Kaikki edulliset 400 euron pikavipit

Edullinen 400e pikavippi heti tilille
(Last Updated On: 14 huhtikuun, 2021)

400 euron pikavippejä on haettavissa uskomattoman monesta eri paikasta ja tämä tekee mahdollisimman hyvän lainan löytämisen varsin haastavaksi ellei kokemusta aiemmin jo ole. Myös uusia pikavippipaikkoja tulee yhä markkinoille joten tarjonta kasvaa jatkuvasti. Koska urakka on varsin haastava ilman kokemusta tai tietoutta niin päätimme auttaa sivustomme vierailijoita ja esitellä omat suosikkimme sekä netin parhaat ja luotettavimmat 400 euron pikavipit sekä niiden lainaehdot.  

Vivus

VivusYksi harvoista rahoitusyhtiöistä joista voit saada täysin ilmaista ensilainaa! Ilmaisen vipin suuruus on maksimissaan 400 euroa ja siihen saa yhden kuukauden maksuajan. Eli jos olet 400e pikavippiä hakemassa etkä ole vielä Vivuksella asioinut niin tämä on paikka josta vippi kannattaa ottaa! Muuten pikavippiä on saatavilla 10 – 2010 euroa aina 1 kuukauden mittaisella maksuajalla. Voit kuitenkin pientä korvausta vastaan jatkaa maksuaikaa tai sitten voit maksaa vippisi takaisin nopeammin ja säästät kuluissa.

 • Ilmainen pikavippi 10 – 400 euroa
 • Maksuaikaa 1 kuukausi
 • Vanhoille asiakkaille edullisia pikavippejä 10 -2010 euroa

Hae lainaa Vivus palvelusta  

Ostosraha

OstosrahaPikavippiä voit Ostosrahalta hakea 400 – 3000 euroa todella joustavin ehdoin. Takaisinmaksuaika riippuu sinusta sekä lainasummasta. Mitä suurempaa lainaa haet, sitä pidemmän laina-ajan voit ottaa. Esimerkiksi 400 euron pikavippiin saat maksimissaan maksuaikaa 24 kuukautta kun taas 3000 euron lainan voit maksaa takaisin 60 kuukauden aikana. Sinulla on myös käytettävänä 1 – 3 maksuvapaata kuukautta. Voit myös tarvittaessa hakea lisää pikavippiä vaikka et olisi maksanut edellistä vielä pois, kunhan se yhteissumma pysyy alta 3000 euron. Ostosraha on toiminut Suomessa jo 10 vuotta joten voit olla varma että olet asioimassa asiansa osaavien ihmisten kanssa.

 • Pikavippiä 400 – 3000 euroa
 • Maksuaikaa 12 – 60 kuukautta, summasta riippuen
 • Osa luotettavaa OPR-vakuus konsernia

Hae lainaa Ostosraha palvelusta

epikavippi

epikavippi pikavippi ja laina halvalla heti tililleepikavippi on takuu ratkaisu jos olet hakemassa pikavippiä 100 – 5000 euroa. Maksuajaksi voit sopia sinulle sopivan ajan 1 ja 24 kuukauden väliltä. Jos rahan tarve on todella kiireinen niin kannattaa katsoa epikavippin Express palvelu jonka kautta saat rahan parissa minuutissa tilillesi! Lainasi hinta lasketaan oman elämäntilanteeseesi mukaan joten saat aina mahdollisimman edullisen pikavipin epikavipiltä. epikavippi on yksi harvoista vippifirmoista joka on valinnut mahdollisimman matalan ikärajan asiakkailleen, eli jos olet täysi-ikäinen niin voit vippiä täältä saada.

 • Ikärajana 18 vuotta
 • Pikavippiä saatavilla 100 – 5000 euroa
 • Todella akuuttiin tarpeeseen Express palvelu
  suomivippi

Hae lainaa epikavippi palvelusta

Credit24

Credit24Todella pitkään lainamarkkinoiden parhaimmistoa edustanut Credit24 on mitä mainoin valinta lainapaikaksi. Lainaa on haettavissa 250 – 3000 euroa ja siihen voit valita maksuajaksi maksimissaan 2 vuotta. Voit myös maksaa vippisi pois sovittua nopeammin ilman mitään lisäkustannuksia. Ilmaisen lainahakemuksen jättäminen onnistuu milloin tahansa ja se käsitellään aina todella nopeasti. Rahojen siirto käyttöön on todella helppoa ja sen voit tehdä mobiilisovelluksella, netissä tai tekstiviestitse. Rahat myös siirtyvät välittömästi käyttöösi. Credit24 palvelulla on jo yli 200000 tyytyväistä asiakasta Suomessa.

