Lainaa 10000 euroa – mistä iso pikavippi 10.000e?

Lainaa 10000 euroa
(Last Updated On: 27 marraskuun, 2023)

10 000 euroa lainaa tekee unelmista totta

Lainaa 10000 euroa

Oletko haaveillut uudesta autosta? Entä remontista?  Tuntuvatko nämä haaveet olevan kaukana saavuttamattomissasi? Niiden ei tarvitse olla, sillä lainaa on mahdollista saada jopa 10 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan hakeminen on myös kätevää ja nopeaa, sillä lainan voi hakea suoraan netistä. Lakki kourassa konttorissa istuskelu on menneisyyttä. Nykyaikana lainan hakeminen on tehty niin helpoksi, että oikeastaan ainoa ongelma on, mistä useista lainaa tarjoavista yrityksistä laina hakisi. Lainan hakijan ei myöskään tarvitse olla mikään superihminen. Riittää, että hakijalla on säännölliset kuukausitulot ja puhdas luottorekisteri. Jos itseltä löytyy nämä ominaisuudet, voi alkaakin suunnitella minkä unelman toteuttaisi 10 000 euron lainalla.

10 000 euroa lainaa riittää uuden menopelin hankintaan

Monet rahoittavat nykyään auton oston lainalla. Jo puolet autokaupoista tehdään lainarahalla, joten autoon säästäminen vuosikaudet on jäämässä historiaan. Uusi käheä menopeli onkin usein järkevä hankkia lainarahalla, sillä usein uuden auton tarve tulee suhteellisen yllättäen, joten säästämiseen ei välttämättä edes ole aikaa. Auto on monille täysin välttämätön kapistus, joka on pakko olla olemassa ja näin päädytään hakemaan lainaa 10000 €. Ruuhka-Suomen ulkopuolella ei monikaan pärjää ilman omaa autoa. Pitkiä matkoja ajaessa ei auto voi olla täysin romu, joten ei olekaan ihme, että autolainat ovat niin suosittuja. Niillekin, jotka eivät autoa välttämättä tarvitsisi, voi autolla olla elämää selkeästi helpottava vaikutus. Julkisten käyttöön menee yllättävän paljon aikaa hukkaan, eikä hyvienkään kulkuyhteyksien varrella asuva voi olla joskus törmäämättä tilanteisiin, jolloin oma auto olisi todella kätevä.

Lainarahalla remontoit kotisi uuteen uskoon

Remonttilainat ovat myös hyvin suosittuja, sillä mikään ei pysy ikuisesti alkuperäiskunnossaan. Tämä tarkoittaa sitä, että asunnoissa on aina tehtävä aika ajoin ehostusta, ellei tahdo kotinsa rapistuvan käsiin. Remontointi kohottaa asunnon arvoa, mikä tarkoittaa, että remontointi on menoerän lisäksi myös sijoitus. Ottamalla remonttia varten lainaa tulee siis asunnon myyntihinta olemaan tulevaisuudessa korkeampi. Tämän vuoksi remonttilainaa 10000 euroa voi suositella lämpimästi. Se parantaa kuluttajan elämänlaatua ja on satsaus tulevaisuuteen, joten tätä järkevämpää lainakohdetta saa etsiä kissojen ja koirien kanssa. Koti on myös paikka, jossa aikaa vietetään kaikista eniten, joten on luonnollista, että sen toivoo olevan mahdollisimman viihtyisä. Pienempikin remontti yleensä parantaa kodin yleisilmettä eli välttämättä ei tarvitse ottaa 10 000 euroa lainaa saadakseen piristävän yleisilmeen aikaiseksi. Jo tapettien vaihtaminen ja seinien maalaus voi tehdä paljon.

  Laina Rahat Heti Tilille

Muihinkin tarkoituksiin otetaan isoja kulutusluottoja yli 10000 euroa

10000 euron lainan voi käyttää vaikka veneeseen

Vaikka remontti- ja autolainat lienevät yleisimpiä kohteita, mihin isoja kulutusluottoja otetaan, eivät ne suinkaan ole ainoita. Esimerkiksi eron tullessa saattaa joutua tilanteeseen, jossa huomaa, ettei omista juuri mitään huonekaluja tai elektroniikkaa. Näihin ei kuitenkaan ole järkeä olla ottamatta laina 10000€. Jos käytännössä kaiken joutuu hankkimaan kerralla voi hyvinkin olla mahdollista, että rahaa palaa useita tuhansia euroja. Ilman huonekaluja ei oikeastaan voi elää kovin laadukasta elämää, joten ne on käytännössä pakko hankkia heti. Muita esimerkkejä isojen kulutusluottojen kohteista ovat esimerkiksi vene, mökin varustuksen parantelu, omien häiden järjestäminen yms. Kohteita, joihin ison kulutusluoton voi tarvita, on siis lukemattomia. Melkein kaikki pienet ja vähän isommatkin haaveet on mahdollista toteuttaa 10 000 euron lainalla. Ei siis ihme, että kulutusluotot ovat suomalaisten suosiossa.

