Kokemuksia epikavippista

Epikavippi - Edullista lainaa helposti
(Last Updated On: 14 huhtikuun, 2021)

epikavippin kautta voit hakea edullista ja joustavaa lainaa luottotilin kautta. Luottotilin kautta voit nostaa rahaa lainaan aina kuin rahan tarve iskee ja nostoista ei tule mitään Kokemuksia ja arvostelut epikavippiylimääräisiä maksuja. Nostoja voit tehdä 100-10000 euron väliltä eli voit nostaa aina vähintään 50 euroa kerrallaan tai vaikka koko summan näin halutessasi. epikavippin uuden luottotilin todellinen vuosikorko on hyvin alhainen ja esimerkiksi tyypillisessä 1500 € lainassa todellinen vuosikorko on vain 14,9 %. Saat haettua lainan / pikavipin pankkitunnuksilla mihin kellon aikaan tahansa eli sinulla on käytössäsi käytännössä sähköinen luottokortti, jonka avulla teet nostoja omalle tilillesi. epikavippi on yksi parhaimmista ja luotettavimmista lainapaikoista 2017 vuonna ja sen kautta voi hakea kuka tahansa luottokelpoinen hakija lainaa.

Asiakkailla on hyviä kokemuksia epikavippista

epikavippi on täysin suomalainen rahoituspalvelu, joka on auttanut jo vuodesta 2007 asti monia suomalaisia tilapäisessä rahapulassa. epikavipiltä saa luottopäätöksen parhaimmillaan vain muutamassa minuutissa, mikä tekee lainanhakemisprosessista todella rivakan. Luottotili epikavippi-palvelussa on maksuton, kuluja tulee vasta, kun tiliä käytetään. Rahat myös siirtyvät pankkitilille heti noston tekemisen jälkeen. epikavippi tekee siis lainan ottamisen kuluttajalle helpoksi ja käteväksi. Ei siis ihme, että epikavippilla on monia tyytyväisiä asiakkaita. Kolme neljästä yrityksen palveluja käyttäneestä asiakkaasta suosittelisi epikavippia myös muille. Tämä ei ole ihme, sillä firma panostaa paljon asiakkaisiinsa. epikavippin luotoissa ei myöskään koskaan ole piilokuluja, joten kuluttajan on turvallista hakea lainaa luottopalvelusta.

Asiakkaat arvostavat epikavippin ystävällistä asiakapalvelua

Kun kokemuksia epikavippista aletaan etsiä, tuovat monet asiakkaat esiin sen, kuinka mukavia epikavippin asiakaspalvelijat ovat. Tämä on hyvin tärkeä ominaisuus luottoyhtiön toiminnassa, sillä hyvä asiakaspalvelu on toimivan yritystoiminnan perusta. Asiakaspalvelu onkin käytettävissä vuorokauden ympäri jokaisena viikonpäivänä. Koska asiakaspalvelijoihin voi saada yhteyden sekä puhelimella että chatin tai sähköpostin kautta, löytyy jokaiselle kuluttajalle varmasti mieluinen yhteydenottomuoto. Syy siihen, että epikavippi on niittänyt suosiota luottomarkkinoilla jo yhdeksän vuoden ajan, perustuu varmasti osittain siihen, kuinka paljon asiakaspalveluun on panostettu. Toki hyvä ja kohtuullisenhintainen palveluvalikoima on varmasti pääsyy, mutta jokainen tahtoo asioida ystävällisen ja asiantuntevan henkilökunnan kanssa hoitaessaan laina-asioitaan. Koska asiakaspalvelijat ovat paikalla joka päivä, voi luottoa saada myös viikonloppuisin. Tästä asiakkaat kiittävät!

  Kokemuksia Aasasta

Joustava ja nopea toiminta saa hymyn kuluttajan huulille

epikavipiltä saatava luotto on niin kutsuttua jatkuvaa luottoa, jota asiakas voi nostaa tililtään sovittuun luottorajaan asti.epikavippin maksimiluottoraja on 10 000 euroa, joten jos asiakkaan luottokelpoisuus katsotaan kyllin hyväksi, voi lainaa saada siis isonkin summan. epikavippin joustavuus syntyy kuitenkin ennen kaikkea siitä, että luottotililtä on mahdollista nostaa myös pieniä summia. Lainaa ei tarvitse näin ottaa enempää kuin on tarve. Lisäksi vakuudetonta pikalainaa on helppo hakea, sillä hakijalta ei vaadita omaisuutta tai henkilötakaajia. Lainan hakemiseen ei vaadita muuta kuin lainahakemuksen täyttäminen. Asiakkaat eivät siis syyttä kehu epikavippia nopeaksi ja joustavaksi rahanlainauspalveluksi.

Maksaminen takaisin erissä on asiakkaiden mieleen

Eräs epikavippia käyttänyt asiakas sanoo kokemuksensa olleen hyvä, sillä on tärkeää voida maksaa laina erissä. Tämä kuluttaja ei varmasti ole ainoa laatuaan, sillä monille ihmisille pitempi maksuaika antaa mahdollisuuden selvitä lainan pois maksamisesta kunnialla. Osamaksulla laskun voi maksaa joko kolmessa, kuudessa, kahdessatoista tai kahdessakymmenessäneljässä kuukaudessa. Maksuvaihtoehtoja on siis paljon, ja laskun voi luonnollisesti halutessaan maksaa myös kerralla pois. Laina-asioiden hoitamista helpottaa etenkin My.epikavippi-palvelu, jossa voi hoitaa kätevästi kaikki lainaan liittyvät asiat. Palvelun kautta on myös mahdollista maksaa omalta luottotililtä laskuja kaikille kotimaisille pankkitileille. Hae lainaa epikavipiltä tästä