 • Lainapalvelun ikäraja on 20 vuotta
 • Vippiä haettavissa 250 -3000 euroa
 • Maksuajaksi voit sopia 1 – 24 kuukautta

Hae lainaa Credit24 palvelusta

Hakisinko vippini netistä vai pankista?

Kun kyse on pienemmistä vipeistä niin netin kautta haettavat rahoitukset ovat käytännössä ainut oikea vaihtoehto. Tämä johtuu useista syistä. Ensinnäkin netin kautta on todella vaivatonta hakea pikavippiä ja se onnistuu milloin tahansa. Pankeissa asiointi vaatii paikanpäälle menoa aukioloaikana kun taas netin rahoitusyhtiöissä voit asioida milloin vain, missä vain. Lainapalveluille voit jättää siis lainahakemuksen kellon ympäri ja se käsitellään nopeasti palvelun aukioloaikana. Monesti saat myös alustavan lainapäätöksen välittömästi. Tästä päästäänkin toiseen suureen etuun joka netin vippipaikoilla on eli nopeus. Netin kautta voit hakea pikavippiä ja saada rahat alle vartissa tilillesi! Rahoitusyhtiöille ei myöskään tarvitse selitellä mihin pikavippiä tarvitaan. Voit siis netin kautta hakea rahaa juuri siihen käyttöön johon sitä haluat. Voit vaikkapa toteuttaa unelmien lomasi, remontoida taloasi tai hankkia uusia kodinkoneita.  

Mieti maksuaika huolella

Netin kautta haettaviin pikavippeihin on mahdollista ottaa maksuaikaa jopa vuosia. Tällöin maksat todella pientä kuukausittaista lyhennystä, mutta vippisi kokonaiskustannukset nousevat korkeammiksi.Pikavippi 400 euroa heti tilille Toisaalta taas lyhyt maksuaika tarkoittaa korkeampaa lyhennyserää, mutta isompia lyhennyksiä. Maksuajan valintaan kannattaa oikeasti siis panostaa koska se on suurin yksittäinen tekijä mistä kustannuksia aiheutuu. Kun haussa on pienehkö 400 euron pikavippi niin maksuajan määrittely ei ole likikään yhtä hankalaa kuin suuremmissa useamman tuhannen euron lainoissa. Siitä huolimatta viisas vipin hakija vertailee ja tutkii vaihtoehtonsa huolella ja säästää. Kuten jo aiemmin mainitsimme niin esimerkiksi Vivuksen kautta voi jopa saada täysin kuluttoman 400e pikavipin! Muista myös että olipa vippisi kuinka pieni tahansa niin saattaa se aiheuttaa pahimmassa tapauksessa maksuhäiriömerkinnän eli hoida aina maksut ajallaan!  

  P2P Vippi

Miten  tehdä lopullinen valinta vippipaikkojen välillä?

Valintaan vaikuttaa moni asia. Kannattaa katsoa sekä hintaa, lainaehtoje sekä lainapaikan asettami ehtoja asiakkailleen. Kustannukset ovat toki aina tärkeä asia kaikille vippiä hakeville, mutta ennen lopullista päätöstä kannattaa myös katsoa vipin ehtoja sekä tutkia täytätkö sinä itse rahoitusyhtiön asettamat ehdot. Yleisesti lainaajalle asetetaan ehtoja. Ensiksi kannattaa katsoa ikäraja jos olet alle 25-vuotias. Keskimääräinen ikäraja tänä päivänä on 20 vuotta joten jos olet sitä nuorempi niin joudut valitsemaan vippipaikkasi hieman suppeammasta valikoimasta. Toisekseen hakijalla tulee aina olla nuhteeton maksutausta. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä niin et voi saada pikavippiä netin kautta mistään paikasta. Hakijalla tulee myös olla jokin tapa tunnistautua rekisteröintivaiheessa. Tässä yleisimmin käytetään verkkopankkitunnuksia sekä puhelinliittymää. Pikavippejä ei myöskään myönnetä ilman pysyvää osoitetta Suomessa. Kun olet tutkinut että täytät vippipaikan ehdot, vertaillut hinnat sekä katsonut että saat sinulle mieluisan maksuajan niin voit jättää hakemuksen ja saat melkein aina pikavippisi todella nopeasti tilillesi.  