10 000 euron lainan voi hakea kätevästi netistä

Lainan haku on todella helppoa, sillä lainahakemuksen voi jättää sähköisesti täyttämällä pienlainayrityksen sivuilla hakemuksen. Myös lainapäätöksen saa hyvin nopeasti eli lainanhakijan ei tarvitse olla pitkään epätietoisuudessa sen suhteen, onko oma hakemus hyväksytty. Rahatkin saapuvat tilille melko nopeasti positiivisen lainapäätöksen saamisen jälkeen, joten koko lainanhakuprosessi ei välttämättä kestä kuin muutaman päivän. Tämä on todella nopeaa toimintaa kun haussa on laina 10000 euroa, sillä lainayritykset todellakin panevat tuulemaan saadessaan asiakkaan lainahakemuksen hyppysiinsä. Tämä onkin pikalainoja myöntävien yritysten valttikortti. Nopeus on kuluttajien mieleen. Lisäksi helppo lainaprosessi vetoaa moniin, sillä juuri kukaan ei pidä pitkällisestä paperien täyttelystä. Ainoa yleensä vaadittava lisäselvitys hakemuksen lisäksi on todistus tuloista ja oman henkilöllisyyden todistaminen, mutta nämäkin voi yleensä hoitaa hyvin nopeasti sähköisesti. Ei siis tarvitse pelätä, että helpon alun jälkeen lainaprosessin eteneminen mutkistuisi jotenkin merkittävästi.

  kulutusluotot määritelmä

Vakuuksia ei välttämättä tarvita

Pankit vaativat tyypillisesti myöntämilleen lainoille vakuudet, mutta pikalainayrityksille riittää todistus säännöllisistä tuloista, varsinkin jos lainasummat ovat pieniä, eli 2000 euroa. Ei siis tarvitse pelätä, että unelmat kariutuisivat siihen, ettei omaisuutta ole vielä karttunut lainan vakuudeksi. Vaikka pienlainayritysten myöntämissä lainoissa lainojen kokonaiskustannukset ovat helposti hieman korkeammat kuin pankkien myöntämissä lainoissa, voittavat ne kuitenkin mennen tullen joustavuudessa perinteiset pankkilainat. Etenkin ihmisille, joilla ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta, ovat pienlainat erittäin loistava tapa saada mahdollisuus toteuttaa unelmansa. 10 000 euroa lainaa ei ole mikään ihan pikkusumma, mutta jos lainan takaisinmaksu on suunniteltu hyvin, ei ole mitään syytä, miksei sen ottaminen olisi järkevää.

Maksuaikataulun voi suunnitella joustavasti

Kulutusluottoa jopa 10.000e matkaan

Lainarahalla unelmia toteuttaessa on aina varauduttava myös takaisinmaksuun. Onneksi nykyään lainoja on tarjolla monilla eri takaisinmaksuvaihtoehdoilla. Ei siis ole mitenkään mahdotonta, että lainaan voi saada takaisinmaksuaikaa useita vuosia. Toisaalta myöskään mikään ei estä maksamasta lainaa takaisin todella nopeastikin, jos niin haluaa. Suurimmalla osalla pikalainayrityksistä on sivuillaan laskureita, joiden avulla voi katsoa, miten takaisinmaksuajat vaikuttavat kuukausieriin. Mitä enemmän lainalle hankkii maksuaikaa, sitä pienemmän ovat myös kuukausierät. Toisaalta laina tulee kokonaisuudessaan myös sitä kalliimmaksi, mitä kauemmin sitä maksaa takaisin. Oli niin tai näin, kuluttajalla on silti hyvät mahdollisuudet saada sovittua lainanmaksuohjelma sellaiseksi, että se sopii omalle taloudelle.

Vertailemalla 10000 euron lainoja voi haaveen toteuttaa halvemmalla

Lainojen vertailu on hyvä tapa säästää lainanotossa ja löytää aina halvin pikavippi. Laina ja säästäminen voivat kuulostaa hassulta kombinaatiolta, mutta 10 000 euroa lainaa voi itse asiassa olla hyvinkin eri hintainen sijoitus riippuen siitä, mistä lainan ottaa. Lainasumman päälle tulee nimittäin myös korko- ja lainanhoitokulut, jotka yhdessä muodostavat lainan kokonaiskustannukset. Riippuen siitä, mistä lainan ottaa voi lainan hinta vaihdella hyvin paljonkin. Säästäväinen siis vertailee lainansa huolellisesti. Vaikka lainojen vertailu voi tuntua työläältä ja tylsältä, kannattaa muistaa, että kyseessä ovat isot rahat. Tuskin kukaan ostaa esimerkiksi autoa vertailematta eri vaihtoehtoja. Tämä tuntuu aivan päivänselvältä asialta. Lainojen vertailu taas voi monen mielestä tuntua turhalta työltä, mutta sitä se ei missään nimessä ole. Lainojen vertailulla voi nimittäin säästää todella paljon.

  pikavippi erissä

Lainaa ei kannata pitää mörkönä

Lainanotto voi tuntua pelottavalta ja sitä onkin syytä harkita ennen kuin säntää suin päin sotaan. Ei kuitenkaan kannatta kaihtaa lainan ottoa turhan takia. Monesti isompia haaveita ei ole mahdollista toteuttaa, ellei turvaudu lainarahaan. Harvalla makaa tuhansia euroja säästötilillä noin vain esimerkiksi autoon käytettäväksi. Kunhan lainan oton on suunnitellut perin pohjin, ei mitään ongelmaa pitäisi tulla takaisinmaksun suhteen. Haaveet kannattaa toteuttaa, jos siihen on vain mahdollisuus. Lainaa joutuu ottamaan elämänsä aikana jossain vaiheessa melkein jokainen, joten järkevästi suunnitellussa luoton hakemisessa ei ole mitään vaarallista.

Hae osoitteessa: https://www.lainaaheti.fi/lainaa-10000-euroa/