Kaikki pikavipit 2024 mitä verkko tarjoaa

Kaikki pikavipit
(Last Updated On: 7 helmikuun, 2023)

Erilaisia pikavippejä ja kulutusluotto -tuotteita tarjoavia yrityksiä on tällä hetkellä Suomessa 75 (2024) – valinnan varaa on siis paljon kun lasketaan mukaan kaikki pikavipit. Oikeanlaisen vipin löytäminen ei välttämättä aina ole helppoa ja tämän artikkelin tehtävä on auttaa lainaajaa löytämään juuri sopiva pikavippi. Tutustu valikoimaan alapuolelta paremmin ja hae oma vippisi käyttöösi jo tänään.

Vivus

Vivus

Vivus kannattaa, sillä se on halpa ja erittäin joustava. Yhtiön kautta voit hakea lainaa joustavasti 3-30 (+30) vuorokauden maksuajalla eli saat yhteensä 2 kuukautta maksuaikaa lainallesi. Lainasummat ovat 10-2010 euron väliltä ja pikalainaa voi hakea alkaen 20-vuotiaat. Lainan hakeminen onnistuu helposti verkossa ilmaisella hakemuksella TUPAS-tunnistaumisen kautta eli tarvitset siis lainan hakuun verkkopankkitunnukset. Kaikki pikavipit ovat vakuudettomia ja rahat toimitetaan sinulle välittömästi hyväksytyn hakemuksen jälkeen. Tutustu Vivukseen ja hae joustava ja edullinen pikalaina tilillesi välittömästi!

Hae Vivukselta

Trustbuddy

Trustbuddy

Trustbuddyn kautta saat haettua pikavipin aina ilman kuluja 2 viikonmaksuajalla. Yritys tarjoaa 100-600 euron pikalainoja ilmaisella nettihakemuksella, jonka täytä muutamassa minuutissa. Hakemukset käsitellään nopeasti ja saat rahat pian tilillesi. Trustbuddy on myös joustava ja saat pikalainan halutessasi myös pidemmällä maksuajalla ja eräpäivän siirtäminen on aina mahdollista kuukaudella eteenpäin. Tutustu ja lue lisää.

Hae Trustbuddylta

Ostosraha

Ostosrahalta kaikki vipit ilman vakuuksia halvalla

Ostosrahan vippitarjonta on 400-3000 euron väliltä ja saat haettua vipit verkosta ilmaisella hakemuksella erittäin nopeasti. Lainapäätöksen saat yleensä 15 minuutin sisään, jonka jälkeen rahat siirretään lainaajan tilille. Palvelu on joustava ja voit valita itse maksuajan ja siirtää eräpäivää tarvittaessa. Lue lisää ja hae pikalainaa edullisesti Ostosrahan palvelusta ilman vakuuksia tai takaajia. Ikäraja palvelussa on alkaen 20 vuotta.

Hae Ostosrahalta

Perusvippi

Perusvippi

Perusvippi tarjoaa pikalainoja 20-2000 euron väliltä joustoluoton muodossa. Voit hakea joustoluottoa netissä, hakemukset käsitellään nopeasti ja lainaaja voi pian tämän jälkeen alkaa tekemään nostoja tililleen. Voit nostaa rahaa rajattomasti ilman kuluja kellon ympäri. Maksat korkoa vain nostetusta lainasumma ja saat aina pikalainalle keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa. Perusvippi on luotettava ja loistava vippipalvelu, joka on toiminut luotonmyöntäjä pikavippien tulosta asti. Lue lisää Perusvippin palvelusta ja tilaa edullinen joustoluotto käyttöösi.

  pikavippi glee

Hae Perusvippi palvelusta

Vippipaikat ovat karsiintuneet rankalla kädellä mutta vaihtoehtoja riittää silti

Kannattaa myös ottaa huomioon, että vaikka erilaisia pikavippipaikkoja onkin  enää arviolta 68, useat niistä ovat vain jonkin suuren yrityksen aputoiminimiä ja näin ollen käytännössä sama vippipaikka. Ainakin silloin, jos jostain syystä et kyseiseltä yritykseltä pikavippiä saa, et todennäköisesti tule saamaan sitä myöskään toiselta, saman yrityksen, aputoiminimeltä.

Pidemmittä puheitta kuitenkin listaan, jonka takia varmasti tälle sivulle olet päätynyt! Tässä siis lähes kaikki pikavipit, jotka Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämässä luotonantajarekisteristä löytyvät:

Seuraavassa listassa 2024 vuonna toimivia pikaluottofirmoja

Päivitystä : Pikavippien korkokattoasetus sai monen vippifirman lopettamaan toimintansa – alapuolella päivitettyä listaa.

 • Vivus
 • Trustbuddy
 • Ferratum
 • WebFinance
 • Euro24
 • epikavippi
 • Vippi.org
 • Pikavippi.fi
 • Ostosraha
 • Perusvippi
 • Lainasto
 • FellowFinancee
 • Credento
 • Reissuluotto
 • Suomilimiitti
 • Halino
 • Credit24
 • Freedom Rahoitus
 • Nopsalaina
 • Fixura
 • Rahalaitos
 • Etua.fi
 • Lainaamo
 • Yleislaina
 • Aasa

Tässäkö kaikki pikalainat? Vaihtoehtoja riittää muuallakin!

