Lainaa 1000 euroa

Lainaa 1000 euroa
(Last Updated On: 14 huhtikuun, 2021)

Etsitkö 1000 euron kulutusluottoa ja et tiedä mistä lainaaminen käy kaikista helpoiten ja mitä kautta löytyy se kaikista edullisin laina?

Olet saapunut oikealle lainasivustolle, sillä me vertailemme kaiken aikaa lainaa 1000 euroa tarjoavia yhtiöitä ja meiltä löydät niistä vain kaikista halvimmat vaihtoehdot.

Valinnoissa on otettu huomioon todellinen vuosikorko, lainaehdot ja niiden joustavuus, yhtiön luotettavuus, lainan toimittamisen nopeus ja yhtiön monipuolisuus. Tutustu alapuolelta ja löydä paras vaihtoehto 1000 euron lainalle!

Hae 1000e laina heti tilille netistä

Credit24

Credit24 lainaa 1000 euroa netistä

Credit24 on erinomainen vaihtoehto jos etsit 1000 euron lainaa ja haluat saada sen nopeasti tilillesi. Yhtiön lainaehdot ovat erittäin joustavat ja voit valita maksuajan 1-24 kuukauden väliltä vähimmäiskuukausilyhennyksen ollessa vain 30e / kuukausi. Credit24 tarjoaa lainoja 100-4000 euron väliltä joustolimiitin muodossa, joka on äärimmäisen kätevä lainamuoto, tarvitsit lainaa koska tahansa lainaan, on se heti käytettävissänne. Credit24 on luotettava ja turvallinen lainapalvelu ja voimme suositella sitä lämpimästi kenellle tahansa!

Hae Credit24 palvelusta

Ostosraha

Ostosrahalta 1000e vakuudeton luotto

Onko lainan tarvetta akuutti? Tässä tapauksessa kannattaa kääntyä Ostosrahan puoleen. Yhtiö tarjoaa lainoja 400-2500 euron väliltä ilmaisella hakemuksella kaikille vähintään 21-vuotiaille ja luottokelpoisille henkilöille. Ostosraha on pitkään alalla toiminut ja luotettava lainayhtiö, jonka asiakastyytyväisyysprosentti on huikea. Homma toimii ja taustalla toimiva OPR-Vakuus pitää huolen, että näin on myös jatkossakin. Ostosrahan lainat ovat myös edullisia ja aina kun lainaat yhtiöltä, saat lainapäätöksen 15 minuutissa, jonka jälkeen saat rahat heti tilillesi. Tutustu yhtiöön alapuolella olevasta painikkeesta ja hae 1000 euroa lainaa heti tilille.

Hae Ostosrahalta

Vivus

Vivus koroton ja kuluton 1000e vippi

Vivus on pitkään alalla toiminut vippipaikka ja varmasti monelle tuttu. Yhtiö on hiljattain lisännyt lainavalikoimaansa ja nyt sitä kautta voit hakea myös lainaa 1000 euroa. Vivus on loistava vaihtoehto varsinkin jos olet aikeissa maksaa lainan pois nopeasti, yhtiö tarjoaa joustavan 30+30 vrk maksuaikataulun. Myös pienemmän lainan hakeminen sitä kautta on hyvinkin kannattavaa, sillä esim. 400 € pikavippi on haettavissa yhtiön kautta täysin ilman kuluja! Lainaaminen tapahtuu verkossa ja hakemuksen täyttämisessä ei kulu kauaakaan, yhtiön ikärajat alkavat 20 ikävuodesta ja luottotietohäiriöitä ei saa olla taustalla. Tutustu lisää Vivukseen ja nappaa 1000 € kulutusluotto heti sitä kautta!

Hae Vivukselta

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

Myös Freedom Rahoitus on hyvä vaihtoehto jos etsit 1000 euron lainaa ja erityisesti jos haluat sen vielä ilman vakuuksia. Maksuaikatauluvaihtoehtoja riittää siinä missä lainojakin nimittäin voit valita maksuajan 1-12 vuoden väliltä ja lainasumman 500 – 60000 euron väliltä. Freedom Rahoituksen kautta voit lainata verkon kautta ja saat rahat usein nopeasti tilille 1-3 arkipäivän kuluessa riippuen hieman minkä suuruinen summa on ja mitä kautta se otetaan. Freedom Rahoitukselta saat aina useita eri lainatarjouksia, joista voit luonnollisesti valita itsellesi parhaimmalta tuntuvan vaihtoehdon ja tässä sinua auttaa vielä tarvittaessa oma henkilökohtainen lainaneuvoja. Ja vielä ilman mitään kustannuksia. Tutustu ja hae vakuudeton 1000 € laina Freedom Rahoitukselta tilillesi jo tänään.

