Hae lainaa heti tilille 2024 vuonna

Lainaa heti tilille
(Last Updated On: 27 marraskuun, 2023)

Voit hakea netin kautta lainaa heti tilille useasta eri lainapalvelusta. Kuitenkin lainaa etsiessä kannattaa pitää mielessä, että nopeus ei välttämättä ole se kaikkein tärkein peruste. Nopeaa lainaa saa nimittäin melkein kaikista netissä toimivista rahoitusyhtiöistä ja onkin viisasta verrata nopeuden lisäksi myös hinnoittelua sekä muita lainaamiseen liittyviä ehtoja. Koska vaihtoehtoja on paljon ja kyseessä on välitön tarve lainalle, niin päätimme esitellä lyhyesti muutamia kaikkein parhaita lainaa heti tilille tarjoavia yrityksiä.

Netistä saa heti lainaa – toimi näin

 • Valitse listasta itsellesi sopiva lainapalvelu, esimerkiksi LainaaHeti.fi
 • Täytä lainahakemus huolellisesti
 • Lähetä tarvittavat liitteet
 • Saat lainapäätöksen heti
 • Myönteisen päätöksen jälkeen rahat siirtyy nopesti pankkitilillesi

Lainaaheti.fi

Lainaaheti.fi tarjoaa nimensä veroisesti lainan heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea luottoa heti tilillesi jopa 60000 euroa, koron ollessa alkaen 4,19%. Ikäraja on 18v, joten myös nuoret hakijat voivat kokeilla minkälaista lainaa heille on tarjolla.

 • Lainat 1000 – 60000 euroa
 • Laina-aika jopa 15 vuotta
 • Kilpailuta lainat ilman sitoumusta
 • Lue arvostelu

Vivus.fi lainaa heti tilille ilman kuluja

Vivus

Todellinen pitkän linjan pikavippi veteraani jonka kautta voit saada jopa täysin kulutonta lainaa 400 euroon saakka kuukauden maksuajalla. Ilmaisen lainan tarjous koskee vain niitä, jotka eivät aiemmin ole Vivuksella  asioineet, mutta myös vanhoille asiakkaille on toki tarjolla todella edullista lainaa 10-2010 euron väliltä. Lainaa saat haettua milloin tahansa ja se siirtyy todella nopeasti käyttöön.

 • Hae lainaa heti tilille 10 – 2010 euroa
 • Maksuaikaa 3 -30 päivää, mahdollisuus kuitenkin pientä korvausta vastaan pidentää laina-aikaa kuukaudella
 • Ensilainaajalle täysin kuluton laina 400 euroon saakka

Hae lainaa heti Vivukselta

Credit24 joustavat lainat kätevästi netistä

Credit24

Varsinainen pikalainojen asiantuntija jonka kautta voit hakea lainaa hetkessä 250-3000 euroa. Sinulle avataan luottotili jolta voit siirtää haluamasi määrän lainaa heti käyttöön. Siirto luottotililtä käyttöön on myös vaivatonta ja sitä varten on jopa kehitetty oma mobiili sovellus joten älypuhelimellasi saat lainan nostettua parilla napin painalluksella. Rahan siirto onnistuu myös perinteisillä tavoilla eli tekstiviestillä tai netissä. Maksuaikaa voit valita oman mielesi mukaan 1 – 24 kuukautta.

 • Lainaa luottotilin kautta 250 – 3000 euroa
 • Maksuaika sovittavissa 1 ja 24 kuukauden välille
 • Luottotililtä rahan nosto käyttöön parissa minuutissa vaivattomasti

Hae heti lainaa Credit24 palvelusta

epikavipiltä saat lainaa 24h vuorokaudessa luottotilin kautta

epikavippi pikavippi ja laina halvalla heti tilille

Nopeaan rahantarpeeseen avasi epikavippi oman Express palvelun. epikavippi Express palvelusta voit hakea lainaa hetkessä ja rahat siirtyvät alle vartissa käyttöösi. Olipa haussa mikä tahansa summa 100 ja 5000 euron väliltä, niin epikavipiltä varmasti saat kilpailukykyisen lainan. Maksuaikaa voit valita summasta riippuen 3 – 24 kuukautta. Esimerkkiksi 100 euron pikalainalle saat maksuaikaa 3 kuukautta kun taas yli 3000 euron summille voit saada maksimi laina-ajaksi 24 kuukautta.

