Kokemuksia Credit24

credit24 lainaa joustavasti
(Last Updated On: 14 huhtikuun, 2021)

Credit24 on erinomainen kaikin puolin ja siitä onkin tullut 2017 vuoden kevään aikana kuluttajien suosikki ja myös Perusvippi suosittelee sitä kaikille luoton tarpeessa oleville. Yhtiö tarjoaa erittäin joustavaa lainaa 250-3000 euron väliltä tarjoten useita maksuvaihtoehtoja 1-24 kuukauden väliltä. Jos tekee tiukkaa, niin voit lyhentää luottoa Credit24vain 30 € kuukaudessa! Lainan saaminen on helppoa ja sitä voi hakea kuka tahansa vähintään 19 vuotta täyttänyt ja luottokelpoinen henkilö. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu verkon kautta vain muutamissa minuuteissa.

Credit24 kannattaa:

Lainaa joustavasti 250-3000 euroa Lainan hakeminen ilmaista verkossa Lainan saaminen helppoa – ikäraja 19 vuotta Joustava takaisinmaksu 1-24 kuukauden väliltä Pienin mahdollinen kuukausittainen lyhennyserä vain 30 euroa

  Hae lainaa Credit24 palvelusta tästä

Nettilainaa arjen rahareikiin

Koska tahansa ja kenen tahansa elämässä saattaa tapahtua yllättävä käänne. Ehkä tuo käänne on suuri ja merkittävä tai ehkä vain pienimuotoinen koukkaus outoa reittiä pitkin. Tällaiset käänteet voivat monesti laittaa vakaallakin pohjalla olevat ja muuten hyvin hoidetut raha-asiat sekaisin. Rahoitustarve saattaa yllättää meistä kenet vain. Olipa tuo tarve suuri tai pieni, voi pikalaina tai niin sanottu nettiluotto olla ratkaiseva apu rahapulaan.Limiittiluotoilla ja pikalainoilla saat rahaa käyttöösi nopeasti ja ilman tarkkoja perusteluja. Moni varmasti turvautuu harkittuun pikalainaan sitä tarvitessaan mieluummin kuin laiminlyö laskujen tai pakollisten kulujen maksun ja sitä myötä raha-asioiden huolellisen hoitamisen yleisellä tasolla.  

Credit24 Suomen tunnetuin?

Credit24 on pikalaina- ja vippiyrityksistä varmasti yksi tunnetuimmista. Omien sivujensa mukaan toimija onkin Suomen johtava ja edullisin vaihtoehto. Pikainen vertailu osoittaa, että väite edullisimmista lainoista pitää paikkansa useiden eri summien tapauksessa. Pikalainaa tarjoavien yritysten välinen kilpailu on kuitenkin jatkuvaa ja erittäin kovaa, joten tilanne voi muuttua hyvinkin usein ja odottamattomasti. Tämän vuoksi kannattaa aina vertailla haluamansa summan kuluja eri tarjoajien välillä ennen lopullista päätöstä hakea lainaa. Credit24:n tarjonta muodostuu 100 euron lainoista aina 4000 euron suuruiseen joustoluottoon. Jos joustoluotto tai joustolimiitti on käsitteenä vieras tai uusi, ei sen kannata antaa pelästyttää. Joustoluotto eroaa kulutusluotosta ja pikavipeistä siten, että asiakas maksaa ainoastaan tililleen siirtämästään summasta, vaikka luoton ylärajaksi eli luottorajaksi olisi myönnetty korkeampikin summa. Näin lainaajan saatavilla on nopeastikin lisää rahaa, jos tarve sitä vaatii, mutta kulut pysyvät aina hallinnassa, kun nostoja tehdään harkiten ja vain tarpeellinen määrä kerrallaan.  

  Kokemuksia Yleislainasta

Kokemuksia ja varoituksen sana

Kokemuksia Credit24 joustoluotosta löytyy verkosta paljon. Suurin osa kommenteista ja palautteesta vaikuttaisi olevan hyvinkin positiivisia ja palvelun laatua sekä nopeutta on kehuttu hyväksi. Ainoastaan luottorajan korotuksesta löytyi kriittistä palautetta. Jotkut yritykseltä lainanneet kokivat, että luottoraja nousee liian hitaasti. Tämän voi kuitenkin nähdä myös järkevänä ja vastuullisena toimintana lainaa myöntävän tahon osalta, sillä liian nopeasti liian suuria summia käyttöönsä saava tunnetusti innostuu muita helpommin rahaa myös tuhlaamaan. Vastuuton rahankäyttö ja nettilainat sekä -luotot eivät sovi yhteen. Pikavippiä tai nettiluottoa hakiessa kannattaa pitää mielessä, että alalla toimii paljon arveluttavia yrityksiä. Moni palvelu ei edes myönnä lainaa ollenkaan. Sen sijaan nämä huijaavat asiakkailta rahaa tekstiviesteistä veloittamalla.Myös palveluita, jotka veloittavat jopa virheellisistä tekstiviesteistä, kannattaa vältellä. Kirjoitusvirhe tekstiviestihakemuksessa saattaa aiheuttaa useampien eurojen käsittelykulut.Joskus yritykset saattavat myös harhauttaa kuluttajaa antamalla käsityksen, että tämä vertailee yrityksen sivuilta käsin eri vippien hintoja. Todellisuudessa nämä vertailut saattavat kohdistua vain ja ainoastaan kyseisen yrityksen omiin lainatuotteisiin, jolloin henkilö päätyy joka tapauksessa yhden ja saman yrityksen palveluihin.