Mistä edullisin pikavippi 2024– lainaa pienellä korolla?

Halvin pikavippi
(Last Updated On: 3 toukokuun, 2023)

Halvimmat pikavipit voi olla vaikea löytää, sillä vaihtoehtoja on paljon. Kannattaa perehtyä eri lainantarjoajien todellisiin korkoihin ja kuluihin, sillä erot ovat huimia, vaikka puhuttaisiinkin samoista summista ja takaisinmaksuajoista. Pikavipin kulut kasvaa myös sitä suuremmaksi mitä pidempi laina-aika on. Vippejä vertailemalla ja valitsemalla pikavipin pienellä korolla voit säästää paljonkin rahaa.

Jos on tarvetta hakea vippi heti tilille, voit aina luottaa Perusvippi.fi palveluun.

Halvin pikavippi pienellä korolla

Päivitys: Halvin pikavippi 2024 löytyy helposti netin kautta. Vertailtaessa lainoja tulee ottaa huomioon todellinen vuosikorko, nimelliskorko, lainan nostokulut sekä muut kulut, joitai vipille voi tulla. Tälla tavoin löytyy oikeasti edullisin laina, eikä luotolle tule minkäänlaisia ikäviä piilokuluja.

Valitse alapuolelta itsellesi sopiva vaihtoehto ja täytä ilmainen lainahakemus – lainatarjouksen saat heti ja laina siirtyy tilillesi palvelun aukioloaikana.

Vivus on halpa pikavippi – jopa ilmainen

Vivus on halpa

Vivus on uudistunut ja tarjoaa pikalainaa 10-2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden maksuajalla ja lisäksi voit siirtää eräpäivää halutessasi jopa 30 vuorokaudella eli voit saada yhteensä 60 vuorokautta maksuaikaa. Jos et ole ottanut vielä pikavippiä Vivukselta, on ensilainan ottajalle Vivus.fi parhaimpia vaihtoehtoja, sillä ensimmäiseen lainaan ei tule yhtään kuluja, vaan saat pikavipin ilmaiseksi. Jos lainaat esimerkiksi 200€, maksat kuukauden päästä takaisin täysin saman summan ilman mitään lisäkuluja. Hinnat eivät päätä huimaa ensilainankaan jälkeen, nimittäin Vivus.fi:n muidenkin lainojen korot ovat pienintä luokkaa pikavippivertailussa, joten kannattaa tutustua eri lainoihin jos sieltä löytyisi itselle sopiva, ja ennen kaikkea halpa pikavippi.

Hae vippi Vivukselta

Joustoluottoja.fi on edullinen laina

Joustoluottoja.fi kautta on myös mahdollista hakea pikavippiä täysin ilman kuluja 100-5000 euron väliltä. Pikalaina on aina ilmainen jos se maksetaan kokonaisuudessaan pois sovitun maksuajan sisällä. Tämä on voimassa niin uusille kuin vanhoille asiakkaille eli saat vipin aina ilmaiseksi jos näin haluat. Joustoluottoja voit hakea verkon kautta pankkitunnuksilla ja sen saaminen tilille tapahtuu nopeasti. Joustoluottoja.fi on joustava ja saat lainan toki myös pidemmällä maksuajalla ja eräpäivän siirtäminen on aina mahdollista 30 vuorokaudella eteenpäin. Tutustu yhtiöön ja nappaa halvin vippi itsellesi käden käänteessä!

Hae Joustoluottoja.fi Palvelusta

Lainastolta löytyy edullisimmat pikavipit

Vippi24

Lainasto on uudistanut palvelunsa ja tarjoaa 501000 euron pikalainaa nyt alle 50 prosentin todellisella vuosikorolla, vastaavasti voit myös hakea 2002000 euron limiittiluoton käyttöösi. Voit hakea vippiä verkosta muutamassa minuutissa, saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat siirretään tilillesi heti. Palvelu on joustava ja edullinen – maksuaikataulun saat päättää itse 1-12 kk väliltä. Lainaaminen palvelusta onnistuu jos olet vähintään 21-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotietotaustat. Lue lisää Lainaston palvelusta ja hae vippiä heti tänään tilillesi.

  pikavippi joka ei tarkista luottotietoja

Kuten voi huomata, Lainaston korkoprosentti on vain n. 50% 100 euron vipissä. Varsinkin kun puhutaan pienistä lainasummista, niin korkoprosentti on auttamatta aina suurempi, kuin esimerkiksi yli 500€ lainojen koroissa. Lainasto on hyvä ja luotettava halpojen pikalainojen tarjoaja. Hakemuksen lähettäminen on täysin ilmaista ja takaisinmaksuajan lainaaja voi valita kahdesta viikosta kuukausiin. Hakemasi ja hyväksytyn lainasumman saat reaaliaikaisena tilisiirtona tilillesi yhtiön aukioloaikojen mukaan. Edullisin vippi -vaihtoehto muutaman muun sivulla mainitun yhtiön joukossa. Hae siis halvin pikavippi netistä heti Lainaston kautta.

