Hae pikavippiä 500 euroa tilille ilman kuluja

Heti tilille rahaa 500e ilman korkoa
(Last Updated On: 14 huhtikuun, 2021)

500 euron pikavippi on kätevä summa ottaa heti tilille, millä voi tehdä tarvittaessa paljon asioita. Oli tarvetta laskupinon lyhentämiselle tai isommalle hankinnalle, niin 500 euroa pikavippiä korjaa tilanteen helposti. 500 euron vippiä ei kannata ottaa pitkällä maksuajalla, vaan lyhyenä vippinä homma hoituu helposti. Vipit maksetaan takaisin 3 – 30 päivän kuluessa, joten pitkää lainasuhdetta ei tarvita. Lyhyt laina-aika pitää lainan korot matalana, mutta velka pitää aina maksaa pois ajoissa. Pikavippiä voi hakea pankkitunnuksilla tai matkapuhelimella, jopa prepaid liittymällä lainan hakeminen onnistuu. Vipin ottamista kannattaa suunnitella samalla tavalla kuin minkä tahansa muun pikalainan hakemista. Vertaile ennen kuin haet, voit säästää usein selvää rahaa. Löydät tästä artikkelista ohjeet pikavippien hakemiseen niin, että kaikki kulut jäävät pieneksi!  

Suunnittele vipin ottaminen

Kaikki pikalainan hakemiset lähtevät aina suunnittelusta. Hyvin suunniteltu lainan hakeminen auttaa monessa kohtaa, vaikka kyse olisikin vain vipistä. Pitkiä maksuaikoja tarjoavissa lainoissa suunnitteleminen on paljon suuremassa roolissa.

Pikavipit tilille ilman kuluja tai korkoja

Hae 500 euron pikavippi tilille heti

Lainasumman laskeminen

Lainasumman määrittäminen on tärkeä osa lainasuunnittelua. Pikavipeissä summat ovat yleensä korkeintaan 1000 euroa mutta se ei tarkoita, että suunnittelu ei kannattaisi. Laske että 500 vippiä on varmasti tarpeeksi suuri summa, on turhaa hakea uudelleen pikalainaa, mikäli arvio lainantarpeesta mene alakanttiin.

Lainapalveluiden vertailu

Kun olet päättänyt lainasumman, niin tee haku lainahaulla, saat listan rahoituspalveluista jotka tarjoavat pikalainaa. Vertaile parhaat vaihtoehdot vipille perustuen oman tilanteen mukaiseen arvioon. Lisäksi katsomalla muutaman asian, voi säästää vaivaa ja harmeja. Ota huomioon seuraavat seikat:

 • Saako pikalainaa ilman korkoja tai kuluja?
 • Mikä on maksuaika vipille?
 • Voiko eräpäivää tarvittaessa siirtää?
 • Mikä on todellinen vuosikorko ja kuukausikorko lainalle?
  andy luotto wiki

Vertaile eri lainapalveluiden tarjoukset, muista käyttää hyväksi lainahaun eri suodattimia tarjouksien vertailussa. Jos vaikuttaa siltä, että et välttämättä pysty maksamaan vippiä kokonaan kerralla, kannattaa harkita kulutuslainaa tai joustoluottoa. Myöhästynyt pikavippi aiheuttaa nopeasti tarpeettomia kuluja.

Takaisinmaksun suunnittelu

Voit käyttää lainalaskuria pikalaina lyhennysten laskemiseen. Mikäli tarkoituksena on maksaa 500 euron vippi takaisin useassa osassa, on syytä laskea lyhennysten kokoa.  Jos tarkoituksena on maksaa koko pikalaina kerralla takaisin niin kannattaa varmistaa, ettei lyhennyksen maksaminen aiheuta ongelmia myöhemmin taloudelle. Uuden pikavipin ottaminen vanhojen maksamiseksi ei ole kannattavaa.  