 • Nopeaan lainatarpeeseen epikavippi Express-palvelu
 • Lainaa 100 – 5000 euroa kätevästi kellon ympäri
 • Luottopäätöksen saat yleensä 15 minuutissa
 • Maksuaikaa voit saada 3 – 24 kuukautta
  Norwegian Pankki

Hae lainaa heti epikavipiltä

Freedom Rahoitus – lainaa ilman vakuuksia nopeasti 500 – 40 000 €

freedom rahoitus lainaa ilman vakuuksia ilmainen lainahakemus

Ei ole sellaista lainatarvetta jota et saisi Freedom Rahoituksen kautta hoidettua! Alan kattavin lainatuotevalikoima takaa että kaikille löytyy aina sopivaa rahoitusta. Lainaa saat heti tilille 500 eurosta alkaen aina 40000 euroon saakka. Maksuaikaa voit lainasummasta sekä omasta tilanteestasi riippuen saada 1-15 vuotta. Oma ilmainen ja henkilökohtainen lainaneuvoja auttaa kaikkia Freedom Rahoituksen asiakkaita joten kaikki lainaamiseen liittyvä selvitetään aina tarkkaan ja mitään ikäviä yllätyksiä ei täten pääse tapahtumaan.

 • Todella ammattitaitoinen hrnkilökohtainen lainaneuvoja käytössä ilmaiseksi
 • Hae lainaa 500 – 40000 euroa ilman vakuuksia netistä
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta – saat itse valita laina-ajan

Hae lainaa heti Freedom Rahoitukselta

Miten saan lainan tililleni mahdollisimman nopeasti?

Lainaa heti tilille pankkitunnuksilla ilman vakuuksia

Netin kautta lainan hakeminen on uskomattoman helppoa. Kaikkien lainapaikkojen hakemukset on suunniteltu niin että kuka tahansa onnistuu lainanhaussa eikä mitään erityisosaamista tietokoneen tai muunkaan suhteen ole tarpeen. Kun olet päättänyt mistä haluat lainaa hakea niin yksinkertaisesti vain siirryt kyseisen rahoitusyhtiön sivustolle ja rekisteröit tilisi. Tähän yleensä vaaditaan verkkopankkitunnukset sekä puhelinliittymä jotta voidaan tunnistaa käyttäjä. Kun tilisi on avattu niin voit lainahakemuksen jättää. Hakemukset hieman vaihtelevat tyyleiltään mutta ovat kaikki hyvin selkeitä. Hakemuksen voit myös jättää milloin tahansa, vaikkapa keskellä yötä jos niin haluat. Lainahakemukset voidaan kuitenkin käsitellä ainoastaan lainapalvelun ollessa auki. Todella monesta paikkaa saat vähintään alustavan lainatarjouksen välittömästi ja varsinkin jos olet etsimässä pienempää rahoitusta niin lainasi tullaan hyväksymään todella nopeasti. Mitä suurempia summia haetaan niin tietysti sitä tiukemmaksi ehdot muuttuvat ja hakijan taustat kartoitetaan tarkemmin. Jos olet hakemassa siis kymmenien tuhansien eurojen lainoja niin ne eivät tilillesi heti ilmesty. Pienemmät lainat kuitenkin voi saada käytännössä heti tilille. Yksi parhaista keinoista varmistaa että rahaa on tiukan paikan tullen käytössä välittömästi on avata luottotili. Luottotili toimii hyvin samanalaisella tavalla kuin perinteiset luottokortitkin eli maksat korkoa ainoastaan siitä summasta jonka olet käyttöön ottanut. Voit siis pitää hätäkassaa luottotilillä ja näin ollen voit reagoida nopeasti jos rahantarvetta syntyy. Luottotililtä voi rahaa nostaa vuoden jokaisena päivää kellon ympäri ja rahat saat käyttöösi parissa minuutissa. Netin kautta haettaessa voit myös vaivattomasti kartoittaa oman tilanteesi eli voit jättää lainahakemuksen niin moneen paikkaan kuin haluat, koska hakemus ei sido sinua vielä mihinkään. Näin voit myös verrata eri lainapaikkojen tarjouksia kätevästi.

