Mistä 200 euron vippi heti tilille?

Pikavippi 200 euroa
(Last Updated On: 14 helmikuun, 2022)

200 euron pikavippi on toisiksi yleisin lainamuoto ja sen saaminen onnistuu lähes jokaiselta vippifirmalta. Tämän artikkelin avulla saat infoa eri pikavippipaikoista ja löydät helposti halvimman mahdollisen ja sinulle sopivan pikalainan ilmaisella nettihakemuksella. Tutustu lisää valikoimaan ja hae paras mahdollinen pikavippi alapuolelta.

Edullinen 200e laina

Credit24

Credit24 on uusi lisäys listallemme 200 euron pikavipeistä vuonna 2022.

Credit24 tarjoaa joustolimiittiä 200 euroa nopeasti tilille netistä. Saat oman luottotilin käyttöösi täyttämällä hakemuksen netissä huolellisesti ja lainapäätöksen saatuasi siirtyy rahat tilille heti.

  • 100-4000€ Lainasummat
  • Korko lasketaan joka hakemukseen erikseen, minimi 49%
  • Laina-aika max 36kk
  • Edullinen ja nopea

Vivus

Vivus tarjoaa 200 euroa ilman kuluja tai korkoja

Vivus.fi on ehdottomasti edullisin ja netin paras pikavippifirma ja sen kertoo firman kasvanut suosiokin. Miksi se on sitten paras? Halvin hinta sekä nopea ja luotettava toiminta ehkä riittää kertomaan sen. Vivus erottaa myös muista pikaluottoyhtiöistä siten, että se myöntää ensilainan ilmaiseksi jopa 400 euroon asti. Eli siis maksat vaikka 200 euron pikalainasta takaisin tasan 200 euroa.

Firma tarjoaa myös joustavaa lainan takaisin maksua eli jos tilanne äityy niin pahaksi, että et yksinkertaisesti pysty laskua ajallaan maksamaan, voit siirtää eräpäivää ilman mitään ongelmia jopa 30 vuorokaudella. Päätät laina-ajan päivän tarkkuudella itse ja sama pätee lainasummaan, jonka voit siis säätää itsellesi sopivaksi 10 € tarkkuudella aina 2010 euroon asti. Vivus.fi on todella monipuolinen yritys ja ansaitsee pelkkää hyvää palautetta. Vivukselta löytyy myös tämän hetken verkon halvin 100e vippi.

Hae lainaa Vivukselta

Perusvippi

Perusvippi 200e joustoluotot

Perusvippi on tarjonnut luotonmyöntämistä useamman vuoden ja on luotettava ja edullinen vaihtoehto 200 euron pikalainalle – tai mille muulle tahansa lainasummalle 20 – 2000 euron väliltä. 200e pikavippi on haettavissa yhtiöltä sen kätevän luottotilin kautta. Voit nostaa puhelimen kautta rahaa ikään kuin luottokortin tavoin – voit ladata puhelimeen maksimissaan 2000 euroa. Voit nostaa puhelimen kautta varoja käyttöösi ilman lisäkustannuksia mihin kellon aikaan tahansa eli lainaa saat todella 24/7. Palvelun ikäraja on 18 vuotta ja lainaa myönnetään kaikille luottokelpoisille henkilöille. Tutustu ja hae Perusvipin luottokortti puhelimeesi mikäli se tuntuu oikealta vaihtoehdolta!

  vippi useammassa erässä

Hae lainaa Perusvippiltä

Kaikki 200€ Pikavipit

Jos siis olet aikeissa hakea pikavippi 200e, kannattaa huomioida tiettyjä seikkoja. Tärkeintä on maksuajan pituus ja todellinen vuosikorko, jotka kulkevat aikalailla käsi kädessä. Esimerkiksi 14 vuorokauden lainoissa korko on luonnollisesti paljon korkeampi, sillä näin lyhyt maksuaika nostaa todellista vuosikorkoprosenttia lähes eksponentiaalisesti.

