Mistä halvin 2000 euron kulutusluotto?

(Viimeisin: heinäkuu 4, 2016)

Oletko lainan tarpeessa ja etsit juuri 2000 euron lainaa etkä tiedä mistä löytyy paras mahdollinen lainatuote? Me olemme vertailleet lainafirmoja ja alapuolelta löydät tämän hetken kulutusluottomarkkinoiden pienikorkoisimmat ja kaikista parhaimmat kulutusluotot! Tutustu valikoimaan alapuolelta ja yhtiöihin ja pistä parhaimmalta tuntuva ja halvin 2000€ laina tilaukseen jo tänään.

 

Credit24

Credit24Credit24 on erinomainen vaihtoehto, mikäli etsit lainaa 250-3000 euron väliltä. Credit24:n kautta lainaaminen käy minuuteissa ilmaisella hakemuksella netin kautta ja lainaa voit hakea, mikäli olet iältäsi vähintään 19 vuotta vanha ja sinulla ei ole taustallasi maksuhäiriömerkintöjä. Credit24:n lainaehdot ovat tämän hetken markkinoiden joustavimmista päästä ja myös todellinen vuosikorko lainoissa on suorastaan hävyttömän matala. Tästä syystä yhtiö onkin noussut vuonna 2017 erittäin suureen suosioon ja suosion hiipumiselle ei ole loppua näkyvissä. Suosittelemme Credit24:ää kaikille. jotka etsivät 2000 euron lainaa tai mitä tahansa lainasummaa 250-3000 euron väliltä. Pääset tutustumaan lainaehtoihin lisää alapuolella olevan painikkeen kautta.

Hae lainaa Credit24 palvelusta

 

 

Ostosraha

OstosrahaOstosraha on toinen loistava vaihtoehto ja jos etsit lainaa 2000 euroa heti tilillesi ja mahdollisesti vielä mielellään ilman vakuuksia tai takaajia, niin tässä tapauksessa Ostosraha on paras mahdollinen lainapaikka. Sen kautta voit hakea lainaa verkon kautta 5 minuutissa, jonka jälkeen saat lainapäätöksen käytännössä välittömästi, jonka jälkeen rahat siirretään pian tilillesi. Ostosraha soveltuu hyvin akuutteihin tapauksiin ja se on toki hyvä vaihtoehto jos etsit mitä tahansa lainasummaa 400-5000 euron väliltä. Maksuaikaa voit valita lainalle 12-60 kuukauden väliltä ja Ostosrahan kautta voit hakea lainaa jos ikää löytyy vähintään 21 vuotta (poikkeuksena saat 400 euron pikalaina jos olet 20-vuotias) ja maksuhäiriömerkintää ei saa olla tai lainan saaminen on mahdotonta. Suosittelemme vähintäänkin tutustumaan Ostosrahan edulliseen ja nopeaan lainapalveluun. Lue lisää ja hae 2000 euroa lainaa heti tilille jo tänään.

Hae lainaa Ostosrahalta

 

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus sijoittuu vertailussamme kolmanneksi ja yhtiön lainaehdot ja tarjonta kannattaa ehdottomasti käydä läpi ennen kuin otat lainaa mistään, sillä Freedomilta löytyy jotain sellaista mitä muut eivät tarjoa. Se tarjoaa lainat aina vakuudetta 500 – 30000 euron väliltä. Yhtiön joustavuus on omaa luokkaansa ja voit esim. ottaa maksuvapaan kuukauden halutessasi ja muutenkin saat valita maksuajan 1-12 vuoden väliltä. Lainaaminen tapahtuu helposti ja nopeasti verkosta ja ikäraja Freedom Rahoituksen kulutusluotoissa on 20 vuotta ja luonnollisesti luottotietotaustat pitää olla kunnossa. Freedom Rahoituksen korot ovat myös alhaiset ja mitään negatiivista sanottavaa siitä ei pysty kerta kaikkiaan sanomaan, joten ei muuta kuin tutustumaan mitä yhtiöllä on tarjolla!

Hae lainaa Freedom Rahoitukselta

 

Mistä löytyy halvin 2000 euron kulutusluotto?

