Mistä vippi ilman tekstiviestiä?

Pikavippi ilman tekstiviestiä
(Last Updated On: 14 huhtikuun, 2021)

Vivus

Vivus

Vivus tarjoaa pikalainaa suoraan netistä ilmaisella hakemuksella kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille. Vivuksen vippitarjonta on 10-2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden maksuaikataululla. Lainaehdot ovat joustavat ja eräpäivän siirtäminen on mahdollista, mikäli sille on tarvetta. Lue lisää ja hae pikavippi pankkitunnuksien avulla netistä.

  • Uudistunut Vivus on joustavempi ja monipuolisempi kuin ennen
  • Lainatarjonta 10-2010e väliltä edullisemmin hinnoin
  • Pikalaina heti tilille verkosta pankkitunnuksien avulla
  • Luotettava ja erittäin suosittu luotonmyöntäjä

Hae lainaa Vivukselta  

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddy tarjoaa pikalainoja 100-600 euron välillä heti tilille netistä. Voit hakea vipin ilmaiseksi 2 viikoksi jokaisella kerralla. Edellytys on, että vippi maksetaan kokonaan pois 14 päivän sisällä. Pikaluottoja on tarjolla myös pidemmäksikin aikaa ja eräpäivän siirtäminen on mahdollista.

  • Pikavippi verkosta ilman kuluja 2 viikoksi
  • Hae lainaa 100-600e joustavasti
  • Luotettava ja turvallinen vippipaikka

Hae lainaa Trustbuddylta   Vippi ilman tekstiviestiä on helppo hakea Internetin kautta ja se tulee vielä edullisemmaksi, sillä jos haet lainaa tekstiviestillä, joudut maksamaan tekstiviesteistä muutamia euroja kappaleelta ja näitä pitää lähettää luottofirmasta riippuen aina 1-2 kappaletta. Pienessä lainassa tämä on jo merkittävä ero ja varsinkin todellisessa vuosikorkoprosentissa se saa aikaan valtavan suuren muutoksen. Pikavippi ilman tekstiviestiä on yleisin keino ottaa vippiä tällä hetkellä ja vuonna 2017 suurin osa pikavipeistä on otettu juuri verkon kautta tehdyllä pikavippihakemuksella. Myös tekstiviestillä otettuja lainoja on melkoinen määrä, mutta se on alkanut menettämään suosiotaan Internetin yleistyessä. Ihmisillä kun on nykyään puhelimissaankin aina mahdollisuus päästä nettiin, niin luonnollisesti lainahakemukset laitetaan tätä kautta vireille, onhan se melkoisesti edullisempaa ja aikaa se ei vie yhtään sen kauempaa kuin tekstarilla haettu pikalaina. Vippi ilman tekstiviestiä on siis paitsi halvin myös erittäin nopea keino lainan hakemiselle ja pystyt ottamaan melko isoa pikavippiä netistä ja ei pidä myöskään unohtaa suuria tuhansien eurojen lainoja. Pystyt hakemaan niitäkin ilman tekstiviestiä, kunhan sinulla on verkkopankkitunnukset, riittävästi ikää (vähintään 18 vuotta) ja luottotiedot tallella. Näistä sivustolta löytyy erikseen oma kappale hieman edempää, joten tarkemmat tiedot siitä siellä. Alkupäässä keskitymme kuitenkin kuinka hakea pikalaina ilman tekstiviestiä suoraan nettihakemuksella.   Jos haluat hakea pikavippiä ilman tekstiviestiä, voit pankkitunnuksien avulla ottaa lainaa lähes mistä vaan. Huomioi kuitenkin, että useimmat yritykset vaativat toimivan suomalaisen julkisen puhelinnumeron siinä vaiheessa kun täytät lainahakemusta. Sinun ei siis tarvitse lähettää tekstiviestiä saadaksesi lainaa, mutta joudut täyttämään puhelinnumerotietosi lainahakemusta täyttäessä. Voit siis saada joiltain firmoilta vahvistuksen tekstiviestin kautta, että lainaprofiilisi on hyväksytty, mutta sinun ei tarvitse lähettää mitään tekstiviestiä takaisin. Tämä sekoitetaan monesti varsinkin kun halutaan hakea vippi ilman tekstiviestiä. Tällä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä tekstivipin kanssa, joten voit rauhallisin mielin jatkaa lainaamista. Mitään ylimääräisiä kuluja ei näistä vahvistusviesteistä ikinä tule ellei siitä erikseen mainita. Kun olet luonut käyttäjätilin luotonmyöntäjän sivulle voit jatkaa lainan hakemista täyttämällä hakemuksen, jossa kysytään yleensä yleisimpiä tietoja sinulta kuten osoitetta ja niin edelleen.