Rajoitukset 500 euron pikavipille

500 euron pikavippiä koskevat samat rajoitukset kuin muitakin pikalainoja. Vaikka kyseessä on iso suma pikavipillä Rajoitukset pikavipeille:

 • Hakijan tulee olla vähintään 18 – vuotta täyttä Osa lainapalveluista voi määrittä ikärajan 20 – 23 vuoteen.
 • Pikavipin hakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä tai muita merkintöjä. Hakijoiden tiedot tarkistetaan luottorekistereiden avulla.
 • Lainaa hakevan tulee asua vakituisesti suomessa, rekisteröidyssä osoitteessa
 • Tarpeeksi suuret tulot lainan takaisinmaksuun edellytetään
 • Verkkopankkitunnukset sopimuksen allekirjoittamiseen

 

500 euron pikavippi ilman kuluja

Pikavippiä on mahdollista saada täysin ilman kuluja. Useat vippipalvelut myöntävät ensilainaajalle täysin ilman kuluja tai korkoja vippiä. Ehtona täysin ilmaiselle lainalle on, että koko summa maksetaan takaisin ennen lainan eräpäivää.

Edullinen pikavippi heti tilille

Pikavipit aina 500 euroon asti

myönnettävälle lainalle, ei se ole vielä mahdotonta saada. Osa lainapalveluista myöntää 500 euron pikavipin joustoluottona, joka toimii kuten pikavippi mutta joustavammin. Mikäli pikalaina takaisinmaksu myöhästyy, tulee lainalle nopeasti isot myöhästymismaksut ja korot. Ilmainen laina voi todellakin olla ilmainen, kunhan se maksetaan ajoissa takaisin. Silti vippi ilman kuluja tai korkoja on paras vaihtoehto saada rahaa heti tilille ja tarkoitus on maksaa velka takaisin 30 päivän kuluessa. Lainaa ilman korkoja tai kuluja on unelma tarjous!  

  Mistä 200 euron vippi heti tilille?

Hae heti 500 euroa pikavippiä

Pikalaina haetaan aina netistä, konttoreista ei pikalainoja ole mahdollista hakea.  Mikäli tarvitaan heti rahaa tilille, on pikavippi siihen paras vaihtoehto. Nopeat askeleet pikalainan hakemiseen:

 1. Syötä lainahakuun haluamasi summa
 2. Vertaile lainapalvelut parhaan tarjouksen löytämiseksi
 3. Siirry täyttämään lainahakemus ja odota vastauksena lähetettävää lainatarjousta
 4. Allekirjoita lainatarjous ja rahat siirtyvät tilillesi!

Pikalainan hakeminen on todella helppoa ja vaivatonta. Vastauksen hakemukseen saat minuuttien kuluessa, ja heti kun allekirjoitus on hyväksytty niin rahat siirtyvät tilille. Jos olet nostanut joustoluottoa, niin voit siirtää lainapalvelun luottotililtä omalle tilille haluamasi summan.

500e pikavippi ilmaiseksi tilille

500 euron pikavipillä korjaa monta asiaa

Suosittuja vippipalveluita

Tässä muutama suosittu vippipalvelu, joista saat helposti tilille rahaa muutaman minuutin kuluessa!

Vivus

Vivus myöntää ensilainaajalle luottoa ilman kuluja tai korkoja. Mikäli ensilaina maksetaan takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää kokonaisuudessaan, ei lainalle muodostu mitään kuluja. Vivus on tunnettu vippipaikka, mikä on toiminut lainamarkkinoilla useita vuosia. Luotettavana lainaajana korot ovat erittäin edulliset, ja kaikki lainat myönnetään kätevänä joustoluottona.  

Risicum

Voit valita eräpäivän pikalainalle joko kuun puoleen väliin tai loppuun Risicumin lainapalvelussa. Pienet ensilainat saa kokonaan ilman kuluja tai korkoa, kunhan laina maksetaan takaisin kokonaan ennen laskun erääntymistä. Risicum myöntää useita muita lainatuotteita kuten halpaa kulutusluottoa, käyttölainaa ja joustoluottoa.

Ferratum

Ferratum antaa joustavaa pikavippiä, minkä voi maksaa takaisin rauhassa useassa osassa. Yleensä pikavipit myönnetään lyhyelle maksuajalle, mutta Ferratumille voi lainansa maksaa rauhallisemmassa tahdissa. Koska laina-aika on silti vain 5 kuukautta vipille, ei korot pääse kasvamaan liian suureksi. Mikäli haluat korottaa lainasummaa, niin se onnistuu milloin tahansa tekemättä uutta sopimusta.