Kulutusluotot Netistä

Kulutusluotot Netistä
(Last Updated On: syyskuu 17, 2020)

Etsitkö kulutusluottoa heti tilille? Haluaisitko joustavan ja edullisen kulutusluoton nopeasti käyttöösi? Olet oikeassa paikassa, klikkaa parasta vaihtoehto alhaalta ja hae kulutusluottoa ilman vakuuksia ja takaajia.

Hae Kulutusluottoa Heti Tilille

Credit24

Credit24Credit24 on tällä hetkellä yksi edullisimmista ja joustavimmista kulutusluoton tarjoajista. Yhtiön kautta voit hakea pikalainaa lähes välittömästi tilillesi 500-3000 € väliltä. Maksuaikataulu on varsin joustava ja voit käytännössä räätälöidä lainan itsellesi omien mieltymyksen mukaisesti.Joustava takaisinmaksu 1-24 kuukauden väliltä – sinä päätät

 • Lainaa täsmälleen niin paljon kuin haluat 500-3000 € väliltä – K19
 • Ei avaus- tai hoitomaksuja, ei piilokuluja – ilmainen lainahakemus
 • Takaisinmaksuerät alkavat vain 30 eurosta – 1-24 kk takaisinmaksuaika!
 • Kuluttajien suosikki 2014-2020 vuosina
 • Lainan myöntäminen tilille tapahtuu nopeasti

Hae kulutusluottoa Credit24 palvelusta  

Nopsalaina

NopsalainaNopsalaina on myös yksi suosikeista ja sen kautta löytyykin lainaa niin suureen kuin pieneenkin tarpeeseen alkaen 2000 eurosta aina jopa 20 000 euroon asti. Maksuaikaa on riittämiin ja sen lainan ottaja voi valita 6-72 kuukauden väliltä. Nopsalainan kautta voit hakea lainaa verkon kautta ilman mitään kuluja ja voit myös allekirjoittaa lainasopimuksen verkossa. Saat yleensä lainapäätöksen 15 minuutin sisään, jonka jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen – rahat toimitetaan tämän jälkeen välittömästi tilillesi. Yrityksen palvelu on ripeää ja lainaehdot ovat selkeät sekä joustavat – Nopsalaina on erinomainen vaihtoehto kun olet kulutusluoton tarpeessa.

 • Kulutusluotto heti tilille
 • Lainapäätös aina 15 minuutissa
 • Marginaalikorko alkaa vain 9 prosentista – kilpailukykyiset hinnat
 • Joustava ja erinomainen lainapalvelu

Hae kulutusluotto Nopsalainalta  

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoituksen vakuudeton kulutusluotto on hyvä valinta ja yhtiö soveltuu varsinkin niille, jotka haluavat saada suurempaa kulutusluottoa ilman vakuuksia. Freedom Rahoitus on tällä hetkellä ainoa yksityinen luotonmyöntäjä, jonka kautta voit saada 30 000 euron vakuudetonta lainaa ilmaisella lainahakemuksella suoraan verkon kautta.

 • Saat yhdellä hakemuksella useita eri lainatarjouksia
 • Erittäin monipuolinen lainavalikoima 500-30 000 euron väliltä
 • Saat oman henkilökohtaisen lainaneuvojan halutessasi auttamaan sinua kaikissa laina-asioissa
 • Kaikki lainat ovat haettavissa ilman vakuuksia eli lainan saaminen on helppoa

Hae kulutusluottoa Freedom Rahoitukselta  

Fixura

FixuraFixura on kasvattanut suosiotaan merkittävästi vuosien 2014-2015 aikana. Sen vertaislainapalvelu on yksi monipuolisimmista Suomessa. Fixuran kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 2000-10000e väliltä joustavalla maksuaikataululla, jonka voit siis määrittää itse. Pääset myös vaikuttamaan lainan korkoon, sillä saat valita juuri sellaisen lainatuotteen kuin haluat.

 • Hae 2000 – 10000 euron kulutusluottoa edullisesti netistä
 • Kaikki lainat ovat vakuudettomia
 • Voit määrittää itse lainan koron ja maksuaikataulun
 • Lainan saaminen on helppoa ja nopeaa verkossa

Hae kulutusluotto Fixuralta

Edullisimmat Kulutusluotot

KulutusluottoMeidän tehtävä on tarjota kuluttajille kaikista edullisin kulutusluotto niin helposti ja nopeasti kuin se vaan on suinkin mahdollista. Pyrimme kasaamaan aina yrityksen perustiedot ja nostamaan mainitsemisen arvoiset asiat selkeästi näkyville, jotta kuluttajan on helppoa löytää omalle itselleen sopiva laina tai pikavippi. Tämä on vaativa tehtävä, sillä lainamarkkinat elävät koko ajan ja muutoksia tapahtuu paljon, alle 2000 euron suuruisten lainojen korkokattoasetus sai alalla aikaan suuria muutoksia. Vain suosituimmat ja suuremman pääoman omistavat yhtiöt jäivät henkiin ja iso osa pienemmistä pelkkää vippiä tarjonneista yhtiöistä joutui sulkemaan ovensa toiminnan kannattamattomuuden takia. Kuluttajiin tällä on ollut varsin positiivinen vaikutus, sillä kukapa ei nauttisi edullisemmasta pikavipistä, nykyään halvin pikavippi on huomattavasti helpommin löydettävissä kun ei tarvitse kahlata yli sataa firmaa läpi ja myös meidän työmme on helpottunut merkittävästi. Kulutusluottoa tarjoajat yhtiöt ovat myös päässeet nauttimaan tästä muutoksesta, sillä ihmiset ovat siirtyneet ottamaan jossain määrin enemmän suurempia 1000-3000 € kulutusluottoja ja lukujen on arveltu nousevan tulevaisuudessa.

