Kokemuksia Vivuksesta

Vivus
(Last Updated On: 14 huhtikuun, 2021)

Uudistunut Vivus myöntää lainoja 10-2010 euron väliltä nopeasti tilille. Lainan hakeminen onnistuu verkon kautta ja saat rahat aina n. 15 minuutissa tilillesi lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Laina-aikaa on kaikissa vipeissä 3-30 vuoroakauden väliltä ja halutessasi saat myös tähän päälle vielä 30 vuorokautta maksuaikaa. Vivus on joustava ja hinnat ovat halvemmat kuin mitä ne olivat vielä alkukesästä! Tutustu ja tilaa Vivuksen markkinoiden edullisimmista päästä oleva pikavippi jo tänään. Suosittelemme Vivusta yhä tänäkin vuonna, sillä sen lainatuotteet ja toimivuus ovat yhä 1. luokkaa, sen kautta saat pikavipin heti käyttöön ilman vakuuksia tai takaajia. Vivus on joustava ja halpa – hyödynnä vähintään ainutlaatuinen ja tarjous ja hae ilmainen ensilaina tilillesi!

Kokemuksia Vivuksesta – joustavasti lainaa ilman vakuuksia

Vivus on lainayritys, joka on ylpeä siitä, että lainaa tarjotaan vastuullisesti, luotettavasti, helposti ja nopeasti. Liike mainostaa toimivansa rehellisesti hyvän liiketoiminnan periaatteita noudattaen sekä tietenkin pilkulleen Suomen lain vaatimissa puitteissa. Vivuksen palvelut sopivat asiakkaille, joilla on säännölliset palkkatulot ja mahdollisuus maksaa laina pois 30 vuorokauden sisällä. Yritys kannustaa asiakkaita harkitsemaan lainanottoa sekä miettimään jo etukäteen, miten takaisinmaksu tulee onnistumaan. Vivuksen asiakaskunnaksi pyritään valikoimaan kuluttajia, joilla on tilapäinen rahantarve, mutta kyky maksaa laina takaisin maksusuunnitelman puitteissa. Vivuksen arvomaailmaan ei kuulu tarjota lainaa ihmisille, joilla on pitkittyneitä rahaongelmia tai tapana käyttää rahaa vastuuttomasti.

Asiakkaat kehuvat Vivuksen maksutonta ensilainaa

Elämässä on harvemmin ilmaisia lounaita, Vivuksen kuluton ensilaina kuitenkin on aidosti koroton ja kuluton. Ensilainan voi saada 400 euroon saakka ilman kuluja. Asiakkaiden kokemuksissa Vivuksesta korostuikin se, että Vivus todellakin pitää, minkä lupaa. Ilmainen ensilaina on hyvin houkutteleva tarjous. Tämän edun myötä moni onkin päätynyt Vivuksen pitkäaikaiseksi asiakkaaksi. Kun ensilainan ottaminen sujuu hyvin ja vieläpä ilman kuluja, on helppo jatkaa yhteistyötä jo tutuksi tulleen yrityksen kanssa. Hyvin mennyt ensimmäinen kontakti lisää myös luottamusta yritystä kohtaan. Raha-asioiden ollessa kyseessä on erittäin tärkeää, että osapuolten välille syntyy hyvä yhteisymmärrys siitä, miten asiat hoidetaan. Kun sekä luottoyritys että asiakas hoitavat osuutensa sopimuksesta, voi pitkä ja luottamuksellinen suhde syntyä. Hyvin menneen ensilainan oton jälkeen tätä suhdetta on helppo alkaa rakentamaan.

  laina s-pankista

Vivuksella on mahdollista siirtää eräpäivää tai tehdä maksusuunnitelma

Asiakkaiden kokemuksia Vivuksesta kuvaa yhteisymmärrys siitä, että Vivuksella asiakkaan on mahdollista hätätilassa saada myönnytyksiä maksuaikataulun suhteen. Eräpäivää voi siirtää tarvittaessa 14 tai 30 vuorokautta. Eräpäivänsiirrosta tulee maksaa pieni summa, joka riippuu siitä, mikä lainan suuruus on. Eräpäivän siirrosta koituva maksu tulee maksaa viimeistään alkuperäisen laskun eräpäivänä. Vaikka eräpäivän siirto ei olekaan ilmaista, koetaan hyvänä, että tarvittaessa on mahdollista lykätä laskun maksua hieman. Kuluttajat kokevat myös isona etuna, että jos laskun maksaminen myöhästyy, voi Vivuksen kanssa tehdä maksusopimuksen. Maksusopimus tulee kyseeseen, jos laskusta on jo tullut maksumuistutus. Tällöin on tärkeää ottaa mahdollisimman pian yhteyttä Vivuksen asiakaspalveluun, jotta laskun maksuaikataulusta voidaan sopia. Vivus tahtoo toimia vastuullisesti, joten asiakkaan mahdollisuuksia maksaa laina pois ilman perintätoimiston väliintuloa pyritään tukemaan. Maksusopimusta on kuitenkin noudatettava tarkasti tai saatava menee perintämenettelyyn.

Vivuksen parhaita puolia on se, että lainaa voi nostaa paljon tai vähän

Kuluttajat arvostavat Vivuksen joustavia lainapalveluita. On erittäin kätevää, että lainaa voi nostaa joko paljon tai vähän. Vivuksen myöntämä luottoraja vanhoille asiakkaille on aina 2010 euroa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että asiakkaan pitäisi nostaa juuri tämä summa vaan lainanoston minimisumma on ainoastaan kymmenen euroa. Harva luottoyritys tarjoaa mahdollisuutta nostaa näin pientä lainasumma, joten Vivus on erityisen hyvä valinta niille, joilla on usein tarve nostaa hyvin pientä lainaa. Ei sillä, etteikö Vivus olisi houkutteleva valinta muillekin kuluttajille. Vivuksen asiakkaat kertovat, että Vivuksen laina tuntuu heistä edulliselta muihin pienlainafirmoihin verrattuna. Koska Vivus tarjoaa lainaa pääsääntöisesti kuukauden takaisinmaksuajalla pysyvät kulutkin kurissa, eikä laina jää roikkumaan. Kuten muutkin pikalainat, on myös Vivuksen tarjoamat luotot täysin vakuudettomia. Lainasumma on myös käytössä todella nopeasti myönteisen lainapäätöksen saamisen jälkeen, useimmiten jo viidessätoista minuutissa. Ainoastaan POP-pankin ja Ålandsbankenin asiakkaiden täytyy odottaa 1–2 pankkipäivää ennen kuin rahat ovat käytettävissä. Hae lainaa Vivukselta ilman korkoa tästä

No Comments

  1. Visitor Rating: 5 Stars

  2. Visitor Rating: 5 Stars

  3. Visitor Rating: 3 Stars