Lainaa 200 pitkällä maksuajalla

30 vuorokauden lainoissa se on jo selvästi pienempi ja useimmiten 200 euron pikavippi otetaankin juuri kuukaudeksi. Jotkut lainafirmat antavat kuitenkin jopa 60 vuorokautta maksuaikaa, mutta nämä ovat kuitenkin selvä vähemmistö.Yleisin laina-aika tämän suuruisessa pikavipissä on siis 30 vuorokautta.

Vertaa 200e lainoja

Jos et löydä sopivaa vippiä täältä, voit vertailla vippejä myös muualla, alapuolelta löydät kolme potentiaalista lainasivustoa. Muita lainaehtoja voi myös nostaa esille ja tärkeä on se, että lainaajalla pitää olla vähintään 18 vuotta ikää, joidenkin yhtiöiden kohdalla jopa yli 20 vuotta.

Vippi 200 euroa 18-vuotiaalle

Eli 18-vuotiaana lainan hakijana tämä kannattaa huomioida ja selvittää mistä löytyisi vippi 200e tai lainaa missä muodossa vaan 18-vuotiaalle.

Lainaehdot

Kaikilla lainaajilla tulee myös olla julkinen suomalainen puhelinnumero ja toimivat verkkopankkitunnukset ja maksuhäiriöitä ei saa olla eli luottotietojen täytyy olla kunnossa. Nämä ehdot riittävät lainan saamiseen ja monestihan pikavippi ilman vakuuksia ja takaajia on mahdollista saada. Sinulla ei tarvitse olla palkkatuloja ja sinun ei tarvitse todistaa niitä vaan saat lainan suoraan tilillesi kunhan täytät lainaehdot.

Nopea 200€ laina

Pieni 200 euron vippi saattaa todella pelastaa monen päivän. Saattaa nimittäin olla, että tilipäivään on vielä aikaa ja rahat alkavat olla vähissä. Silloin pikavippi tulee todella tarpeeseen ja sillä voi kuitata kauppalaskun tai jotakin muita pakollisia menoja. Toki vippiä voi myös käyttää vaikka viikonloppuloman viettoon, jos haluaa käydä tekemässä pienen reissun.

On aivan täysin hakijan oma asia, että mitä rahoillansa tekee. Hakemuksessa ei edes kysytä, että mikä on rahojen käyttökohde.

  lainaa rahaa ilman luottotietoja

200e pikalainan kulut & korot

Usein pienillä pikavipeillä, kuten vaikka 200e vipillä on kiinteä korko ja lyhyt maksuaika. Kannattaa siis kiinnittää huomiota korkoon, koska lähes aina sen mukaan määräytyy lainan kulut. Osa saattaa tosin periä avausmaksun tai nostopalkkion, joten aina se alhaisimman koron tarjoava yritys ei ole kuitenkaan se halvin vaihtoehto. Korosta kannattaa lähteä liikkeelle, mutta on tärkeää kiinnittää huomiota lainan kokonaiskustannuksiin.

Ilman tuloja tai pienituloiselle

Pienen vipin voi saada ilman säännöllisiä tulojakin, kunhan vain maksuhistoria on kunnossa. Rekisteröityä maksuhäiriötä ei nimittäin saa luottotiedoista löytyä, koska se johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Mikäli haluaa hakea suurta vippiä, niin sen saamiseen hakijalta tarvitsee myös löytyä hyvät säännölliset tulot, jotta voidaan varmistua hakijan maksukyvystä.

