Pikavippi 100€ Heti Tilille

Pikavippi 100 euroa heti tilille
(Last Updated On: 14 huhtikuun, 2021)

Lähes jokainen pikavippiyritys tarjoaa 100 euron vippiä, se onkin yksi yleisimmistä lainattavista summista. Laina-ajat vaihtelevat normaalisti 7 päivästä kahteen viikkoon, tai jopa kuukauteen. Eri yritysten 100e lainojen todellisissa vuosikoroissa voi olla järkyttävän suuria eroja.

Halvin Vippi 100 euroa

Olemmekin siis listanneet tälle sivulle halvimmat 100€ pikavipit. Lisäksi voit tutustua sivustollamme olevaan pikavippivertailuun, jonka avulla voit vertailla vippejä lisää. Katso alapuolelta mistä löytyy paras mahdollinen pikavippi 100e sinulle sopivimmilla lainaehdoilla.

Parhaat 100e Lainat

Vivus

vivus pikavippi 100 euroa nopeasti ja heti tilille

Vivus.fi on luotettava ja vakavarainen pikavippiyritys, jonka kautta lainaaminen on helppoa ja nopeaa – saat pikavipin aina 15 minuutissa tilillesi. Vippiä voi saada jokainen yli 20 vuotias Suomen kansalainen, jolta ei löydy maksuhäiriömerkintää. Vivukselta saat ensimmäisen pikavipin aina ilman kuluja 10-400 euron väliltä. Tutustu lisää ja hae halvin mahdollinen 100 euron pikalaina jo tänään.

Hae lainaa Vivukselta tästä

Perusvippi

Perusvippi

Perusvippi on uudistanut palvelunsa ja tarjoaa nyt 20-2000 euron suuruista joustoluottoa. Kun olet hakenut lainan sinulla on käytössäsi 2000 euron suuruinen “sähköinen luottokortti” ja voit tehdä nostoja ilman lisämaksuja rajattomasti vuorokauden jokaisena tuntina. Saat rahat aina heti tilillesi. Nostoja voit tehdä 20 euron välein tai voit vaihtoehtoisesti nostaa vaikka koko 2000 euron summan kerrallaan. Perusvippi on joustava ja tarjoaa useita eri maksusuunnitelmia, minimissään lainaajan tulee lyhentää aina 15 % nostetusta lainasta kuukaudessa eli joustoa riittää. Tutustu ja hae Perusvippin naurettavan halpa joustoluotto verkosta samantien!

Hae lainaa Perusvippi palvelusta tästä

Muut Vaihtoehdot 100 euron luotolle

Pikavippiyrityksiä on Suomessa tätä nykyä enää 68 kappaletta, valinnanvaraa kuitenkin silti riittää. Jos tästä ei löytynyt itsellesi sopivaa pikavippiä, kannattaa vierailla sivulla, jolle olemme listanneet kaikki pikavipit, jotka kuuluvat Suomen luotonantorekisteriin.

Lainaa 100€ Netistä

Kun haet lainaa, on hyvä muistaa muutama asia, jonka avulla saat oikean pikavipin itsellesi.

Vertaa 100e pikavipit

  • Vertaile pikavippejä kannattaa vertailla, sillä valitsemalla halvan pikavipin, voit säästää paljon rahaa. Vertailu voi tuntua vaivalloiselta, mutta apuna voi käyttää vippivertailua, joka meidänkin sivustoltamme löytyy. Erilaisia pikavippiyrityksiä sekä pikavippejä on niin monia, että oikean pikalainan valitsemiseen voi muuten mennä ikuisuus.
  Lainaa 10000 euroa - mistä iso pikavippi 10.000e?

Luotettavat 100€ Vipit

  • Valitse luotettava yritys –suurin osa pikavippejä tarjoavista yrityksistä on luotettavia ja ne kuuluvat Suomen luotonantorekisteriin. Ennen kuin haet vippiä kannattaa silti hieman tutustua yritykseen, sekä lukea lainaamisehdoista asioita, joita haluat varmistaa. Varminta on hakea pikavippi yritykseltä jolla on jo ollut paljon asiakkaita, ja joka on suosiossa. Ne ovat myös vakavaraisia ja luotettavia rahan lainaajia, joiden ei tarvitse käyttää vilppiä toiminnassaan, eivätkä lainojen korot ole kovinkaan suuria.

