Kokemuksia Perusvippistä

(Last Updated On: 14 huhtikuun, 2021)

PerusvippiPerusvippi tarjoaa joustavaa rahoitusvaihtoehtoa ja sen kautta on saatavissa sähköinen luottokortti omaan puhelimeen. Voit nostaa sen avulla lainaa 20-2000 euron väliltä mihin kellon aikaan tahansa ilman lisäkuluja. Voit valita 20 euron tarkkuudella millaisissa erissä luoton tilillesi nostat – ja voit myös vaihtoehtoisesti koko luoton kerralla. Lainan hakeminen onnistuu parissa minuutissa, myös yöaikaan ja saat rahat heti tilillesi. Nostoista ei tule lisäkustannuksia eikä niille ole mitään maksimimäärää.

Joustoluottoa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen

Yleensä luottoa haetaan, jotta sitten kun yllättäviä kuluja ilmenee, niin niiden maksaminen hoituu sujuvasti. Kaikkeen on hankala varautua, joten mikäli auto kaipaa huoltoa tai puhelin putoaa lattialle ja hajoaa ja vaatii korjausta, niin usein kuitenkin kyseessä saattaa olla muutaman sadan eurin lasku, johon ei ole osannut varautua. Kun on hakenut luottoa, niin silloin luotolta voi nostaa helposti ja nopeasti rahaa tililleen, jotta saa pakolliset hommat hoidettua.

Lainan hakeminen Perusvippilta on turvallista

Perusvippi on panostanut huomattavasti tietoturvaan ja käytössä on todella tehokas salaus, joten tietoja ei kukaan ulkopuolinen pääse missään tilanteessa näkemään. Kaikki on täysin luottamuksellista ja tietoja ei myöskään koskaan luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Yrityksessä tietoja käsittelee henkilöt, joilla täytyy olla työnsä puolesta pääsy tietoihin ja kaikkia sitoo vaitiolovelvollisuus.

Kannattaa hakea lainaa netistä

Aikaisemmin lainaa sai haettua vain pankista ja siinä usein kesti monta päivää. Yhä moni pankki edellyttää tapaamista lainaneuvojan kanssa ja vapaita aikoja on yleensä hankala saada. Toki myös kontorissa käynti tulee sovittaa aikatauluun, koska ne ovat avoinna varsin rajoitetusti ja konttoriverkosto on myös jatkuvasti harvenemassa. Usein pankki myös vaatii lainaajalta vakuuksia tai edellyttää, että lainalla on takaaja. Netin kautta sen sijaan luottoa voi hakea mihin aikaan tahansa. Hakemuksia käsitellään kello 08.00-22.00 välisenä aikana ja usein päätökset tehdään todella nopeasti. Heti hyvöksytyn lainapäätöksen jälkeen on mahdollista nostaa luotolta rahaa tililleen.

  kulutusluotto vakuudeton

Perusvippi myöntää vain yhden luoton kerrallaan

On mahdollista saada vain yksi luotto kerrallaan. Saattaa tosin olla mahdollista muuttaa luottorajaa.

Miten lasku maksetaan?

Lasku lähetetään asiakkaalle kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Laskusta aina näkyy edellisen kuukauden tapahtumat ja mikäli edellisestä laskusta on jäänyt jäännöserä, niin se näkyy myös laskulla. Perusvippi on joustava laskutuksessaan ja asiakas saa itse päättää, että maksaako laskun kerralla kokonaan vai haluaako maksaa laskun osissa. Tavallisesti lasku lähetetään postitse, mutta laskun voi saada myös sähköpostitse. Myös mahdollisuus ottaa e-lasku käyttöön on olemassa eli silloin saat laskun suoraan verkkopankkiisi. Huomio kuitenkin, että mikäli käytössä on e-lasku, niin sen lisäksi laskua ei enää lähetetä postissa eikä sähköpostilla. Tulee myös ottaa huomioon, että mikäli ei jostakin syystä saa laskua, niin tulee se silti maksaa. Summan saa selville asiakaspalvelusta tai kirjautumalla nettipalveluun. Luoton voi toki myös maksaa takaisin ennen eräpäivää. Maksettavan ajantasaisen summan voi helposti tarkastaa kirjautumalla nettipalveluun tai soittamalla asiakaspalveluun. Asiakspalveluun voi myös lähettää sähköpostia ja sitä kauttaa selvittää maksettavan summan.

Miten välttyä maksuvaikeuksilta?

On hyvä aina suunnitella kaikki menot etukäteen. Kun tietää tarkalleen, että paljonko menee rahaa kiinteisiin kuluihin, niin silloin on helppo laskea, että paljonko jää rahaa muihin menoihin. Päivittäisistä kuluista on myös hyvä pitää kirjaa, jotta tietää tarkalleen, että mihin rahaa kuluu.   Jos edullinen pikavippi ja sähköinen joustoluotto kiinnostaa Perusvippi on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista mitä tämän päivän lainamarkkinoilta löytyy! Hae pikavippi Perusvippi palvelusta tästä