  andy luotto uvi video

Kulutusluotto ilman tekstiviestiä – hae myös suurta lainaa nettihakemuksella

Voit vaihtoehtoisesti siis saada myös isompaa lainaa ilman tekstiviestiä netistä käsin täytettävällä lainahakemuksella niin kuin aiemmin on jo pikaisesti mainittukin. Se ei vaadi periaatteessa mitään sen ihmeellisempää kuin pikavippi ilman tekstiviestiä, vaikkakin useasti se menee niin, että mitä suurempi laina sitä enemmän ikää vaaditaan. Aina nämä eivät kuitenkaan kulje käsi kädessä ja voit saada täysi-ikäisyyden saavutettuasi myös suurempaa kulutusluottoa, kunhan valitset vain sellaisen lainafirman, jolla ikärajat eivät ole niin korkeat. Näitäkin firmoja on jokunen ja muista, että voit hakea aina pankista todella suurta lainaa, vaikka olisit vasta 18-vuotias, kunhan sinulla on säännölliset kuukausittaiset tulot. Tämä on oikeastaan ainoa edellytys siihen ja usein myös vaaditaan lainalle jotain takauksia, varsinkin jos on kyse asuntolainasta tai merkittävän suurista summista. Pikalaina ilman tekstiviestiä on kuitenkin kaikkien täysi-ikäisten saatavilla.

Ole tarkkana lainan lyhentämisessä!

Kellä tahansa löytyy taskustaan puhelin ja kellä tahansa täysi-ikäisellä on mahdollisuus ottaa lainaa, mutta tässä kannattaa olla tarkkana. Älä ota lainaa, jos et sitä todella tarvitse tai varsinkaan silloin kuin tiedät joutuvasi vaikeuksiin sen takaisin maksamisessa. Älä myöskään nappaa vakuudettomia tai edes edullisia pikalainoja jos olet edes vähän epävarma, koska näiden asioiden kanssa ei ole leikkimistä. Se voi tulla sinulle kalliiksi. Älä missään nimessä myöskään ota uutta lainaa maksaaksesi takaisin edellistä. Tämä johtaa hyvin herkästi siihen, että tästä syntyy jatkuva kierre ja jossain kohtaa se karkaa käsistä ja saatat huomata olevasi tuhansien eurojen laskujen keskellä ilman pennin hyrrääkään. Ole siis erittäin tarkkana, laske ennen kuin teet mitään peruuttamatonta ja konsultoi vanhemmiltasi tai ystävältäsi jos et itse ole aivan varma mitä olet tekemässä. Jos huomaat, että tilanne on karkaamassa käsistä, tulee sinun tietää, että apu on yllättävän lähellä. Vaikka et saisi sitä ystäviltäsi, vanhemmilta tai sukulaisiltakaan, voit aina ottaa yhteyttä Takuu-Säätiöön, joka on todellinen kultakaivos velkojen kanssa tuskaileville. Takuu-Säätiö auttaa parhaansa mukaan suomalaisia henkilöitä, jotka ovat joutuneet alakynteen laskujen kanssa ja niitä, jotka ovat luottotietojen menetyksen partaalla. Ole siis aktiivinen ja ota yhteyttä Takuu-Säätiön velkalinjaan vielä kun ei ole liian myöhäistä! Jos tunnet vähänkään, että alat olemaan vaikeuksissa, etkä keksi hyvää keinoa selvitä siitä, kannattaa pistää puhelua heille ja selvittää missä mennään. Apu löytyy vielä tässä vaiheessa melko helposti ja tulet mitä luultavimmin selviämään laskuistasi pelkällä säikähdyksellä. Ja ehkä opit tästä vielä jotain. Et ainakaan lähde leikkimään lainarahalla, koska se on hölmön hommaa. Aikuisena pitää ottaa vastuu teoistaan ja tiedostaa mitä on tekemässä. Riskit pitää minimoida ja järkeä pitää olla päässä kun yrittää löytää vipit ilman tekstiviestiä.