Eikö nämä riitä? Ei hätää, pikavippejä tarjoavia yrityksiä on näidenkin lisäksi vielä n. tusina. Tämä lista on tehty käyttäen lähteenä Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriä, eikä tässä listassa ole kaikki pikavippejä tarjoavat yritykset. Kannattaa myös käydä katsomassa tarkempia tietoja yllä olevista yrityksistä täällä paikassa, joka on hyvin kattava tai vertailla vippejä osoitteessa ePikavippi.fi.

Lista kuitenkin kattaa lähes jokaisen Suomessa toimivan isomman yrityksen sekä listalla olevat ovat vakavaraisia ja luotettavia lainantarjoajia. Ota kuitenkin huomioon, ettei listalta puuttuminen automaattisesti tarkoita, että sinun tulisi välttää kyseistä, listaamatonta, yritystä. Tutustu tälläisen lainantarjoajan ehtoihin ja taustoihin itse, jotta voit varmistua siitä, että lainaaminen sujuu mallikkaasti.

Jos kuitenkin koet, että listan pikavippiä tarjoavat yritykset eivät riitä, pysy kuulolla, sillä tulemme julkaisemaan tällä sivulla jatkossa täydellisen listan, jossa on  Kaikkien Pikavippiyritysten kaikki vipit! Eikä siis pelkästään ne, jotka luotonantajarekisteristä löytyy, vaan kaivamme koko internetin ympäri löytääksemme aivan jokaisen lainayrityksen, joka tarjoaa pikalainoja Suomalaisille! Laita siis sivusto kirjanmerkkeihin/suosikkeihin, jotta pääset lukemaan kaikista pikavipeistä ensimmäisten joukossa. Tässä kaikki lainat mitä tällä hetkellä on.

  lainaa uudelle yritykselle

Vippiä voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen

Pankin lainoissa yleensä pitää tarkkaan määritellä, että mihin tarkoitukseen hakee lainaa, kuten vaikka remonttiin tai johonkin muuhun. Netin kautta haettavissa lainoissa ja vipeissä ei tarvitse kertoa kohdetta, että mihin aikoo rahansa käyttää. Sitä ei lomakkeella edes kysellä, koska toki on jokaisen oma asia, että mitä haluaa rahoillaan tehdä.Moni tosin käyttää vippiä arjen yllättävien kulujen hoitamiseen

Tulot vaikuttavat vipin määrään

Pientä vippiä voi saada ilman säännöllisiä tulojakin, mutta yleensä suurempiin vippeihin hakijalta edellytetään hyviä tuloja. Kuitenkin suuret tulot merkitsevät parempaa maksukykyä, joten silloin on todennäköisempää, että suurenkaan lainan takaisin maksamisessa ei tule ongelmia.

Kaikki hakemukset ovat kuitenkin aina yksilöllisiä ja jos vaikka työskentelee freelancerina tai projektiluontoisissa työtehtävissä, niin se ei aina tarkoita sitä etteikö lainaa voisi saada. Aina kannattaa kokeilla, koska varsinkin tiettyjen taiteellisten ja teknisten alojen työntekijöillä on epäsäännölliset tulot enemmän sääntö kuin poikkeus.

Kuinka suuria vippejä voi saada?

Kuten sanottua, niin tulot aina vaikuttavat vipin määrään. Usein vipit ovat suuruudeltaan muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan sataan euroon. Tosin muutama yritys myöntää jopa useiden tuhansien eurojen vippejä, tosin kenties niitä voisi paremminkin kutsua lainoiksi, koska usein tarjolla on myös todella pitkiä maksuaikoja. Vipillähän nimittäin usein tarkoitetaan pientä summaa, joka maksetaan takaisin lyhyen ajan sisällä.

Miten vipin kulut määräytyvät?

Tärkein tekijä on lainan korko. Koron mukaan lähes aina määräytyy lainan kustannukset. Asian kanssa on kuitenkin hyvä olla tarkkana, koska muutama poikkeus sääntöön löytyy. Osa yrityksistä saattaa laskuttaa avausmaksun tai suuriakin nostopalkkioita ja tilinhoitomaksuja, joten matalimman koron tarjoava yritys ei aina ole se edullisin. On hyvä kiinnittää huomiota kokonaiskustannuksiin, mutta korosta on kuitenkin hyvä lähteä liikkeelle.

Miten pitkän maksuajan voin saada?

Tähän kysymykseen ei ole yhtä oikee vastausta. Se aina riippuu sovituista ehdoista. Jos tarvii vippiä vain todella lyhyeksi ajaksi, niin parhaimmillaan voi saada jopa täysin korottoman ja kuluttoman pikavipin, kunhan sen maksaa takaisin lyhyen ajan sisällä. Tosin tarpeen vaatiessa voi saada todella pitkänkin maksuajan.