Mitä lainaa hakevalta henkilöltä yleensä vaaditaan, että lainapäätös olisi myönteinen?

Lainaa hakiessa asettavat rahoitusyhtiöt aina lainaajalle erilaisia ehtoja. Osa ehdoista on lain puitteissa määritelty ja osa on yhtiöiden itsensä asettamia. Pääsääntöisesti jokaisella lainapaikalla on ikäraja. Lain mukaan alle 18 vuotiaat eivät voi netistä lainaa hakea joten se on minimi vaatimus. Useat rahoitusyhtiöt kuitenkin ovat asettaneet tämän rajan korkeammaksi, joskus jopa 25 vuoteen. Yleisimpiä ikärajoituksia kuitenkin ovat 18, 19 ja 20 vuotta. Myöskin erilaisia tulorajoituksia on lainaajille laadittu jotta voidaan varmistaa että hakijalla on kapasiteettia hoitaa lainan lyhennykset ilman ongelmia ja velkaantumista. Tulorajat vaihtelevat sekä lainapaikkojen että lainasummien mukaan. Voit aina ennen lainanhakua varmistaa millaisia tulorajoja sinulel on mahdollisesti asetettu. Pysyviksi tuloiksi kelpuutetaan esimerkiksi palkka-, sekä eläketulot. Suomen laki myös määrittelee sen, että lainaa ei voida myöntää henkilölle, jolla on aiempi rekisteröity maksuhäiriömerkintä. Mikäli sinun kohdallasi on näin käynyt niin kannattaa etsiä rahoitusta muualta tai odotella sen aikaa että luottotietosi ovat jälleen kunnossa. Kun rahoitusta haetaan verkosta niin hakijan henkilöllisyys täytyy tunnistaa jollakin tavalla. Tätä varten tarvitsee hakijalla yleensä olla omiin nimiinsä avattu puhelinliittymä sekä verkkopankkitunnukset joilla voidaan luotettavasti tunnistautua ja rekisteröityä lainapalveluun. Mikään Suomessa toimivista rahoitusyhtiöistä ei myönnä lainaa ulkomaille joten hakijalta myös vaaditaan pysyvä osoite Suomesta sekä pankkitili Suomalaiseen pankkiin. Jos asut ulkomailla kannattaa ottaa selvää paikallisista rahoitusyhtiöistä ja hakea rahoitus sitä kautta.

  Kulutusluotot Netistä

Voit saada nopeaa rahoitusta jopa kymmeniä tuhansia euroja

Netin kautta haettavien lainatuotteiden parhaita puolia on niiden monipuolisuus. Lainaa heti on haettavissa todella suurella skaalalla eli jo alkaen parista kympistä jatkuen jopa huimiin 40000 eurojen summiin. Olipa lainatarpeesi siis minkä suuruinen tahansa niin ratkaisu löytyy netissä toimivilta rahoitusyhtiöiltä. Lainasummia kun on haettavissa laajalti niin on niihin sitten myös maksuaikaakin sen mukaan mitä hakija ikinä tarvitseekaan. Yksi syykin nettilainojen suosioon on niiden joustavat maksuajat. Pienellekkin lainalle on monesti mahdollista saada jopa vuosien maksuaikaa ja suuria lainoja on haettavissa joko lyhyellä maksuajalla tai sitten yli kymmenen vuoden ajalle. Voit siis valita itse todella kattavasta valikoimasta lainasummasi sekä lainantakaisinmaksuajan. Urakkaa helpottamaan tarjoaa vielä moni rahoitusyhtiö henkilökohtaista palvelua, toisinaan kellon ympäri. Mikäpä siis sen helpompaa kuin neuvotella sellainen lainasumma ja maksuaika kuin sinä haluat juuri silloin kun haluat. Kaiken tämän lisäksi on netin kautta haettava laina heti tililläsi valmiina käytettäväksi.