Hae korotonta pikavippiä:

  • Pikavippi ilman kuluja – Vippinurkka.fi

Tämä kolmikko tarjoaa vuoden 2024 markkinoiden edullisinta lainaa

Vivus, Trustbuddy ja Vippi24 tarjoavat halvimmat pikalainat 10 – 2000 euron väliltä. Niiden lainojen kaikki korot ovat pienet, joten ne ovat erinomaisia valintoja pikalainalle, valitsit niistä sitten minkä tahansa. Huomioi, että Vivuksen ja Trustbuddyn  pikalainat ovat ilmaisia, joten ne kannattaa ehdottomasti hyödyntää aina! Yhtiöiden lainojen summat vaihtelevat 10 – 2010 euron välillä ja laina-aikoja on aina kahdesta viikosta kuukausiin, tästä johtuen sinun on helppo räätälöidä juuri itsellesi sopiva summa takaisinmaksuaikoineen. Lainaa ilman luottotietoja ei ole mahdollista saada.

Nappaa edullisin pikavippi minkä tahansa yllä mainitun yhtiön kautta. Jos haluat löytää lisää vaihtoehtoja niin löydät niitä lisää helposti verkosta. Halvin pikavippi löytyy useammasta eri paikasta ja monet tarjoavat pikalainaa täysin ilman kuluja.

Vippi24

Edullisin pikavippi

 Miksi en saanutkaan lainaa?

  • Jos olet aikaisemmin saanut lainaa Vippi24:n kautta, mutta et ole maksanut sitä ajallaan takaisin ja se on siirtynyt perintään, tai olet yritykselle vieläkin velkaa. Sinulla voi olla vain yksi laina kerrallaan.
  • Jos olet menettänyt luottotietosi ja sinulla on luottohäiriömerkintä.
  • Jos hakemuksesi oli virheellinen, tai siitä puuttui vaadittuja tietoja.
  • Jos olet alle 18 vuotias.
  • Jos olet asettanut itsellesi Vippi24n sivujen kautta lainakiellon.

Lainat maksetaan tilillesi klo 7.00-23-00 välillä, jos olet lähettänyt lainahakemuksen muina kellonaikoina, mutta saanut silti hyväksytyn päätöksen hakemukseesi, niin lainasumma on tililläsi klo 7.00 jälkeen aamulla. Lisätietoja lainoista ja vertailun, missä edullinen pikavippi löydät myös sivuston muiden artikkelien kautta.

Milloin pikalainaa voi hakea?

  • Lainapalvelut ovat auki 24h vuorokaudessa ja päätöksen saat tietää heti – halvin pikavippi siirretään heti tilille
  • Rahat tulevat tilillesi reaaliaikaisena aukioloaikojen mukaan, kello 7.00-23.00.
  Mistä pikavippi ilman puhelinta?

Mitä tarkoitetaan kanta-asiakkaalla?

Kanta-asiakas on Vippi24:n asiakas, joka on hakenut ja saanut lainan, sekä maksanut sen ajallaan takaisin.

Vivus

 Kenelle myönnätte pikavippejä?

Vastuulliselle ihmiselle,  joka on yli 20 vuotias Suomen kansalainen ja jolla on vakituinen osoite Suomessa. Vivus vaatii myös oman pankkitilin ja verkkopankkitunnukset, sekä matkapuhelinliittymän ja toiminnassa olevan sähköpostiosoitteen.

Voiko hakemaani pikavippiin tulla odottamattomia kuluja?

Ei voi. Ennen kun hyväksyt lainan ja rahat tulevat tilillesi saat tietää tarkan lopullisen lainasumman ja koron sekä muut kulut. Lainasumma sisältää koron, järjestelymaksut, palvelumaksut, luottotietojen tarkistuskulut ja hallintomaksut. Lainasta ei peritä muita maksuja. Jos lainan maksu jostain syystä viivästyy ja saat muistutuslaskun tai jos laina lopulta menee perintään peritään siitä luonnollisesti lakisääteiset viivästymis- ja perintämaksut.

Onko minun turvallista antaa henkilökohtaisia tietojani ja maksaa verkkopankkitunnuksilla pikavippiä haettaessa?

Se on turvallista. Pikalainoja tarjoavat yritykset eivät käytä tietojasi, muualla kuin omassa asiakasrekisterissään ja luottotietojen tarkistukseen, sekä käyttävät samoja järjestelmiä, kuin pankit, tietosi eivät voi vuotaa mihinkään.

Trustbuddy

 Mitä jos en pysty maksamaan pikavippiä takaisin?

Silloin sinun kannattaa ottaa yhteyttä Trustbuddyn asiakaspalveluun  ja sopia lainan takaisinmaksusta ja sinulle parhaasta maksuohjelmasta – yhtiö joustaa tarvittaessa!

Voinko minä saada pikavipin?

Yli 20-vuotiaat voivat saada 100 – 600 euron suuruisen pikalainan. Iän lisäksi lainan myöntäminen vaatii lainaehtojen luottokelpoisuusmääritelmän täyttämisen.

