Mistä markkinoiden uusin pikavippi?

Uusi pikavippi
(Last Updated On: 3 toukokuun, 2023)

Alapuolelta löydät hieman uudempia pikalainan tarjoajia – osa on uusinut palvelunsa hiljattain, joten siitä syystä ne löytyvät listalta. Olemme myös huomioineet lainapalveluiden joustavuuden ja edullisuuden valinnoissamme – löydät siis alapuolelta vain ja ainoastaan parhaita uusia pikavippejä tarjoavia yhtiöitä.

Credit24

Credit24

Credit24:n monipuolinen lainatarjonta soveltuu moneen eri tarpeeseen ja sitä kautta voit hakea pienempää pikalainaa tai kulutusluottoa aina 3000 euroon asti. Lainaehdot ovat joustavat ja lainaaminen on helppoa sekä nopeaa. Voit pistää hakemuksen eteenpäin verkossa ja saat nopeasti vastauksen. Lainan saamisen edellytyksinä ovat 19 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot.

  • Uudet pikavipit joustavammin ja entistä huokeampaan hintaan
  • Lainan saaminen on helppoa ja ikäraja kaikissa lainoissa 19 vuotta
  • Erittäin joustava maksuaikataulu – valitse 1-24 kuukauden väliltä!
  •  Hae netistä ilmaiseksi, lainan toimitus on nopeaa – rahat heti tilille
  • Yksi suosituimmista lainan tarjoajista 2024 vuonna

Hae lainaa Credit24 kautta

Lainasto

Vippi24

Lainaston pikalainapalvelun kautta voit hakea pikavippiä 100-2000 euron väliltä helposti ja nopeasti. Lainaaminen onnistuu netissä ja hakemuksen täyttäminen ei maksa mitään. Aikaa sen täyttämiseen kuluu vain joitakin minuutteja ja saat lainapäätöksen nopeasti. Tämän jälkeen rahat siirretään tilillesi. Palvelu on nopea ja joustava, maksuaikataulun voit valita itse. Lue lisää ja hae uutta pikavippiä Lainaston palvelusta.

  • Hae vippiä verkosta 100-2000e kaikille vähintään 21-vuotiaille
  • Saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat heti tilille
  • Lainahakemuksen täyttäminen ilmaista verkossa – ottaa aikaa vain 5 minuuttia
  • Yksi suosituimmista luotonmyöntäjistä 2024 vuonna

Hae lainaa Lainaston kautta   Yläpuolella siis listattuna muutama uusi pikavippi firma sekä lisäksi pari kestosuosikkia, josta on saanut jo pitkään lainaa luotettavasti ja erinomaisin lainaehdoin. Valitse ylimmistä vaihtoehdoista, mikäli haluat kokeilla uutta pikavippiä tai jos et halua vaihtaa vanhasta (ja hyvästä) niin valitse hieman alempaa. Kaikille löytyy siis jotain, mistä pikalainaa ottaa!

Katso mistä löytyy uudet pikavipit tänä vuonna – lainan toimitus erittäin nopeaa ja luotettavaa

Pikavipit 2024 vuonna ovat rauhoittaneet hieman laajentumistaan, vaikka toisaalta jokusia firmoja tulee aina ja lähes joka kuukausi joku uusi yrittäjä kokeilee onneaan ja avaa pikavippi yrityksen. Kaikesta huolimatta uudet pikavippifirmat ovat jokainen nähtävästi laadukkaita ja mitään epäilyttäviä firmoja ei ole tullut markkinoille. Epäilyttävät firmat ovat muutenkin poistumassa tarjonnasta kokonaan, sillä poliisi tutkii tälläkin hetkellä muutamaa kyseenalaista firmaa ja todennäköisesti lopettaa näiden toiminnan. On erittäin hieno saada pikavippi luotetavalle ja turvalliselle pohjalle. Kukaan ei halua olla velkaa epäilyttäville tahoille, jotka pelaavat likaista pelejä ja asettavat törkeitä korkoja ja saattavat vielä veloittaa suuria piilokulujakin. Nämä firmat ovat kuitenkin vähissä ja niitä kannattaa välttää parhaansa mukaan. Helpoiten se onnistuu, kun ottaa yrityksestä vähän selvää ja käyttää aivojaan lainan hakemisessa. Eli pieni 5 minuutin tarkastelu on aina paikallaan ennen kuin pikavippi hakemusta lähtee täyttämään. Myös lähes kaikki pikavippivertailut netissä ovat asiallisia ja sitä kauttaa saa lähes poikkeuksetta hyvän lainan. Mutta oli niin täi näin, kannattaa käyttää myös tässä pientä suodatinta ja lukea ennen kuin lainaa! Tällä tavoin säästyt piilokuluilta ja ikävyyksiltä täysin sekä saat edullista lainaa juuri niillä ehdoilla mihin olet suostunut!

  Mistä edullisin pikavippi 2024- lainaa pienellä korolla?

Yleistä lainoista

Pikalainat tai toiselta nimeltään pikavipit rantautuivat Suomeen Yhdysvalloista noin kymmenisen vuotta sitten. Yhdysvalloissa niitä on myönnetty jo pitkän aikaa. Siellä ne on tunnettu nimellä paydayloan eli palkkapäivälaina. Usein kyseessä oli pieni summa, joka sitten maksettiin palkkapäivänä takaisin. Lainaa haettaessa lähes aina tarvittiin siis palkkatodistus, jolla voitiin varmistaa hakijan maksukyky. Alkuun Suomessa toimi useita kymmeniä pikavippejä myöntäviä yrityksiä, mutta muutamien lakimuutoksien vuoksi määrä on hieman laskenut. Tosin yhä markkinoilla on todella paljon toimijoita, jotka myöntävät pikavippejä. Suomessa voi pienen vipin saada ilman palkkatodistustakin, mutta suurempiin vippeihin tarvitaan aina myös säännölliset tulot.