Rahan lainaamisesta on tullut 2024 vuonna entistä halvempaa ja helpompaa

Kuten kaikki muutkin asiat, niin myös rahan lainaaminen on kehittynyt ja nykyään aika harvassa on enää henkilökohtaiset neuvottelut pankeissa joissa aiemmin lainat haettiin. Tämän mahdollistaa netissä toimivat rahoitusyhtiöt joiden kautta lainan hakeminen on muuttunut sekä helpoksi että nopeaksi. Aiemmin houduit sopimaan tietyn ajan lainaneuvotteluihin ja mennä pankkiisi juuri silloin, monesti kesken työpäivän ja mahdollisesti pitkänkin matkan päässä olevaan konttoriin. Nyt voit hakea lainaa netistä silloin kun tarvetta on eikä sinun tarvitse välittää aukioloajoista tai sopia kenenkään toisen henkilön aikatauluun sopivaa aikaa. Netin kautta voit myös hakea lainasi vaikkapa kotisohvalta. Mukavuus, helppous ja nopeus kuvaavatkin parhaiten netin kautta haettavia lainoja. Lainasummat ovat myös kattavasti tarjolla eli oletpa etsimässä satasen, tonnin tai kymmenien tuhansien eurojen lainoja niin netin kautta löydät edullisen ratkaisun ja mikä parasta, monesti saat lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa!

  Maksuhäiriömerkintä hankaloittaa elämää

Mistä saan lainaa heti tilille vuonna 2024?

Odottamattomat menot ja kustannukset saattavat yllättää tarkimmankin rahankäyttäjän. Lemmikkieläin sairastuu, puhelimesi pettää juuri väärällä hetkellä tai auton huolto koituu odotettua kalliimmaksi. Muun muassa näinä hetkinä saattaa olla järkevää harkita pikalainan eli pikavipin hakemista. Pikavipit usein mustamaalataan holtittomien tuhlareiden paheeksi, mutta tosiasiassa niitä käyttävät monet raha- ja muutkin asiansa kunniakkaasti hoitavat ihmiset tiukan paikan tullen. Joskus tilin saldo vain on liian alhainen tiettyyn kiireelliseen tarpeeseen tai muuten tärkeään menoon nähden ja väliaikainen, harkittu lyhytaikainen laina on otollinen apu tilanteeseen.

Järki mukana

Lainan otossa kannattaa tietysti aina käyttää harkintaa, mutta vipit ovat oiva keino äkillisen rahan tarpeen yllättäessä. Vaikka pikavippejä usein paheksutaankin, on pikalainaus kuitenkin nykyaikaista ja oikein käytettynä auttaa yli yllättävästä rahoitustarpeesta. Itse kukin voi kohdata elämänsä aikana monia arvaamattomia menoja ja pikavipit ovat vastuullisesti käytettynä erittäin hyödyllisiä. Käytännöllisesti ajateltuna useampien satasten, saati myöskään tuhansien lainaa ei ole helppoa pyytää tuttavalta tai perheenjäseneltä, sillä raha-asiat ja varsinkin ajoittaiset talousvaikeudet koetaan hyvin henkilökohtaisiksi asioiksi. Tämä on ymmärrettävää, ja muun muassa juuri lainan hakemisen ja takaisinmaksun kokonaisvaltainen huomaamattomuus puhuu pikalainojen hyödyllisyyden puolesta.

Vaihtoehtoja riittää

Kun olet päättänyt, että pikalaina eli pikavippi on sinulle oikea valinta ja koet siitä hyötyväsi, valinnanvaraa tarjonnan suhteen todella riittää. Kenties tehokkain keino löytää hyviä tarjouksia kulutusluotoista, pikavipeistä ja pikalainoista on etsiä internetistä hakukoneen avulla luotettava vertailusivusto, jossa useiden toimijoiden tarjouksia on jo valmiiksi vertailtu. Yleensä vertailu tapahtuu tietyn summan perusteella, jonka voi itse sivustolla valita. Esimerkiksi Freedom Rahoitus kilpailuttaa puolestasi usean lainantarjoajan lainat, mutta ei mainosta itseään varsinaisena vertailusivustona. Tunnetuimpia ja edullisimpien joukossa pitkään pysyneitä lainantarjoajia ovat esimerkiksi epikavippi, Credit 24, Laina.fi, LuottoRaha, Eurolimiitti ja Ferratum. Suurempia, yli 10 000 euron lainoja tarjoavat esimerkiksi Lendo, Zmarta ja Bank Norwegian.