Ostosraha

ostosraha lainaa heti tilille
(Last Updated On: 14 huhtikuun, 2021)

Ostosraha on pitkään alalla toiminut vakavarainen ja luotettava luotonmyöntäjä, jonka kautta voit hakea lainaa 400-3000 euron väliltä 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla kätevästi ilmaisella hakemuksella verkon kautta. Ostosrahan taustalla toimii erittäin pitkän kokemuksen ja hyvää palautetta saanut OPR-Vakuus eli turvallisuus ja luotettavuus on huippuluokkaa. Voit hakea Ostosrahan kautta lainan käden käänteessä netistä ja saat lainapäätöksen heti, jonka jälkeen rahat toimitetaan viipymättä tilillesi, yleensä n. 15 minuutissa. Kaikki lainat ovat vakuudettomia tai ei tarvitse niihin takaajia. ostosraha Jos olet iältäsi vähintään 20 vuotta vanha, voit hakea lainaa 400 € asti kun taas kaikki yli 21-vuotiaat voivat hakea lainaa 3000 euroon asti. Yhtiön kautta et voi saada lainaa jos sinulta löytyy maksuhäiriömerkintä eli tässä on nollatoleranssi, niin kuin kaikilla muillakin luotonmyöntäjillä. Ostosraha on ollut erittäin suosittu jo ja myös kuluvana vuonna lainojen menekki on ollut nousujohteista. Ostosraha on kaiken kaikkiaan erinomainen vaihtoehto ja siitä on hankala keksiä mitään negatiivista sanottavaa! Perusvippi.fi suosittelee! Hae lainaa Ostosraha palvelusta tästä

Kulutusluotto on joustava ratkaisu rahoitustarpeeseen

Useimmat ovat kuulleet pikavipeistä, mutta entä kulutusluotot? Tutustutaan ensin pikavippien erityispiirteisiin ja kulutusluottojen määritelmään.Tarkastellaan sitten joustavaa kulutusluottoa tarjoavan Ostosrahan ominaisuuksia.

Mikä erottaa pikavipin kulutusluotosta, jos mikään?

Pikavipit ovat nimensä mukaisesti pienikokoisia lainoja, joita yllättävässä rahantarpeessa oleva henkilö voi hakea ripeästi ja vähäisin vaatimuksin. Noin 20 ja 1000 euron välillä suuruudeltaan vaihteleva pikavippi on yleensä myös maksettava hyvin pian takaisin. Pikavippimaksetaan yleensä takaisin yhdessä tai kahdessa erässä, kun taas suurempien kulutusluottojen takaisinmaksu voi jakautua useammalle kuukaudelle tai jopa vuosiksi.Lain mukaan pikavippi luetaan kulutusluotoksi, mutta yleensä vain suurempien summien ja pidempien takaisinmaksuaikojen yhteydessä puhutaan kulutusluotoista. Lainoja tarjoavat rahoitusyhtiöt saavat itse vetää rajan kulutusluoton ja pikavipin käsitteiden välille. Osa yhtiöistä tarjoaakin kulutusluotoksi 400 euron arvoisia ja sitä suurempia lainoja, kun taas toiset puhuvat jopa 1000 euron pikavipeistä. Kulutusluotot voivat olla sekä vakuudellisia että vakuudettomia, kun taas pikavipin hakemiseen ei tarvita vakuuksia ollenkaan.Kulutusluottoa, kuten myös pikavippiä, voi hakea vapaasti antamatta erityistä syytä lainantarpeelle.

  Kokemuksia Aasasta

Ostosraha kulutusluotto

Ostosraha kulutusluotto on joustava ratkaisu rahoitustarpeeseen, joka on pidempiaikaista. Ostosrahan tarjoamaan lainaan ei tarvitse vakuuksia ja lainanhakija itse voi päättää, mihin tarkoitukseen hän summan käyttää. Verkkohakemuksella haettava laina tarjoaa kulutusluottoa 400–5000€:n lainasummilla ja 12–72 kuukauden maksuajoilla.Jos lainaa jo aiemmin saanut on hoitanut vanhan lainansa siihenastisen takaisinmaksun moitteettomasti ja maksanut 6 kpl lyhennyksiä tai 30% lainan pääomasta, on hänellä tällöin mahdollisuus hakea korotusta nykyiseen lainaansa. Tällöin nykyinen laina maksetaan lainankorotuksen yhteydessä kokonaisuudessaan takaisin ja tilille maksetaan uuden ja nykyisen lainan erotus. Lainankorotusta voi hakea helposti verkkohakemuksella OPR-Online -palvelussa.

Nopeaa ja vaivatonta

Lainahakemuksia voi lähettää ympäri vuorokauden sivustolla Ostosraha.fi.Lainapäätös ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestinä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille palvelun aukioloaikoina. Hakemuksia käsitellään ja tilisiirtoja suoritetaan päivittäin klo 08.00–22.00. Palveluaikana lähetetty lainahakemus käsitellään viipymättä ja laina maksetaan lainanhakijan tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Lainahakemuksen käsittelyaika on noin 15 minuuttia.Myönnetty laina siirtyy viiveettä Aktia Pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Osuuspankin tai Säästöpankin tileille. Ostosraha ei lainapalvelustaan riippumattomista syistä takaa viiveettömiä tilisiirtoja S-Pankin tileille. Muiden kuin edellä mainittujen pankkien tilisiirtojen osalta siirtoviive on 1–2 arkipäivää.

Ehdot ja takaisinmaksu

Lainaa myönnetään 20–75-vuotiaille Suomen kansalaisuuden omaaville yksityishenkilöille, jotka täyttävät Ostosrahan lainaehtojen luottokelpoisuusmääritelmän. Myönteisen luottopäätöksen saaminen edellyttää luotonhakijalta Suomen kansalaisuuden, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, virallisen osoitetiedon Suomessa, moitteettomat luottotiedot ja matkapuhelinnumeron. Laina-aika valitaan hakemuksen yhteydessä. Maksuajat ovat 12–72 kuukautta lainasummasta riippuen. Esimerkissä, jossa summa on 5000 €, takaisinmaksuaika 72kk ja lainan kuukausierä 138,22 €,on lainan todellinen vuosikorko 29,50%. Takaisinmaksu tapahtuu lainanhakijan kotiosoitteeseen kuukausittain lähetettävillä laskuilla ja laina on mahdollista maksaa takaisin myös etuajassa asiakkaan toiveen mukaisesti ilman lisäkuluja. Ostosraha tarjoaa asiakkailleen myös enimmillään 3maksuvapaata kuukautta lainaa kohden. Maksuvapaita kuukausia on mahdollista käyttää laskuttamattomiin laskuihin. Kokonaan kuluton maksuvapaa kuukausikaan ei kuitenkaan ole, sillä yhdestä kuukaudesta peritään kymmenen euron järjestelypalkkio sekä korkokulut tältä ajalta. Kaiken kaikkiaan Ostosrahan tarjoama kulutusluotto on kuitenkin joustava ratkaisu moneen keskisuureen rahoitustarpeeseen.