Varmista maksukyky

  • Älä ota lainaa – jos epäilet omaa rahatilannettasi, etkä ole varma pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Älä myöskään ota lainaa, jos et ole varma, tarvitsetko sitä todella. Turhaan otetusta lainasta ei ole mukava maksaa kalliita korkoja takaisin seuraavassa kuussa jos olisit pärjännyt ilmankin. Onneksi pikavippejä saa nykyään niin nopeasti, ettei niitä tarvitse ottaa etukäteen ”kaiken varalta.”

Vastuullinen lainaaminen

Pikavippi 100 euroa

Pieniäkin summia lainatessa kannattaa olla vastuullinen. Jos sinusta tuntuu, että joudut ottamaan pikavippiä melkein joka kuukausi, ei vippiä kannata enää ottaa. Ja vaikka lainaa ilman vakuuksia ja takaajia on nykyään helppo ottaa, ei se tarkoita, että siitä tulee elämäntapa vaan sen olisi syytä pysyä vain apuna hetkellisiin talousongelmiin. On tärkeää, että saat oman taloutesi takaisin tasapainoon. Ensimmäisenä pitäisi laskea kaikki tulot ja menot, jos menoja on enemmän, pitäisi tuloja joko saada lisää tai menoja vähentää. Menojen vähentäminen on loppujen lopuksi todella helppoa, voit vaikka jakaa laskujen jälkeen loput rahasi joka päivälle, jota enempää et saa tuhlata. Jos joku päivä rahaa meneekin enemmän, täytyy se nipistää toisilta päiviltä pois. Näin pärjäät omilla tuloillasi seuraavaan rahapäivään asti.

Pikavippikierteestä pois pääseminen ei ole helppoa, joten kannattaa ottaa myös ammattihenkilölle yhteyttä, joka kuuntelee ja auttaa sinua, voitte tehdä jopa suunnitelman, jotta velkasi saadaan maksettua ennen kuin saat maksuhäiriömerkinnän ja menetät luottotietosi.

Mitä tehdä, jos et pysty maksamaan 100€ lainaasi takaisin

Jos epäilet, ettet pysty maksamaan lainaasi ajallaan takaisin, kannattaa ensimmäisenä soittaa yritykselle jolle olet velkaa ja siirtää eräpäivää. Useimmilla yrityksillä on mahdollisuus eräpäivän siirtoon, normaalisti 7-14 vuorokaudella, eikä se tule kovinkaan kalliiksi. Eräpäivän siirtäminen on mahdollista vain silloin, jos alkuperäinen eräpäiväsi ei ole vielä mennyt, ole siis ajoissa liikkeellä!

  Kokemuksia Euro24

Eräpäivän siirto

Jos eräpäivän siirtäminen ei riitä, ota uudestaan yhteys yritykseen jolta olet lainasi ottanut. Voit tehdä maksusuunnitelman, jossa voit rikkoa lainasi takaisinmaksun vaikka kolmeen eri kuukausierään. Useimmilla pikavippiyrityksillä tämä on mahdollista, sillä perintätoimenpiteisiin ryhtyminen on heillekin kallista ja paljon aikaa vievää puuhaa, molemmat osapuolet pääsevät siis näin helpommalla.

Lainojen yhdistäminen

Vaikka tuntuu, että talous kaatuu päälle, ja olisi helppoa ottaa vain uusi pikavippi, jotta saa vanhan maksettua, ei sitä todellakaan kannata tehdä. Tässä tilanteessa – ellei aikaisemminkin – kannattaa ottaa yhteyttä talousneuvojaan jonka kanssa voitte puida miten saisitte taloutesi takaisin tasapainoon. Takuu-säätiön velkalinja auttaa myös talousongelmien kanssa taistelevia. Tämä tarkoittaa usein sitä, että menoja pyritään leikkaamaan, jotta velkojen takaisin maksamiselle jää enemmän rahaa. Tässä tapauksessa sinun täytyy todellakin olla sitoutunut ja halukas maksamaan odottavat laskusi pois, sillä joudut ehkä tinkimään asioista, joihin normaalisti varat riittäisivätkin. Pienistä veloista ollessa kysymys, on niistä pois pääseminen vaivan väärti eikä se. Saat laskusi pois mieltäsi painamasta, etkä menetä luottotietojasi, jos olet ajoissa liikkeellä.