Kulutusluotto antaa mahdollisuuden toteuttaa omia unelmia ja toisaaltahoitaa arjen odottamattomat lisämenot pois päiväjärjestyksestä. Kulutusluotolla teet haaveistasi totta tai korjautat rikki menneen tarve-esineen. Kulutusluotto tekee yksilön elämästä sekä helpompaa että parempaa. Kulutusluotot ovat nykyään yleistyneet hurjasti, sillä nyt ihmiset tahtovat myös nauttia elämästään ainaisen raatamisen lisäksi.

Kulutusluotto antaa mahdollisuuden ottaa lainaa haluttuihin hankintoihin, mutta koska myös takaisinmaksun aika koittaa ennen pitkää, tahtoo kuluttaja toki lainansa mahdollisimman halvalla. Kysymys siis kuuluukin: mistä saada halvin 2 000 euron kulutusluotto?

Mieti ensin, mitä lainaltasi vaadit

Markkinoiden halvin laina ei välttämättä ole se paras juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiin. Tämän vuoksi ennen lainan hakemista kannattaa vaikka tehdä lista siitä, mitä lainalta haluaa. Laina ehdoilla, jotka eivät sovi omaan henkilökohtaiseen tilanteeseesi, voi rasittaa mieltä.Hieman kalliimpi laina, jonka ehdot sopivat elämäntilanteeseesi, voi olla loppupeleissä parempi.

Esimerkiksi saatat jo etukäteen uumoilla, että joku kuukausi lainan lyhentämisen aikana saattaa olla niin taloudellisesti tiukka, että maksuvapaalle kuukaudelle tulisi käyttöä. Jos halvimmassa mahdollisessa lainassa ei kuitenkaan ole tätä mahdollisuutta, saattaa olla oman mielenrauhan kannalta parempi maksaa lainasta hieman enemmän, jotta oman talouden mahdollinen hetkellinen horjuminen ei aiheuttaisi vaikeuksia.

Käytä apuvälineenä pikavippivertailusivustoja

Koska lainaa tarjoavia yrityksiä on paljon, on vaikea yrittää löytää mahdollisimman halpa lainatarjous omin voimin. Ei se toki mahdotonta ole, mutta aikaa saa varautua käyttämään runsaasti, joten sähköiset pikavippivertailut säästävät rutkasti aikaa. Monet sivustot tarjoavat pikavippivertailuja, joihin tarvitsee ainoastaan syöttää haluttu lainasumma. Tämän jälkeen sivusto listaa saatavilla olevat lainat kyseiselle summalle. Useimmat sivustot myös kertovat samalla tärkeimmät faktatiedot lainoista, joten on helppoa löytää muutama paras vaihtoehto joukosta.

Kun sinulla on käsitys siitä, mitkä paikat voisivat olla potentiaalisimpia, tutustu vielä itse luottoyritysten sivustoihin tarkemmin. Ikinä ei kannata luottaa täysin netistä löytyvään tietoon, sillä informaatio voi olla vanhentunutta tai muuten väärää. Pikavippivertailut ovat kuitenkin hyvä työkalu halvimpien kulutusluottojen löytämiseen.

Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon

Todellinen vuosikorko on paras tapa vertailla lainojen oikeita hintoja. Todellinen vuosikorko huomioi myös kaikki nimelliskoron lisäksi tulevat lisäkulut, kuten avaus-, nosto- ja tilinhoitomaksut. Tämä tekee helpoksi vertailla lainojen hintoja, sillä muuten on vaikea pysyä kärryillä, mitkä tulevat olemaan lainan todelliset kustannukset. Todelliset kustannukset on tärkeä tietää, sillä muutoin tulee helposti katsoneeksi ainoastaan lainan nimelliskorkoa. Tällöin saattaa tulla epämiellyttävänä yllätyksenä, kuinka paljon lainan muut kulut nostavat lainan todellista hintaa. Tarkista siis aina, mikä on lainan todellinen vuosikorko. Kulutusluottojen hinnoissa on eri firmojen välillä suuria eroja, joten halvimman 2 000 euron kulutusluoton löytämiseen kannattaa todella panostaa.

Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan hintaan

Yksi asia, mikä vaikuttaa lainan kuluihin olennaisesti on se, kuinka nopeasti laina maksetaan pois. On halvempaa ottaa lainaa lyhyeksi ajaksi kuin pitkällä maksuajalla. Luonnollisesti lyhytaikaisessa lainassa kuukausierät ovat kuitenkin isompia kuin lainassa, jossa on pitkä takaisinmaksuaika. Kannattaa vertailla, miten maksuaika vaikuttaa kuukausieriin ja lainan kokonaishintaan.

Paras mahdollinen tilanne on tietysti, jos lainan pystyy maksamaan takaisin hyvin nopeasti sen ottamisen jälkeen. 2 000 euroa on kuitenkin sen verran suuri summa, että monelle saattaa olla välttämätöntä ottaa laina pidemmällä maksuaikataululla. On kuitenkin hyvä yrittää saada takaisinmaksuaika niin lyhyeksi kuin se vain omalla budjetilla on mahdollista. Muista, että voit aina maksaa lainan myös etuajassa pois!

Halvimman lainan etsimiseen on hyvä käyttää aikaa

Lainan ottaminen kannattaa suunnitella tarkasti varsinkin, kun kyseessä on isompi summa. Mitä isompi summa on kyseessä, sitä enemmän rahallisia tappioita tulee, jos lainan ottaa vertailematta lainojen kuluja. Lainaehtojen tutkiminen ei aina ole maailman hauskinta puuhaa, mutta on palkitsevaa tietää, että on onnistunut säästämään lainan kuluissa mahdollisimman paljon.

Kulutusluoton löytäminen mahdollisimman halvalla on taitolaji, joka vaatii hieman aikaa ja salapoliisinkykyjä. Jokainen kuluttaja kuitenkin pystyy internettiä apuna käyttäen vertailemaan lainoja ja löytämään halvimman itselle sopivan lainan, jos vain viitsii uhrata asialle hieman aikaa. Ei siis kannata valita luottopalvelua liian heppoisin perustein.

Onko lainan saaminen mahdolllista sekä ilman vakuuksia että takaajia?

Nykyään suurempia lainoja ei enää ole mahdollista saada sekä ilman vakuuksia että takaajia. Yhtiöiden lainaehdot ovat kiristyneet jossain määrin, joka johtuu luottotietohäiriöiden määrän räjähdysmäisestä kasvusta. Yhtiöt haluavat luonnollisesti omat takaisin mahdollisimman helposti ja maksukyvytön henkilö on aina riski yhtiölle. Joukkoon mahtuu kuitenkin vielä kourallinen pikavippiä tarjoavia yhtiöitä, joilta on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia joihinkin satoihin euroihin asti ja mahdollisesti myös jopa 1000 euron lainaa on haettavissa.

 

Lisää vaihtoehtoja ja tarkempia tietoja myös näistä:

 

Miten lainaaminen onnistuu ilman pankkitunnuksia ja onko kulutusluottoja tarjolla 18 vuotiaalle?

Tällä hetkellä kaikki yhtiöt vaativat lainaajalta pankkitunnukset ja systeemi on oikeastaan parempi molemmille, sekä kuluttajalle että luotonmyöntäjälle ja se helpottaa kaikkien hommaa.

Tekstiviestillä lainaaminen on pikku hiljaa väistynyt vaikka toki vippiä on vielä tarjolla tekstiviestillä, joskin niiden määrä on kokoajan vähenemään päin ja yhtiöt eivät enää hyödy tästä niin paljon, sillä uusi laki kieltää viesteistä veloittamisen.

Yhtiöt ovat myös nostaneet ikärajojaan ja 18-vuotiaalla on hyvin rajalliset vaihtoehdot ja tällä hetkellä yksikään yhtiö ei myönnä 2000 euron kulutusluottoa täysi-ikäiselle vaan sinun tulee olla vähintään 19-vuotias saadaksesi sen.

Pienempien vippien saaminen on kuitenkin mahdollista, vaikka ikää olisi plakkarissa vasta 18 vuotta eli tässä tapauksessa kannattaa siirtyä niiden kimppuun, mikäli mielit lainaa saada ja toki myös pankki on yksi vaihtoehto. Vaikka tämä edellyttää, että säännölliset tulot löytyvät ja talouden pitää muutenkin olla kunnossa ja silti lainan saaminen saattaa olla hankalaa.

 

Mistä halvin 2000 euron kulutusluotto?