Helppo ja nopea nettihakemus 24h

Kannattaa suosia netissä toimivia lainoja myöntäviä yrityksiä, koska niiden kanssa asiointi on todella helppoa ja nopeaa. Usein hakemuksia käsitellään 08.00-22.00 ja myös viikonloppuisin. Hakemus saatetaan käsitellä jopa 15 minuutissa ja sen jälkeen rahat voi saada tililleen lähes välittömästi. Rahat voidaan maksaa hakijan tilille 07.00-23.00 välisenä aikana, joten myöhään yöllä tai aikaisin aamulla ei voi lainaa tililleen saada, tosin hakemuksen voi lähettää mihin aikaan tahansa.

Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että viikonloput ja arkipyhät saattavat hieman hidastaa rahojen siirtämistä pankista riippuen, mutta usein kuitenkin muutaman päivän sisällä rahat saa tililleen.

Lainaa 200 euroa ilman vakuuksia

Toisin kuin lähes kaikissa pankeissa, niin netissä toimivat yritykset eivät vaadi 200 euron lainaajalta vakuuksia tai takaajia. Eli pelkästään säännölliset tulot ja hyvin hoidettu maksuhistoria riittää lähes aina lainan saamiseen. Toki yritys vielä tekee hakijasta oman riskiarvionsa, mutta mikäli edellä mainitut kohdat ovat kunnossa, niin usein lainan saaminen on lähes varmaa. Ainoastaan joissakin poikkeustapauksissa saatetaan vaatia yhteshakijaa, jos kyseessä on todella suuri lainasumma todella pitkällä maksuajalla, mutta se on äärimmäisen harvinaista.

Monta vippiä samaan aikaan

Alalla yleinen käytäntö on, että yksi yritys myöntää kerrallaan vain yhden 200e pikavipin. Saattaa kuitenkin olla mahdollista hakea korotusta vipattuun summaan. Usein kuitenkaan alkuperäisen vipin ehdot eivät muutu, joten mikäli on vipannut ensin 200 euroa ja saanut kuukauden maksuaikaa ja viikon päästä vippaakin toiset 200 euroa, niin silloin tulee koko vipattu summa maksaa takaisin korkoineen ja kuluineen alkuperäiseen eräpäivään mennessä.

  Mistä 300 euron vippi kaikista halvimmalla?

Saattaa olla kuitenkin olla mahdollista hakea täysin uusi pikavippi toisesta yrityksestä. Silloin tulee hakijalla toki olla hyvät tulot, jotta kahden vipin maksaminen takaisin onnistuu ilman ongelmia. Kaikki yritykset eivät kuitenkaan myönnä uusia vippejä, jos niitä löytyy hakijalta jo entuudestaan, mutta se on aina tapauskohtaista ja asiaa voi tiedustella suoraan yrityksestä tai yrittää etsiä asiaan liittyvää tietoa yrityksen nettisivuilta.

Vinkkejä raha-asioiden hoitoon

Kannattaa ottaa vain niin suuria vippejä, jotka pystyy varmasti ongelmitta maksamaan takaisin. Kun on hakemassa 200 euron vippiä, niin omaa lainantarvetta on syytä puntaroida todella tarkasti. On mahdollista saada jopa täysin kuluttomia ja korottomia vippejä, jos vain maksaa vipin takaisin lyhyen ajan sisällä. Toisaalta taas jos ei tarkalleen tiedä, että koska pystyy maksamaan vipin takaisin, niin voi pieneenkin vippiin saada jopa 60 päivää maksuaikaa.

Kuluista on myös hyvä pitää kirjaa, koska silloin talouden hoitaminen on huomattavasti helpompaa. Päivittäisistä menoista on myös hyvä tehdä muistiinpanoja, jotta osaa tarkasti hahmottaa, että mihin rahaa oikein kuluu. Moni nimittäin ei merkitse ylös päivittäisiä kuluja ja sen vuoksi kuukauden lähestyessä loppuaan ihmettelee, että mihin rahat ovat oikeen kadonneet. Tekemällä muistiinpanoja on helppo pysyä kärryillä ja välttyä yllätyksiltä.

Tutki lisää samasta aiheesta:

No Comments

  1. Visitor Rating: 5 Stars