Voit myös avata luottotilin

Pikavipit ovat viime vuosina yhä useammin muuttuneet luottotilin kautta haettaviksi. Tämä johtuu luottotilin joustavuudesta sekä sen todella mukavasta ja nopeasta toiminnasta. Luottotili avataan monesti hieman suuremmalle summalle ja sieltä voit sitten vippiä nostaa käyttöön juuri silloin kun tarve vaatii. Korkoa maksat vain summasta jonka olet nostanut käyttöön etkä koko luottotilin saldosta. Tämä tekee luottotilin käyttämisestä varsin edullista. Voit myös varautua tulevaan mahdolliseen lisä vipin hakuun luottotilin avulla. Rahan siirto on aina käytännössä välitöntä ja onnistuu niin netissä kuin tekstiviestitse. Osa vippipaikoista on mennyt jopa niin pitkälle että he ovat kehittäneet erillisiä mobiilisovelluksia jotta luottotililtä rahan nostaminen olisi erityisen helppoa. Jos kiinnostuit luottotili lainamuodosta niin suuntaa vaikkapa Credit24 vippipalvelun sivustolle. Heiltä löytyy pienempiin investointeihin sopivia ratkaisuja todella edullisin hinnoin ja hyvillä lainaehdoilla tarpeeseen kuin tarpeeseen. Luottotiliä käyttämällä sinulla on aina valmiina jo haettu pikavippi summalle kuin summalle!

Vertailu: 400 euron pikavippi nopeasti ja edullisesti

Lainaajan kannalta oleellisinta pikavippien harkinnassa ja valinnassa on lainaan liittyvien kustannusten vertailu eri rahoituspalveluiden kesken. Pikavipeistä puhuttaessa esimerkiksi 400 euroa on melko yleinen lainasumma, jonka turvin edellä mainitut pakolliset tai muuten harkitut menot voi rahoittaa. 400 euron suuruisen vipin voi saada järjestymään helposti ja turvallisesti. Vippejä myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia, joten todennäköisyys lainan myöntämiselle on perinteisiä lainoja merkittävästi korkeampi.

  vippi useammassa erässä

Edullisimpien tarjoajien välillä kova kilpailu

Etsimme ja tutkimme pikavipeistä edullisimmat ja seuraavassa esittelemme ne tarkemmin. Toivomme lukijoiden hyötyvän tuloksista.Vertailua havainnollistaaksemme tarkastelemme kaikissa palveluissa samaa 400 euron lainasummaa. Takaisinmaksuaika on valittu lyhimmän mahdollisen mukaan.Muutoksia hintoihin voi aina tulla, joten ajankohtainen hinta kannattaa tarkistaa aina ennen lainan ottamista. Vertailun esittämät hinnat on kirjoitushetkellä tarkistettu palveluntarjoajien omilta verkkosivuilta. Seuraavassa siis kaikki edulliset 400 euron pikavipit vertailussa.

Neljän kärki ja kokonaiskustannuksiltaan edullisin: Credit24

Kirjoitushetkellä edullisimmat 400 euron pikavipit tarjosivat Credit24, epikavippi, Credigo ja Halino. Näistä Credit 24 oli pelkät lainan kustannukset huomioiden edullisin 14 euron kustannuksilla kun 30 vrk oli valittu maksuajaksi. Jos siis tarvitsee pikavipin pienin kustannuksin ja aikoo maksaa sen kuukauden kuluessa takaisin, on Credit 24 hyvä valinta.

epikavippi ja Credigo hyviä vaihtoehtoja

Seuraavaksi sijoittui epikavippi 20 euron kuluilla ja neljän kuukauden maksuajalla. Kolmannelle sijalle päätynyt Credigo tarjosi 400 euron pikavippiä 50 euron kustannuksilla, kun lainan maksuajaksi oli valittu kuusi kuukautta.Nelikosta alhaisimpaan ikärajaan päätynyt epikavippi palvelee kaikkia täysi-ikäisiä, kun kyseessä on 400 euron pikavippi.

Halino kuukausikohtaisesti halvin

Pelkän kokonaiskustannusten summan perusteella neljänneksi jäävä Halino olilaina-ajan pituuden ja kuukausikohtaiset kustannukset huomioiden vertailun edullisin pikavippi 56 euron kustannuksilla vuoden lainasta. Kuitenkin myös yrityksen lainanhakijalta vaatima 22 vuoden ikä oli vertailun kärkinelikon korkein.

Pitkä lista vaihtoehtoja

Neljän edullisimman pikavipin lisäksi vertailussa nähtiin myös sellaisia lainantarjoajia kuin Vivus.fi, Suomilimiitti, Ferratum, Luottoraha, Ostosraha, Euro24 ja Laina.fi. Nämä tutustumisen arvoiset toimijat eivät ainakaan tässä vertailussa pärjänneet kärkeen nousseelle nelikolle. Toivottavasti tämä vertailu auttoi lukijoitamme tekemään valinnan eri lainantarjoajien välillä.