Lainan hakeminen netistä on turvallista

Netissä lainoja myöntävät yritykset ovat panostaneet tietoturvaan, joten lainaa voi hakea täysin turvallisin mielin. Yritykset käyttävät SSL-salausta, jota myös moni pankki ja verkkokauppa käyttää. Tiedot eivät takuulla päädy ulkopuolisten nähtäväksi. Tietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisille toimijoille ja kaikki on täysin luottamuksellista.

Hakijoista ei kerätä arkaluontoisia tietoja

Hakijoista ei kerätä sellaisia tietoja, joilla ei ole vaikutusta lainan saamisen kannalta. Eli esimerkiksi uskonnollista tai poliittista vakausta ei koskaan kysytä ja myöskään muun muassa hakijan seksuaalista suuntautumista koskevia tietoja ei lomakkeella kysytä.

Kuinka paljon on mahdollista saada vippiä?

Se aina riippuu yrityksestä ja hakijasta. Tavallisesti vipit ovat muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan sataan euroon, mutta osa myöntää jopa tuhansien eurojen vippejä. Toki näihin tuhansien eurojen vippeihin pitää hakijalla olla hyvät tulot, jotta maksukyky pystytään varmistamaan.

Onko mahdollista saada useita vippejä samaan aikaan?

Lähes aina yksi yritys myöntää vain yhden vipin kerrallaan. Joskus saattaa olla mahdollista saada korotusta jo haettuun vippiin. On kuitenkin hyvä huomioida, että vaikka saakin korotusta, niin usein silloin ei alkuperäisen lainan ehdot muutu. Eli korotettukin summa tulee maksaa takaisin alkuperäiseen eräpäivään mennessä.Kuten sanottua, niin alan käytäntö on, että sama yritys myöntää vain yhden vipin kerrallaan. Mikäli haluaa kokeilla vippiä jostakin toisesta firmasta, niin se saattaa onnistua. Osa ei vippejä myönnä, jos niitä hakijalla on jo ennestään, mutta osa saattaa myöntää. Toki tärkeää on, että maksukyky on kunnossa, jotta selviää kahden lainan lyhennyksistä ilman, että joutuu vaikeuksiin raha-asioiden kanssa. Kannattaa siis aina tutustua yrityksen ehtoihin, koska yhtä sääntöä, joka aina pätee ei ole olemassa.

  pikavippi s pankki

Miten lainan korko määräytyy?

Moni yritys tarjoaa kiinteää korkoa kaikkiin lainatuotteisiinsa. Mikäli haussa on suurehko summa, niin siihen saattaa olla mahdollista saada vaihteleva korko, joka on sidottu johonkin indeksiin, kuten vaikka 12kk euriboriin. Mikäli hakee lainaa jostakin palvelusta, joka myöntää vertaislainoja, niin silloin saa asettaa oman toivomuksen, että mikä olisi sopiva korko. Saattaa olla, että ehdotus menee läpi ja saa juuri sen koron, jonka haluaa, mutta toisinaan saattaa lainaaja hieman muokata korkoa lainatarjoukseen. On kuitenkin hyvä huomioda myös muut lainaan liittyvät kulut. Jotkut yritykset laskuttavat avausmaksun tai tilinhoitomaksun tai jotakin muita kuluja, joten vaikka korko on alhainen, niin saattaa laina tulla silti kalliimmaksi, kun jostakin muualta haettuna. Tähän on todella syytä kiinnittää huomiota, koska matalimman koron lainan ei aina siis ole se halvin.

Milloin laina maksetaan takaisin?

Se aina riippuu tehdystä sopimuksesta. Osa tarjoaa pitkiäkin maksuaikoja ja osa taas vain muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Kannattaa myös ottaa selvää, että onko laina mahdollista maksaa takaisin osissa vai tuleeko se maksaa kerralla korkoineen ja kuluineen. Se nimittäin myös aina vaihtelee eri yritysten välillä.

Miten vältyn raha-vaikeuksilta?

Suunnitelu on tehdä etukäteen, jotta tietää tarkalleen paljonko rahaa menee kiinteisiin kuluihin, kuten esimerkiksi vuokraan,nettilaskuun, kaikista tärkein asia. Kuukauden budjetti on hyvä puhelimeen ja muihin kiinteisiin kuluhin. Kun kiinteät kulut ovat selvillä, niin voi helposti laskea, että paljonko on käytettävissä muihin menoihin. Mikäli budjetin pitäminen kuulostaa hankalalta, niin apuna voi käyttää tietokoneen taulukkolaskenohjelmia. Niihin löytää helposti netistä ilmaisia pohjia, joihin ei tarvitse kuin naputella numerot oikeisiin sarakkeisiin ja valmiiksi taulukkoon kirjatut kaavat sitten hoitavat tarvittavat laskutoimitukset. Eli paljon helpompaa ei budjetin laatiminen enää voisi olla. Se onkin ehdottoman kätevä tapa pitää talous kunnossa ja jokaisen olisi hyvä omaksua kyseinen tapa.