Pikavippivertailu – Vertaa vipit verkossa

Pikavippivertailu
(Last Updated On: 3 toukokuun, 2023)

Tämä pikavippivertailu on täysin puolueeton ja ajan tasalla. Vippivertailu 2024 pitää sisällään meidän ja kuluttajien suosikit.

Lisää tämän hetken suosituimpia lainapaikkoja:

Ostosraha

Ostosraha

Yksi tämän hetken nopeimmista luotonmyöntäjistä on tällä hetkellä Ostosraha – sen kautta saat pikavipin edullisesti heti käyttöösi 400-2500e väliltä. Täytä hakemus netissä ja saat rahat hetkessä tilillesi. Ostosrahan kautta saat lainan jopa 15 minuutissa pankkitilillesi ja kaikki lainat ovat vakuudettomia.

  • Lainat ilman vakuuksia heti tilille netistä 400-3000e
  • Ilmainen hakemus – nopea käsittely
  • Rahat heti hyväksymisen jälkeen tilille n. 15 minuutissa
  • Edulliset hinnat ja joustava maksuaika
  • Palvelun ikäraja 21 vuotta

Hae Ostosrahalta

epikavippi

epikavippi

epikavippi on erinomainen pikalainapalvelu, jonka kautta kuka tahansa luottokelpoinen vähintään 18 vuotta täyttänyt voi hakea pikaluottoa. Saat haettua lainan verkosta ja luottopäätöksen saat aina n. 15 minuutissa. Tämän jälkeen saat luottotilin käyttöösi ja voit alkaa tekemään nostoja ilman rajoituksia. Maksat korkoa vain nostetusta lainasta. epikavippin kautta on mahdollista hakea 50-5000 euron suuruista luottoa ilmaisella hakemuksella netistä. Lue lisää!

  • Edulliset lainatuotteet 100-5000 euroa kaikille vähintään 18-vuotiaille
  • Lainapäätös 15 minuutissa
  • Tee nostoja 24/7 ilman rajoituksia
  • Sopii hyvin akuuttiin rahan tarpeeseen
  • Joustava ja edullinen vaihtoehto

Hae epikavipiltä

Vippivertailu kannattaa aina – Olit sitten ottamassa ensimmäistä vippiäsi tai vaikka olisitkin jo konenut konkari, on pikavippivertailu aina hyödyllistä. Valitsemalla itsellesi oikean vipin pikalainavertailun avulla säästät rahaa. Kaikki pikavipit nopeasti katsottuna usein ovat suhteellisen samanlaisia, mutta tarkemmin vippivertailussa tarkastellessa voit säästää useita euroja, ja kymmeniä – jopa satoja – prosentteja, etsimällä sopivan suuruisen, oikealla laina-ajalla sekä halvoilla tekstiviestikuluilla varustetun pikalainan. Vippiä hakiessa kannattaa siis tarkistaa pikavippivertailun avulla ainakin seuraavat yritykset ennen lainaamista:

1. Paljonko lainaa tarvitset?

Pikavippivertailu auttaa valitsemaan sopivan kokoisen lainan. Ei ole mitään järkeä ottaa suurempaa pikavippiä kuin mitä sille käyttöä on, isommista lainoista maksat aina suoraan enemmän kuluja, vaikka prosentit saattavatkin näyttää alhaisempia lukuja kuin pienemmissä vipeissä. Silti kannattaa valita aina pienin mahdollinen pikavippi. Muista myös, ettet halua ottaa pikavippiä myöskään liian vähän. Jos otat pienemmän lainan kuin mitä tarvitset, päädyt helposti ottamaan toisen vipin, ja näin joudut maksamaan tuplasti kuluja! Tutki siis vippivertailu tarkkaan ja huomaat, että on yrityksiä, josta voit ottaa eurolleen sen verran pikavippiä kuin tarvitset!

  Mistä edullisin pikavippi 2024- lainaa pienellä korolla?

2. Milloin pystyt maksamaan pikavipin takaisin?

Olethan aina tarkkana kun otat pikalainaa

Vippivertailun avulla voit tarkistella takaisinmaksuaikoja. Mieti tarkkaan koska saat rahaa vipin takaisinmaksuun. Laina-aika vaikuttaa velan korkoihin ja kuluihin. Mitä nopeammin pystyt pikavipit maksamaan takaisin, sitä pienemmät kulut vipissä on mikä on tietysti aina parempi. Älä kuitenkaan ota vippiä liian lyhyellä maksuajalla ettei laskusi jää maksamatta. Maksuhäiriömerkinnästä koituu paljon harmia, et voi esimerkiksi saada lainaa ilman luottotietoja!