Kuinka kauan pikavipin saamisessa kestää?

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, niin luottopäätös annetaan saman tien. Vahvistusviestin lähettämisen jälkeen lainasumma on alle muutamassa minuutissa tililläsi, jos sinulla on Sampopankin, Säästöpankin, Osuuspankin, Nordean, Paikallisosuuspankin, Tapiolan tai Handelsbankenin tili. Muiden pankkien tileille vippisumma tulee n. 1-2 päivässä.

Miksi edullista pikavippiä kannattaa hakea netin kautta?

Monella suurin syy on hakemisen helppous ja nopeus, toisilla taas se, mistä löytyy halvin pikalaina. Usein pankkien kanssa asioidessa menee paljon aikaa, koska hakeminen tapahtuu usein pankkikonttorissa. Konttorit ovat auki rajoitetusti ja varsinkin vaikka vuorotyötä tekevälle saattaa olla hankalaa löytää sopivaa hetkeä konttorissa vierailuun.

Netin kautta taas hakemuksen voi palauttaa koska tahansa ja usein niitä käsitellään 08.00-22.00 välillä ja myös moni yritys käsittelee hakemuksia viikonloppuisin. Eli hakemuksen jättäminen on todella helppoa ja rahat saa tilille myös yleensä todella nopeasti. Parhaimillaan koko prosessi saattaa hoitua jopa 15 minuutissa.

  aktia kulutusluotto korko

Kuka voi hakea lainaa edullisesti?

Kriteerit aina riippuu hieman yrityksestä, mutta muutama yleinen kriteeri pätee kaikkiin yrityksiin. Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, koska alaikäisille ei voida lainoja myöntää. Hakijalla tulee myös olla vakituinen osoite Suomessa, koska ulkomailla asuvalle ei voida lainaa myöntää. Yritykset myös edellyttävät Suomen kansalaisuutta tai pysyvää oleskelulupaa. Hakijan tulee myös olla hoitanut maksuhistoriansa kunnolla, koska maksuhäiriöisille hakijoille ei voida lainoja myöntää. Hakijan tiedot eivät kuitenkaan vaikuta siihen,

Miten vältyn maksuvaikeuksilta?

Kannattaa aina yrittää suunnitella menonsa mahdollisimman tarkasti. Kun tietää tarkalleen, että paljonko tarvitsee varata rahaa kuukauden kiinteisiin kuluihin, niin silloin on helppo budjetoida rahaa myös muihin menoihin. Pelkästään se, että suunnittelee menonsa usein auttaa raha-asioiden hoitamisessa.

Kaikki menot kannattaa myös kirjata ylös, koska usein saattaa olla hankala hahmottaa, että mihin rahaa kuluu päivittäin. Kun kirjaa kaikki menot ylös, niin on helppo myös pitää kirjaa päivittäisistä kuluista. Usein siinä saattaa jopa löytää hyviä säästökohteita, kun käy läpi päivittäisiä kuluja.

Mikäli on ottanut vippiä, niin kannattaa myös heti lisätä siitä johtuvat kulut seuraavan kuukauden budjettiin, jotta osaa laittaa tarvittavan summan rahaa sivuun lainan lyhentämistä varten.

Mitä jos minulla on jo maksuvaikeuksia?

On heti hyvä ottaa yhteyttä yritykseen, josta lainaa on haettu. Saattaa olla mahdollista pitää maksuvapaa tai lyhennysvapaa kuukausi. Osa yrityksistä myös tarjoaa mahdollisuutta siirtää laskun eräpäivää vaikka kuukaudella eteenpäin. Jotta voi käyttää edellämainittuja etuja, niin niistä pitää yleensä ilmoittaa etukäteen, joten mitä aikaisemmin ottaa yhteyttä, niin sen parempi. Maksuvaikeuksilta vältyt valitsemalla aina sen lainayhtiön, jossa on halvin kulutusluotto.

Mikäli lasku on jo päässyt erääntymään, niin siltikin on hyvä ottaa yhteyttä yritykseen, josta lainaa on haettu, koska usein on mahdollista maksusuunnitelma. Siinä usein joutuu maksamaan viivästyskorkoa, mutta se on kuitenkin parempi ratkaisu, kuin jättää asia huomioimatta. Mikäli ei laskua erääntymisen jälkeenkään maksa, niin saattaa yritys siirtää sen perintätoimiston hoidettavaksi.

Perintätoimisto aina lisää laskuun omat kulunsa ja siinä helposti tulee lainalle reilusti lisää hintaa. Toki myös perintätoimiston kanssa voi tehdä maksusuunnitelman. Mikäli ei perintätoimistokaan saa perittyä velkaa, niin lopulta se siirtyy oikeudelliseen perintään. Oikeudellisessa perinnässä tulee maksettavaksi myös oikeudenkäyntiin liittyvät kulut ja lopulta saattaa seurauksena olla maksuhäiriömerkintä.