Hae Apua

Älä siis jää yksin velkojesi kanssa. Suomessa on talousneuvonta-asiakaspalvelijoita, jotka ovat juuri apua tarvitsevia varten. Ajoissa asioiden hoitamisella on monta hyvää puolta esimerkiksi muistutus- ja perintälaskut ovat kalliita, joten mitä aikaisemmin maksat velkasi/teet uuden maksusuunnitelman, sitä vähemmän sinulle maksettavaksi jää. Lisäksi, jos olet aikaisin hoitamassa velkojasi pois, voit mitä todennäköisemmin selvitä luottotietojen menetykseltä ja maksuhäiriömerkinnöiltä kokonaan!

Pikavippi 100 euroa netistä

Aikaisemmin lainaa sai haettua vain pankeista ja usein lainan saamiseksi vaadittiin takaajia tai vakuuksia. Myöskin pankkien aukioloajat ovat todella rajoitetut ja lainaneuvojalle saattaa olla todella vaikea saada aikaa. Netin kautta sen sijaan voi lainaa hakea mihin aikaan tahansa. Eli enää ei aukioloajat tai konttoreiden yhä harveneva verkosto ole hidasteena lainan hakemiselle. Lainaa saa siis haettua kotisohvalta juuri silloin, kun siihen on aikaa. Hakemuksia otetaan vastaan mihin aikaan tahansa ja niitä yleensä käsitellään kello 08.00-22.00 välisenä aikana. Hakemusten käsittely on todella nopeaa ja yleensä käsittely tapahtuu parhaimmilaan jopa 15 minuutin sisällä.

  Lainaa 1000 euroa

Myönteisen lainapäätöksen saatuaan yleensä hakijan tilille voidaan maksaa rahat lähes välittömästi. Siirtoja voidaan lain mukaan tehdä 07.00-23.00 välisenä aikana ja myös viikonloppusin. Eli toiminta on todella nopeaa ja joustavaa.

100 euron vippi pitkällä maksuajalla

Tavallisesti pienet lainat maksetaan takaisin kerralla kokonaan korkoineen ja kuluineen. Sen sijaan suurempiin vippeihin on mahdollista saada pitkiäkin jopa useamman kuukauden maksuaikoja.

Yleensä lasku lähetetään noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Moni yritys lähettää laskun tavallisella postilla ja osa suosii sähköpostilla lähetettävää laskua. Mikäli yritys tarjoaa e-laskua, niin se kannattaa ottaa käyttöön. E-laskupalvelussa lasku lähetetään suoraan verkkopankkiin, joten enää ei postin viivästyminen tai sähköpostien joutuminen roskapostin joukkoon ole haitaksi. Tulee nimittäin ottaa huomioon, että lasku tulee maksaa, vaikka sitä ei jostakin syytä saisikaan. Laskun summan ja eräpäivän saa helposti selville kirjautumalla yrityksen nettipalveluun tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

100e Vipin Korko & Kulut

Korko aina riippuu tehdystä sopimuksesta. Myös maksuaika vaikuttaa korkoon, koska yleensä pitkä maksuaika laskee kuukausittain maksettavaa erää, mutta vipin kokonaiskustannukset usein silloin nousevat.

Kun on ottamassa lainaa, niin kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon. Osa tarjoaa kiinteää korkoa ja osa vaihtuvaa korkoa. Halvinta korkoa tarjoava yritys ei kuitenkaan aina ole se edullisin, koska moni yritys laskuttaa myös muita kuluja koron lisäksi. On siis hyvä myös ottaa muut kulut huomioon, kun valitsee sopivaa yritystä.

Aiheesta lisää muualla:

Toivottovasti sivusto auttoi sinua löytämään haluamasi lainatuotteet!

No Comments

  1. Visitor Rating: 7.5/10