Vertaa Kulutusluotot

Alalla on kuitenkin yhä paljon toimijoita, joilta voi hakea lainaa ja vippiä helposti ja nopeasti. Monella tietyt käytännöt ja ehdot hieman eroavat toisistaan, mutta muutama yleinen sääntö kuitenkin pätee kaikkiin. Alla on selitetty yleisiä alaan liittyviä termejä ja käytäntöjä, jotta kuluttajan olisi mahdollisimman helppo tehdä oikea päätös.

Kulutusluotot ilman vakuuksia ja takaajia

Pankit usein vaativat vakuuksia tai takaajia, mutta netin kautta lainaa haettaessa ei niitä usein vaadita. Ainoastaan poikkeuksellisissa tapauksissa saatetaan vakuutta vaatia. Usein vain silloin, kun haettavana on todella suuri summa eli useita tuhansia euroja.

Kulutusluotto tilille nopeasti

Usein hakemuksia käsitellään kello 08.00-22.00 välisenä aikana. Parhaimmillaan hakemus käsitellään jopa 15 minuutissa ja hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat saa usein tilillensä välittömästi. Lain mukaan rahat voidaan siirtää hakijan tilille 07.00-23.00 välisenä aikana. Siirtoja voidaan tehdä myös viikonloppuisin. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että arkipyhät ja viikonloput saattavat kuitenkin aiheuttaa hieman viivettä pankista riippuen. Usein kuitenkin rahat saa tililleen viimeistään parin pankkipäivän kuluessa.

Yhteishakijan Kanssa Kulutusluottoa

Vertaishakija eli toiselta nimeltään yhteishakija tarkoittaa henkilöä, joka hakee lainaa yhdessä samalla hakemuksella alkuperäisen hakijan kanssa. Usein yhteishakijana toimii joko avo- tai aviopuoliso, mutta toki sukulaisenkin kanssa yhdessä voi hakea lainaa. Myös yhdessä ystävän kanssa voi hakea lainaa, koska lainan saaminen ei edellytä samassa taloudessa asumista. Eli kuka tahansa, joka täyttää alkuperäiselle hakijalle asetetut ehdot voi toimia yhteishakijana. Mikäli mahdollista, niin yhteishakijaa kannattaa aina hyödyntää. Kun lainaa hakee yhdessä toisen hakijan kanssa, niin silloin usein voi saada lainaa suurempia summia ja paremmilla ehdoilla. Toinen hakija nimittäin laskee lainanantajan riskiä huomattavasti. Onhan kaksi maksajaa aina tuplasti parempi, kuin yksi maksaja.

Kulutusluotto Ilman Kyselyjä

Yleensä pankista lainaa haettaessa täytyy lainan käyttötarkoitus perustella ja selvittää huolellisesti, mutta netin kautta haettavissa lainoissa ja vipeissä se ei ole tarpeellista. Lainaa ja pikavippiä voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Usein vippiä tosin haetaan arjen yllättävien kulujen kattamiseen, koska usein ilmaantuu kuluja, joihin ei ole osannut etukäteen varautua. Toisaalta taas mikäli haluaa vaikka ostaa pienen lahjan jollekkin tärkeälle ihmiselle tai vaikka itselleen, niin toki vippiä voi käyttää myös siihen. Moni myös käyttää vippiä tai lainaa lomamatkan maksamiseen tai mikäli matka on maksettu, niin vipillä saa hieman ylimääräistä matkarahaa. On siis aivan hakijan oma asia, että mitä hän haluaa rahoillansa tehdä. Sitä ei lomakkeella edes kysytä ja myöskään sitä ei tarvitse kenellekkään kertoa.

Uusi Kulutusluotto

Yksi yritys myöntää vain yhden lainan kerrallaan. Saattaa olla mahdollista hakea lainasummaan korotusta, mutta täysin uutta lainaa ei voi samasta yrityksestä saada. Tosin joistakin yrityksistä saattaa silti saada lainaa, vaikka hakijalla niitä olisi jo ennestään. Tärkeintä on, että hakijalla on riittävät tulot, jotta selviää kahdesta lainan lyhennyksestä. Kuten sanottua, niin on aina yrityskohtaista, että voiko saada päällekkäisiä lainoja, joten kannattaa aina ottaa yhteyttä suoraan yrityksen ja tiedustella asiaa.

Kulutusluotot 18-vuotiaalle

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, mutta moni yritys vaatii korkeampaa ikärajaa. Lainoja ei voida myöntää ulkomaille, joten vakituinen osoite Suomessa vaaditaan.Lainaa hakevan henkilön tulee myös olla Suomen kansalainen tai hakijalla tulee olla pysyvä oleskelulupa.  Hakijan tulee myös olla oikeustoimikelpoinen ja aikaisempi maksuhistoria tulee olla hoidettu kunnolla. Luottotiedoissa ei siis saa olla rekisteröityä maksuhäiriömerkintää, koska se johtaa automaattisesti hakemuksen hylkäämiseen. Hakemus palautetaan netissä, joten hakijan henkilöllisyyden varmentamiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset, mutta osa yrityksistä kelpuuttaa myös mobiliivarmenteen. Hakijalla tulee myös kännykkäliittymä, mutta etukäteen maksettu prepaid-liittymä kelpaa hyvin ja salainen numero ei myöskään estä lainan saamista.

Kulutusluotot Netistä