Hae Freedom Rahoitukselta

  kulutusluotto uudet

Edullista lainaa 1000

Monet ensimmäistä kertaa lainamaassa olevat pohtivat näitä kysymyksiä monien muiden joukossa ja pidetään homma lyhyenä ja ytimekkäänä, pankki ei ole kannattava lainapaikka ellet ole hakemassa 1000e kulutusluottoa tai asuntolainaa.

Pankkien lainat ovat ensinnäkin nykyään kalliimpia, todellinen vuosikorko on matala, mutta tämä ei kerro koko totuutta. Ensinnäkin kokonaishintaan lisätään aina lainan avausmaksu ja lisäksi maksat aina tilinhoitomaksuja, joita ei huomioida todellisessa vuosikorossa. Nämä nostavat hintaa huomattavasti.

Yksityisillä luottoyhtiöillä homma on selkempi, sillä 1000e lainoissa todellinen vuosikorko kertoo koko totuuden jo heti kättelyssä, useimmissa tapauksissa ainakin.

Vastaus kysymykseen mistä tietää, että 1000€ laina on halvin onnistut vain laskemalla itse kokonaiskulut. Vain näin voit olla varma kuinka paljon se euromääräisesti kokonaisuudessaan tulee maksamaan. Todellinen vuosikorko antaa osviittaa kyllä, joten siihen kannattaa kiinnittää huomio. Katso kuitenkin aina tarkkaan tuleeko tähän vielä päälle lisäkuluja tilinhoito ja lainanavausmaksuista.

Lainaa 1000e nopeasti

Joskus odottamattomat menot pääsevät yllättämään ja rahantarve saattaa olla kiireellinen. Ehkä maksoit juuri vuokran ja laskusi, mutta sitten äkillinen tapaturma vie lemmikkisi eläinlääkäriin. Rahoituksen tarve voi koskea myös harkittuja ostoksia, jotka sattuvat osumaan hankalasti palkanmaksujen väliin.

Vakuudeton 1000€ Laina

Pikavipit ja kulutusluotot ovat helppo ja nopea apu äkilliseen rahapulaan. 1000 euroa saa nopeasti ilman takaajia tai vakuuksia. Se on pienlaina, joka maksetaan takaisin nopealla aikataululla. Tästä syystä myös korko on korkea. Paljon onkin keskusteltu siitä, että pikavippien todellinen vuosikorko kohoaa usein jopa useisiin tuhansiin prosentteihin. On kuitenkin järkevää ottaa huomioon, että pikavipin kulujen tarkastelu pelkästään todellisen vuosikoron kannalta on harhaanjohtavaa, sillä laina-aika on hyvin lyhyt.

Vertaa 1000 euron lainat

On todella tärkeää huomioida, ja jos mahdollista, myös varmuudella päättää lainattavan summan koko jo etukäteen ja vertailla nimenomaan tuon summan perusteella erilaisia tarjouksia ja mahdollisuuksia. Vaikka tietty toimija voi tarjota 400 euron lainaa hyvinkin edullisesti, saattaa 1000 euron tapauksessa aivan eri yrityksen tarjous olla se parempi vaihtoehto. Harkitse siis aina huolella ja ajoissa, millaista summaa todella tarvitset kiireellisiin menoihisi ja vertaile sitten summan jo päätettyäsi, mikä laina tarpeisiisi sopii kaikkein parhaiten.

  Hae pikavippiä 500 euroa tilille ilman kuluja

Kun lainoja vertailee toisiinsa, on erittäin tärkeää huomioida maksuajan pituus, eli aika, jonka kuluessa laina on maksettava kuluineen takaisin sen myöntäjälle. Maksuajat vaihtelevat merkittävästi eri toimijoiden välillä ja lainan pääoman lisäksi kertyvän koron määrä muuttuu myös tästä riippuen. Tämän vuoksi pelkkää kokonaiskustannusten summaa ei kannata käyttää ainoana perusteena halvimman kulutusluoton valinnassa. Lainan hakijan kannattaa puntaroida takaisinmaksun aikataulu sen mukaan, onko hänelle tärkeämpää saada laina kokonaisuudessaan edullisesti ja maksaa se nopeasti takaisin, vai onko kuukautta kohti kertyvien kustannusten määrä hyvä olla maltillinen pidemmän takaisinmaksuun käytettävän ajan myötä.

Lainaa tarvitsevan on helppo löytää lainatarjouksia, mutta toimijoiden väliset hintojen ja ehtojen erot ovat merkittäviä. Nykyaikana kulutusluottoja tarjoavien yritysten lista on todella mittava, eikä lopullista valintaa ole aina helppo tehdä. Halvinta kulutusluottoa etsiessä kannattaa hyödyntää pikavippivertailuja, joita verkko onkin nykyään pullollaan. Internetin hakukoneet auttavat monen muun tiedonhaun tarpeen lisäksi myös lainantarjoajien etsinnässä sekä vertailussa. Lähdimmekin selvittämään, mistä halvin 1000 euron kulutusluotto löytyisi.