3. Mistä yrityksestä pikavipin otat?

Pikavippivertailussa on useita eri vippejä monista eri yrityksistä. Vippiyrityksiä on nykyään enemmän kuin laki sallii (kohta mahdollisesti kirjaimellisesti näin). Näistä valitseminen voi tuntua työläältä tehtävältä, koska on niin useita asioita mitä sinun tulee harkita valitessasi lainantarjoajaa. Osa yrityksistä käyttävät tehokasta mainontaa ja saattavat saada annettua itsestään erittäin edullisen ja positiivisen kuvan, vaikka toinen, hieman pienemmällä markkinointi budjetilla varustettu vippifirma voisi olla huomattavasti edullisempi ja reilumpi ehdoiltansa. On myös joitain pikavippiyrityksiä, jotka ovat saaneet erittäin huonoa palautetta asiakkailtansa ja näitä tulisi ehdottomasti välttää. Kannattaa tarkistaa kuuluuko yritys luotonantajarekisteriin, mikä nykyään vaaditaan jokaiselta lainanmyöntäjältä. Tämäkään ei valitettavasti ole kuitenkaan tae siitä, että pikavipin ottaminen sujuisi mutkattomasti.

4. Muista vertailla pikavipit ennen lainaamista!

Yksi tärkeimmistä seikoista on vippivertailu. Paljonko vipissä on korkoja ja kuluja, onko todellinen vuosikorko edes ilmoitettu oikein, tuleeko tekstiviesteistä kuluja, voiko pikavipin eräpäivää siirtää, onnistuuko vipin lasku sähköpostilla, onko mahdollista ottaa pikavippi ilman puhelinta tai laina ilman luottotietoja ja niin edelleen. Mieti myös tarvitsetko lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Erinäisiä vaikuttavia seikkoja on vaikea kaikkia huomioida. Niinpä olemme kasanneet tänne yleisimpien lainantarjoajien pikavippien hintoja, mistä voit yrittää löytää itsellesi halvimman vipin. Pikalainavertailu osoittaa, että eroja on jo pienissäkin vipeissä.

Pikavippivertailu – paras keino lainan etsimiseen ja halvimman vipin saamiseen

Lopputulos
Vippivertailu

Niinkuin pikavippivertailu osoittaa, voidaan todeta että pelkästään 100 euron pikavipeissä on huomattavia eroja! Valitsemalla halvimman tarjouksen voit säästää jopa 11 euroa, mikä on huomattavan paljon noin pienestä lainasta. Vivus.fi palvelussa myös ensimmäinen vippi on ilmainen, joten jos et ole sieltä vielä pikavippiä hakenut, kannattaa hyödyntää tämä tarjous. Vivus on muutenkin erittäin edullinen 15 euron kuluillansa ja on selkeästi muutenkin laadukas ja erinomainen palvelu. Suosittelemme!

  Kulutusluotot Netistä

Toinen hyvä vaihtoehto pikavippivertailusta on Perusvippi.fi, joka tarjoaa sitten hieman pidemmällä maksuajalla sekä erilaisella konseptilla lainaa. Luottokortti kännykässä mainoslauseella varustettu Perusvippi laskuttaa 100e vipistä 15 euroa niinkuin Vivuskin, mutta laina-aika on pidempi – 45 päivää keskimäärin. Lue lisää Perusvippin systeemistä, laina-ajoista sekä hinnoista heidän nettisivuiltansa.

Halvin ei kuitenkaan aina ole paras, joten vieraile vippivertailun vippifirmojen sivuilla ja lue heidän lainaehtonsa läpi löytääksesi parhaimmat vipit. Päivitämme listaa sekä teemme jatkossa vertailun muistakin pikavipeistä – pysy siis kuulolla! Pikalainavertailu auttaa parhaansa mukaan. Jos etsitte suurempaa lainaa, auttaa siinä puolestaan teitä lainavertailu.

Rahat väliaikaisesti loppu, mikä avuksi?

Vaikka kaikki laskut on maksettu ja vuokrastakin jo huolehdittu, menoille ei tunnu näkyvän loppua, sillä jotakin odottamatonta on päässyt tapahtumaan. Ehkä jokin yllättävä tarve on ilmaantunut juuri äskettäin, mutta palkkapäivään on vielä aikaa. Vastaavia tilanteita on tullut vastaan varmasti itse kullekin. Rahoituksen tarve voi koskea myös harkittuja ostoksia, jotka sattuvat osumaan hankalasti palkanmaksujen väliin.Odottamattomat rahareiätsaattavat joskus yllättää huolellisenkin ihmisen ja rahantarve saattaa tuolloin olla hyvinkin kiireellinen.

