Kokemuksia Vippi.org palvelusta

Vippi.org Kokemuksia Uudesta Vippipaikasta
(Last Updated On: 3 toukokuun, 2022)
Vippi logo

Vippi.org on uusi kotimainen lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea 100 – 70000 euroa lainaa tilille joustavilla ehdoilla. Palvelu on erikoistunut tarjoamaan kulutusluottoa joustavasti, mikä antaa useita mahdollisuuksia asiakkaalle valita lainansa nostamisesta ja takaisinmaksusta. Tervetuloa lukemaan lisää Vippi.org palvelusta, se tarjoamista vippisummista ja palveluista.

Esittely

Vippi.org palvelu tarjoaa reiluja lainatarjouksia, mutta myös paljon etuja asiakkailleen, niin vanhoille kuin uusille. Kuluttomat nostot tarjotaan kaikille asiakkaille, eikä vain ensilainaa hakeville. Lisäksi sivustolla on myös tarjouksia houkuttelemaan uusia asiakkaita mukaan. Vippi.org sivusto tarjoaa asiakkaan käyttöön erittäin kätevän lainalaskurin, mistä voi vaivattomasti tarkistaa itselleen parhaiten sopiva lainasumma sekä maksuajan.

Vippi.org lainatuotteet

Vippi.org tarjoaa joustavaa kulutusluottoa, joka myös joustoluottona on tunnettu. Lainatuote mahdollistaa niin pienien kuin suurten lainasummien hakemisen, vaikkakin yläraja lainalle on 4000 euroa. Koska lainattu summa on mahdollista maksaa milloin tahansa, voi luottotiliä käyttää myös pikavipin nostamiseen, vaikka vippi ei ole tarjottujen lainatuotteiden joukossa. Kulutusluotto toimii kuten pikavippi, kun takaisinmaksu pienelle summalle suoritetaan ennen eräpäivää.

Takaisinmaksu

Vippiä on mahdollista ottaa myös osamaksulla, hyödyntämällä joustavasti pitkä takaisinmaksuaika. Takaisinmaksu tehdään kuukausittaisissa lyhennyksissä, joita voi maksaa halutessaan enemmän, kuin määritetty minimilyhennys. Takaisinmaksuun voi saada 1 kuukauden  – 36 kuukautta korkeintaan takaisinmaksuaikaa.

Kustannukset lainalle

Vippi.org palvelussa lainalle muodostuvat korkokulut ja kustannukset ovat suhteessa todella edullisia verrattuna muihin vastaavia pikavippiä tarjoaviin palveluihin.

Korot

Korko myönnetylle lainalle on hinta lainatusta rahasta. Se heijastelee lainaamisen riskiä, ja sen vuoksi korkoprosentti lainalle on aina henkilökohtainen. Korkoprosentti muodostuu luottoarvion ja sitä seuraavan lainapäätöksen perusteella. Luottoarvioissa arvioidaan eri riskitekijät lainan maksulle, aiempi maksuhistoria sekä tehdään arvioita tulojen riittävyydestä. Pitkä takaisinmaksuaika antaa mahdollisuuden saada matalaa korkoa, mutta nopeasti maksetulle luotolle ei ehdi kertyä korkoa. Kannattaa vertailla omatoimisesti, mikä on paras vaihtoehto korkojen kannalta. Todellinen vuosikorko on kätevä tapa arvioida kokonaiskustannuksia, mutta se ei välttämättä anna oikeaa kuvaa lyhyen maksuajan lainoissa.

  pikavippilaki

Kulut

Kuluja lainalle muodostuu yleensä erilaisista avaus, ylläpito tai nostomaksuista. Vippi.org palvelu ei peri mitään avaus tai ylläpitomaksuja mistään lainoistaan. Myöskään ei enää peritä nostomaksuja mistään nostoista. Vippi.org tarjoaa siis kaikille asiakkaille mahdollisuuden saada lainaa ilman muita kuluja, kuin luotolle muodostuvat kuukausittaiset korkokulut.

Lainatarjoukset

Vippi.org palvelusta on mahdollista saada myös useita tarjouksia lainan ottajalle. Esittelemme tässä parhaat tarjoukset palvelusta.

Ensilainaajalle korotonta maksuaikaa

Ensilainaa hakevat asiakkaat saavat Vippi.org palvelusta täysin korotonta maksuaikaa luotolleen 30 vuorokauden ajan. Tämä antaa mahdollisuuden maksaa koko pikalaina takaisin kerralla, jolloin sille ei muodostu mitään kustannuksia. Mikäli koko luottoa ei suoriteta vaaditussa takaisinmaksuajassa, muodostuu  avoinna olevalle lainasummalle normaalit lainakorot sekä korkokustannukset. Koroton maksuaikatarjous on voimassa ainoastaan ensimmäistä kertaa lainaa hakeville henkilöille.

Ilmaiset nostot kaikille hakijoille

Kaikille hakijoille Vippi.org tarjoaa nyt täysin ilmaiset nostot omalta lainatililtä. Yleensä luotonmyöntäjät tarjoavat vain ensilainaa hakeville mahdollisuuden tehdä luottotililtä ensimmäinen nosto ilman kuluja tai korvauksia. Vippi.org tarjoaa nyt kaikille asiakkailleen pysyvästi ilmaiset nostot lainatililtä. Voit siis säästää selvää rahaa hakemalla lainasi palvelusta, joka ei peri mitään kuluja nostoista. Nostettua summaa ei ole rajoitettu, tai ilmaisen noston kertoja ei ole määritetty, vaan nostoja voi tehdä täysin normaalisti.

Maksulliset lisäpalvelut

Maksulliset lisäpalvelut antavat mahdollisuuden tehdä luoton takaisinmaksua helpottavia toimenpiteitä. Lisäpalveluista löytyy mahdollisuus muun muassa:

  • Siirtää lainan eräpäivää
  • Laskea uusi kuukausittainen lyhennys
  • Pyytää maksuvapaata kuukautta
  • Asettaa laina ”jäähylle”, jolloin korkoja ei tarvitse maksaa

Lue lisää tarjotuista lisäpalveluista Vippi.org lainasivustolta.

Vaatimukset lainan myöntämiselle

Laina voidaan myöntää hakijalle, joka täyttää yleiset vaatimukset luoton myöntämiselle. Vaatimukset joita esitetään, perustuvat suomen lakiin, sekä luotonmyöntäjän asettamiin ehtoihin. Yleiset lainaehdot

  • Vähintään 19 vuoden ikä hakijalla
  • Vakituinen osoite suomessa ( Tarkastetaan Väestörekisterin tietokannasta)
  • Verkkopankkitunnukset ja puhelinnumero
  • Luottotiedoissa ei saa olla merkintöjä maksuhäiriöistä
  • Riittävästi tuloja haetun lainan takaisinmaksamiseen
  kulutusluotto avioero

Löydät kaikki lainapäätökseen saamiseen asetetut vaatimukset Vippi.org lainahakemuksen yhteydestä.

Yhteenveto

Vippi.org on uusi vippipaikka, jonka kautta saa erittäin edullisesti ja matalilla kustannuksilla joustavaa vippiä 100 – 4000 euroa. Joustavalla lainalla voit itse valita, minkä verran nostat luottoa omalle tilille ja minkä kokoisissa erissä otettu lainasumma maksetaan takaisin. Kokonaisuutena arvioiden Vippi.org tarjoaa mahdollisuuden ostaa erästä markkinoiden edullisinta lainaa varustettuna ehdoilla, mitkä tuovat luotot melkein kaikkien hakijoiden saataville.