikuun, 2021)

20 euron pikavipit löytyy muutaman lainantarjoajien valikoimasta. Joillain minimisumma on 50e tai jopa enemmänkin, mutta toiset taas tarjoavat kyllä pieniäkin lainoja aina 20 eurosta ylöspäin. Vertaillessa näitä pieniä lainoja, kannattaa muistaa, että suhteessa lainan korko suurempiin lainoihin on usein jopa huomattavan korkealla, koska lainasumma on niin pieni ja vipistä aiheutuvat kulut eivät ole samassa suhteessa kuin suurempien lainojen, esimerkiksi 100 euron pikavipin, kanssa. Tästä huolimatta joskus lainantarve on pieni, etkä tarvitse kovinkaan suurta pikalainaa, vaan haluat ottaa esimerkiksi 20e vipin ilman puhelinta tai vaikka pankkitunnuksilla. Seuraavassa hieman vertailua 20e pikavipeistä.  

Vivus

VivusVivus tarjoaa halvimman 20 euron pikalainan. Vuosikorko Vivuksen vipissä on alle 50 %, joka onkin tämän hetken markkinoiden halvin. Vivus tarjoaa myös ensilainan ilmaiseksi, joten voit saada pikavipin ilman korkoa jopa 400 euroon asti. Lisätietoja Vivuksesta löydät alhaalta ja yksityiskohtaisemmat tiedot on helposti luettavissa yhtiön sivuilta.

  • Ikäraja 20 vuotta
  • Ei lainaa ilman luottotietoja
  • Hae pankkitunnuksilla – rahat tilille 15 minuutissa!
  • Edullisin ja joustavin vippipalvelu

Hae lainaa Vivukselta tästä   Näillä ehdoilla Vivus myöntää lainaa. Pikavipit 100-2010 euroa maksimissaan myönnetään oman luottorajasi mukaan, jonka voit itse tarkistaa omasta profiilistasi Vivuksen nettisivuilta. Vivuksen lainapalvelu on auki 7-23, mutta vippiä voit hakea kellon ympäri, hakemus vain käsitellään vasta aukioloaikoina. Saat Vivukselta myös pikavippiä ilman tekstiviestikuluja, koska lähettämäsi tai vastaanottamasi viestit ovat täysin ilmaisia! Asiakaspalvelu on auki 8-17, puhelinnumero 09 31 577 577. Vivuksella onnistuu pikavippi eräpäivän siirto näppärästi, eli jos et jostain syystä pysty ajoissa maksamaan lainaa takaisin, ei muuta kuin Vivuksen sivuilta laskun eräpäivää siirtämään. Kaiken kaikkiaan Vivus on erinomainen vaihtoehto jos mielessä on 20 euron pikavippi tai miksei joku suurempikin pikaluotto. Kaikki toimii niinkuin pitääkin ja lainaehdot ovat enemmän kuin hyvät. Vertailussa muiden yritysten kanssa Vivus tulee selkästi ensimmäiseksi, eikä muilla vippiyrityksellä ole lähellekkään yhtä hyviä ehtoja tai palvelua kuin Vivuksella. Myös asiakkaat ovat antaneet Vivukselle erinomaista palautetta.

  Lainaa 10000 euroa - mistä iso pikavippi 10.000e?

Muita paikkoja joista saa pikalainaa 20 euroa vaivattomasti verkon kautta

Pikavippi 20 euroaJos etsit Vivuksen lisäksi muita lainapaikkoja joista saisit alle 50 euron pikavipin, eli esimerkiksi 20e, niin voit itsekkin todeta että tälläisiä pikavipin tarjoajia ei juurikaan löydy! Tämä toisaalta on yllättävää, koska 20e vippi on kuitenkin suhteellisen haluttu sekä kysytty ja voisinkin kuvitella, että lainaajat haluaisivatkin laajentaa omia vippivalikoimiaan vastaamaan asiakkaiden toiveita. Toisaalta taas on täysin ymmärrettävää, ettei näitä pieniä 20€ lainoja juurikaan ole, koska pikalainayritykset tienaavat enemmän suuremmista lainoista, ja 20 euron lainaaminen saattaa tuntua toisaalta turhalta, koska rahaa ei tästä niin hirveästi tule ja kate jää pieneksi kun ottaa huomioon käsittelyn, mainostuksen sekä muut juoksevat kulut. Näinpä onkin pikavippiyritysten kannaltaa järkevämpää tarjota esimerkiksi 50 egen lainaa asiakkaillensa. Ja kun juuri kukaan ei tarjoa näitä pikavippi 20 euroa tuotteita, on asiakkaiden tyydyttävä ottamaan suurempia vippejä.

Pikaluottovaihtoehdot todella vähissä näin pienille lainasummille – mutta yhdelläkin jo pärjää kun se on paras!

Lopuksi sanottakoon, että vaikkei 20 euron pikavippiä saakkaan juuri muualta kuin Vivukselta, on Vivus erinomainen vaihtoehto eikä muita oikeastaan tarvitakkaan. Turha ottaa suurempaa lainaa jos vippi 20 euroa on tarpeeksi, etkä enempää tarvitse. Hyvää ja harkittua lainaamista!