Nykyaikainen, nopea ja vaivaton pikalaina

Pikavipit eli pikalainat tai -luotot sekä kulutusluotot ovat yleinen ja käytännöllinen ratkaisu tällaisiin tilanteisiin. Rahan saa nopeasti eikä myönteisen lainapäätöksen saaminen edellytä vakuuksia tai takaajia. Korko on usein melko korkea, ainakin perinteisiin pankkilainoihin verrattaessa. Edellä mainitut helpotukset lainan hakemisvaiheessa kuitenkin enemmän kuin tasapainottavat tämän nykyaikaisen lainamuodon houkuttelevuutta ja mielekkyyttä. Pikalaina on ehkä suhteellisen kallista, mutta sitä on myös helpompaa saada, huomaamattomuudesta puhumattakaan. Näin ollen pienet tai keskisuuret hidasteet muuten vakaasti hoidetussa henkilökohtaisessa tai perheen taloudessa voidaan ylittää vaivattomammin ja nopeammin kuin pitkien ja vaativien pankkineuvotteluiden kautta tai läheisten kanssa neuvottelemalla olisi koskaan mahdollista.

  Mistä vippi pankkitunnuksilla netistä?

Tiesitkö tätä pikalainoista?

Pikalainoja, kulutusluottoja ja muita vastaavia tuotteita käyttää moni tuiki tavallinen suomalainen. He ovat esimerkiksi työssäkäyviä, yrittäjiä, opiskelijoita ja eläkeläisiä eli raha- ja muista asioistaan hyvin huolehtiviaihmisiä. Vipin ottamista ei siis kannata nähdä merkkinä vastuuttomuudesta, heikosta budjetoinnista tai muustakaan sellaisesta.

Vippien vertailu

Jos mahdollista,on todella tärkeää päättää lainattavan summan koko jo etukäteen ja vertailla nimenomaan tuon summan perusteella erilaisia tarjouksia ja mahdollisuuksia. Vaikka tietyllä yrityksellä saattaa olla hyvinkin edullinen tarjous esimerkiksi 200 euron lainasta, saattaa 600 euron laina hellitä joltain aivan muulta aiempaa toimijaa halvemmalla.Mieti siis tarkoin, miten suurta summaa tarvitset ja vertaile vippejä toisiinsa vasta tiettyyn summaan päädyttyäsi.

Vaihtoehtoja vertailtaessa on oleellista huomioida maksuaika ala- ja ylärajoineen. Valittavana olevat maksuajat vaihtelevat huomattavasti eri toimijoiden välillä, mikä tietysti vaikuttaa lainan pääoman päälle kertyvän koron määrään. Tästä syystä pelkkää kokonaiskustannusten summaa ei kannata käyttää ainoana perusteena edullisimmanlainan valinnassa. Lainan hakijan kannattaa päättää maksuaika sen perusteella, onko hänelle tärkeämpää saada lainaedullisesti ja maksaa se nopeasti takaisin vai pyrkiikö hän mahdollisimman maltillisiin lyhennyseriin samalla todellista vuosikorkoa silmällä pitäen.Todellinen vuosikorko, joka ottaa kaikki lainan kustannukset huomioon, on järkevin valinta vertailussa käytettäväksi perusmittariksi.

Lainaajan paras työkalu

Ensi askeleena lainaajan on suositeltavaa etsiä verkosta pikavippivertailu. Näitä löytyy verkosta monia sopivia hakusanoja käyttäen. Internetin hakukoneet auttavat monen muun tiedonhaun tarpeen lisäksi myös lainantarjoajien etsinnässä sekä vertailussa. Lainanhakua suunnittelevan kannattaa kuitenkin myös pysyä tarkkana, sillä internetissä on paljon pikavippivertailuksi itseään kutsuvia sivuja, jotka oikeastaantoimivat pikemminkin mainoksina pikavippiyrityksille kuin apuna niiden luotettavaan vertailuun.

Lainaajan ongelma ei ainakaan ole erilaisten tarjousten puute, mutta toimijoiden väliset erot ovat huomattavia. Nykyaikana pikalainoja ja kulutusluottoja tarjoavien yritysten lista on pitkä, ja lopullinen valinta voi olla vaikea. Tästä syystä voidaankin sanoa, että pikavippivertailu on lainaajan paras työkalu.