Perusvippi.fi 1000€

Aivan aluksi kannattaa navigoida jollekin pikavippejä ja kulutusluottoja toisiinsa vertailevista sivustoista. Näitäkin löytyy verkosta useita. Kannattaa käyttää harkintaa tässäkin, sillä internetissä on paljon pikavippivertailun nimellä olevia sivuja, jotka tosiasiassa mainostavat vain jonkin pikavippiyrityksen tuotteita.Pikavippien vertaileminen onnistuu parhaiten tutkimalla todellista vuosikorkoa ja lainan takaisinmaksun jakautumista esimerkiksi kuukautta kohden. Ainakin Suomen Pienlainayhdistys Ry:n jäsenyritykset ilmoittavat yleensä sivuillaan todellisen vuosikoron erittäin selkeästi. Mikäli asia ei jonkin toimijan kohdalla näin ole, on aiheellista siirtyä seuraavaan vaihtoehtoon.

  uusi luotto

1000e lainan kulut ja korot

Selvitimme Perusvippi.fi-vertailun avulla, mikä yritys tarjoaa edullisimman 1000 euron kulutusluoton. Maksuajaksi valittiin lyhin mahdollinen. Seuraavassa käydään läpi edullisimmat vaihtoehdot ja tutustutaan tarkemmin lainaa tarjoaviin yrityksiin.Edullisimman vaihtoehdon tittelistä kamppailee tällä hetkellä kaksi nimeä: Freedom Rahoitus ja Lendo.

Kummatkin tarjoavat 1000 euron kulutusluottoa vuoden maksuajalla yhteishintaan 1056 € ja lainaa myönnetään kummankin tapauksessa 20 vuotta täyttäneille. Seuraavaksi edullisimmaksi sijoittui epikavippi loppusummalla 1080 € ja samoin vuoden maksuajalla.

Neljännen sijan vei Rahalaitos 1128 euron suuruisilla yhteenlasketuilla kuluilla. Seuraavaksi edullisimmat olivat Vivus ja Suomilimiitti, mutta näiden maksuajat olivat vuoden sijasta vain 30 vuorokautta. Jos itse olisin hakemassa kulutusluottoa, en haluaisi maksaa verrattain korkeaa hintaa summan kokoon nähden lyhyestä laina-ajasta.

1000 euron kulutusluoton hakeminen ja ehdot

Ensimmäistä kertaa kulutusluottoon turvautuvan kannattaa vertailla eri rahoitusyhtiöiden vaihtoehtoja nettisivustoilla. Yleensä haettavan luoton määrä on 20 – 1500 euron välillä – kuitenkin ensimmäistä luottoaan hakevalle myönnettävä määrä on pienempi kuin vakioasiakkaiden kohdalla.

Jotkut yritykset mainostavat, että heiltä olisi mahdollista saada pikavippi ilman luottotietoja. Käytännössä mikään yritys ei myönnä pikavippiä henkilölle, joka on menettänyt luottotietonsa. Tällaisessa tilanteessa on syytä epäillä, että yritys pyrkii ainoastaan rahastamaan hakijoita 1000e pikavipin hakemista aiheutuvilla tekstiviestikuluilla.

Luonnollisesti jokainen yhtiö on määrittänyt omat lainaehdot, kulut, korot ja maksuehdot. Yleisesti ottaen luottoja myönnetään täysi-ikäisille, raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilöille. Lisäksi yleensä vaaditaan julkista ja omissa nimissä olevaa matkapuhelinliittymää sekä vakituista osoitetta Suomessa (joskus jopa Suomen kansalaisuutta). Isoimmissa luotoissa vaatimuksena on myös säännölliset kuukausitulot.

Pikavippien yleistyessä myös lainsäädäntö on asettanut tiettyjä ehtoja, joiden on täytyttävä ennen luoton myöntämistä. Yleisin on se, että lainan hakijan on tunnistauduttava esimerkiksi verkkopankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella. Yleensä 1000 euron ensilainaa haetaan verkkohakemuksella ja tunnistautumalla saa itselleen henkilökohtaisen salasanan tai PIN-koodin, jonka ansiosta seuraavaa lainaa voi hakea kätevästi tekstiviestillä. Huomioitavaa on kuitenkin se, että tekstiviesti maksaa keskimäärin 5 euroa, joka veloitetaan puhelinlaskulla. Näin ollen verkkohakemus saattaa olla järkevä vaihtoehto jatkossakin.

Hae 1000€ Laina Näistä:

No Comments

  1. Visitor Rating: 5 Stars